27 Ekim 2011, Perşembe 07:29:01

İLGİNÇ KAZA...

Atatürk Havalimanı'nda babasının park halindeki arabasını kullanmaya kalkan 16 yaşındaki lise öğrencisi, meydana gelen kazada bir turisti yaraladı. Araç, yolcu giriş kapısına metreler kala durabildi...
  • Eeee ne demişler, kabiliyetinin yetmediği işe el atmayacaksın. Önce eğitimini al sona ne yapıyorsan yap. Yazık ucuz atlatılmış yine. Geçmiş olsun her keze.
Edinilen bilgiye göre, Dün akşam saatlerinde babası İ.D. ile birlikte bir yakınlarını karşılamak üzere Atatürk Havalimanı'na gelen H.D. (16), eşine az rastlanır bir kazaya sebep oldu. Babası uçağın inip inmediğine bakmak için indiğinde şoför koltuğuna oturan liseli kız, kontak anahtarını çevirerek otomobilin kontrolü kaybetti. Şahin marka otomobil, Dış Hatlar Terminali geliş katına yöneldi. Otomobilin kendilerine doğru geldiğini gören ve burada bekleyen kişiler hızla kaçışmaya başladı.

Eşi ile birlikte Kosova'dan gelen Naim Huseyini (47), otomobilin altında kaldı. Uçaktan iner inmez otomobilin çarptığı Kosovalı turist hafif şekilde yaralandı. H.D'nin kullandığı araç, Atatürk Havalimanı giriş kapısına metreler kala durabildi. Ayağında ezilme oluşan Naim Huseyini ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bağcılar Endüstri Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi olan H.D., sebep olduğu kazadan sonra polis noktasına götürüldü. Liseli kız, ifadesi alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü.
İLGİNÇ KAZA...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Eeee ne demişler, kabiliyetinin yetmediği işe el atmayacaksın. Önce eğitimini al sona ne yapıyorsan yap. Yazık ucuz atlatılmış yine. Geçmiş olsun her keze.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000