22 Temmuz 2011, Cuma 08:33:34

ICF DE AHL GİBİ SLOT SORUNU YAŞIYOR MU?

ICF Fraports'un ödül törenin ardından ertesi sabah gazetecilerle kahvaltı yapan DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, ICF Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, ICF Antalya Genel Müdürü Alexander Laukenmann soruları yanıtladı.
  • bu genel müdürü uyutuyorlar yahu.. ya kulağının üstüne yatıyo yda tk nin sıkıntısı yok..anlayan anladı.. rastgele rastgele....
  • Genel Müdür eğer olursa Antalya Havalimanında Atatürk gibi slot eksikliği yaşanıyor olması durumunda "problemi çözeriz" demekte analayamadığımız konu Slot Atatürk de yetersizmi ? herkese istediği kadar Slot verilen bir yerde Slot yetersizliği nasıl çekiliyor anlaşılamamaktadır.Ayrıca dünkü Airport haberde çıkan "saç baş yolan yolcular" Hava sıcaklığındanmı yoksa beklemektenmi böyle yapıyorlar dı. Aman düzgün giden Antalyamıza ellemeyin problemi falan çözmeye çalışmayın,ellediğiniz yer dağılıyor...
ICF'in başarısından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden tecrübeli yöneticiler, bu gelişmenin yap-işlet-devret modelinin geleceği açısından umut verici olduklarını belirtti.

Daha sonra AirportHaber'in Genel Koordinatörü Ali Kıdık "Antalya Havalimanı'nda, Atatürk Havalimanındaki  gibi gibi slot yetersizliği yaşanıyor mu?" sorusunu yanıtlayan Birdal şöyle konuştu.

"Henüz bu anlamda bize bir bilgi gelmedi. Antalya Havalimanı evet çok yoğun bir meydan. Ancak slot yetersizliği henüz söz konusu değil. Böyle bir talep gelmesi halinde gerekeni yaparız. Bu problemi çözeriz' dedi.

Ali Kıdık'ın 'bundan sonra hem kiralama hem de yap-işlet-devret modelinin uygulanması hangi meydanlarda olacak' sorusunda Birdal, 'Çukurova, Samsun Çarşamba ve Kapadokya Havalimanlarında bu konuda çalışmalarımız var. Gelen teklifleri değerlendireceğiz. Biz bu modeli devam ettirme anlamında olsun, kiralama anlamında olsun hertürlü teklife açığız. Amacımız havacılığımızın daha da ileri gitmesidir' dedi.

Genel Koordinatör Ali Kıdık'ın ICF Airports Genel Müdürü Alexander Laukenmann'a sorduğu 'Türkçeyi nasıl bu kadar çabuk öğrendiniz' sorusuna ilginç bir yanıt geldi.

Laukenmann, 'Burada en fazla 30 kişi ingilizce konuşabiliyor. Bu nedenle sıkıntılar yaşıyordum. Türkçeyi zaten öğrenmek istiyordum ama yaşadığım sıkıntılar nedeniyle daha çabuk öğrenmek durumunda kaldım. Bundan memnunum' dedi.
ICF DE AHL GİBİ SLOT SORUNU YAŞIYOR MU?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bu genel müdürü uyutuyorlar yahu.. ya kulağının üstüne yatıyo yda tk nin sıkıntısı yok..anlayan anladı.. rastgele rastgele....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Genel Müdür eğer olursa Antalya Havalimanında Atatürk gibi slot eksikliği yaşanıyor olması durumunda "problemi çözeriz" demekte analayamadığımız konu Slot Atatürk de yetersizmi ? herkese istediği kadar Slot verilen bir yerde Slot yetersizliği nasıl çekiliyor anlaşılamamaktadır.Ayrıca dünkü Airport haberde çıkan "saç baş yolan yolcular" Hava sıcaklığındanmı yoksa beklemektenmi böyle yapıyorlar dı. Aman düzgün giden Antalyamıza ellemeyin problemi falan çözmeye çalışmayın,ellediğiniz yer dağılıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000