10 Temmuz 2014, Perşembe 12:59:46

HIRSIZLARIN YENİ HEDEFİ AHL POSTANESİ OLDU

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan PTT şubesinde hırsızlık olayı yaşandı.
  • Güvenliğe laf söyleyen cebinden sigarasını çakmağını çıkarmaktan aciz zavallı cahiller . Güvenlik talimatlara göre hareket eder oradan geçerken sende sana söylenen (apron kartını alırken anlatılır) kurallara uysan sorun kalmayacak . Bizim görev yerlerimiz bellidir postane bizim görev yerimiz değildir araştır bakalım adam nasıl soygun yapmış kesici derici bir aletlemi yoksa orada çalışanların aymazlıgındanmı o gariban emekçi güvenliklerin adını ağızına alırken besmele Çek terbiyesizlik yapmayın.
  • Romenler polonyalilar yada bulgarlar yapmistir oh birde araplar
  • Güvenlik de polis de çalışanlara artislik yapıyor. Apron kartını görünce boğa gibi saldırıyorlar. Ama asıl iş yapacağı esnada arazi oluyorlar. Ukalalıkta zirve: TAV Güvenlik ve AHL Polisi!
  • Ahl kırıtik kapılarında güvenlik olarak duranlar türkçe konuşmasını bilmiyo ptt soyulmuş çokmu
  • uniforma ceketimi çıkarmam istenir önümden pardesülü hanımefendi gider geçer neden diye sordum geçenlerde onlar çıkarmak istemiyor denildi
  • Suriyeliler calmistir
  • Çok bilipte yorum yazan arkadaslara bir dipnot. Özel güvenliğin görevi havalimanı giriş kontrol noktalarındaki uçuş güvenliğini tehlikeye sokabilecek hertürlü nesne, cisim vs. Tespit etmektir. Polisin ise havalimanı genel asayişini sağlamak ve giriş kont. Nok. Amirliği yapmaktır. Anlaşılan özel güvenlik bayağı bir canınızı sıkmış olmalıki herkesin ağzından düşmüyor.
  • ahl sahipsiz kocaman bir köydür güvenlik sadece kapıdadır...
  • ee hani ahl ödül alıyordu rekor kırıyordu? ne hizmet kalitesi var ne güvenliği hepsi havagazı !
  • buranin 24 saat acik olmasi lazim. guvenlik sadece kapida kemer ,canta aramasi yapsin birde bos bos sigara cay icme molasi versin..

Atatürk Havalimanı'nda son dönemde artan hırsızlık girişimlerinin son adresi PTT şubesi oldu. Bugün sabah saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar'daki PTT şubesine girdi.

Postanenin camlı bölümündeki aralıktan içeri giren yabancı uyruklu olduğu belirtilen kişinin, kasadan 10 bin TL civarında bir parayı alarak kaçtığı belirtildi.

Şu sıralarda havalimanı polisinin parmak izi çalışması yaptığı belirtilirken olayla ilgili geniş çaplı araştırma sürüyor.



©Airporthaber.com ÖZEL

HIRSIZLARIN YENİ HEDEFİ AHL POSTANESİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Güvenliğe laf söyleyen cebinden sigarasını çakmağını çıkarmaktan aciz zavallı cahiller . Güvenlik talimatlara göre hareket eder oradan geçerken sende sana söylenen (apron kartını alırken anlatılır) kurallara uysan sorun kalmayacak . Bizim görev yerlerimiz bellidir postane bizim görev yerimiz değildir araştır bakalım adam nasıl soygun yapmış kesici derici bir aletlemi yoksa orada çalışanların aymazlıgındanmı o gariban emekçi güvenliklerin adını ağızına alırken besmele Çek terbiyesizlik yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziya ~ 10 yıl önce
Romenler polonyalilar yada bulgarlar yapmistir oh birde araplar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Güvenlik de polis de çalışanlara artislik yapıyor. Apron kartını görünce boğa gibi saldırıyorlar. Ama asıl iş yapacağı esnada arazi oluyorlar. Ukalalıkta zirve: TAV Güvenlik ve AHL Polisi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ahl kırıtik kapılarında güvenlik olarak duranlar türkçe konuşmasını bilmiyo ptt soyulmuş çokmu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 10 yıl önce
uniforma ceketimi çıkarmam istenir önümden pardesülü hanımefendi gider geçer neden diye sordum geçenlerde onlar çıkarmak istemiyor denildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
aynen öyle. başörtülülerin pardesüleri çıkarılmıyorsa ben neden montumu çıkarayım ? onlarda çıkarsın ben de çıkarayım çıkarmasınlar ben de çıkarmayayım. kaldı ki hiçbir aklı başında ülkede ayrıcalık yok bir kural varsa herkes için var ! bu kafaya devam edelim biz !
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Suriyeliler calmistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 10 yıl önce
Dunyada biz Turkler kadar irkci insan yok,madem suriyeliler caldigini biliosan bunu burda degil polise anlatican iftiraci seni
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok bilipte yorum yazan arkadaslara bir dipnot. Özel güvenliğin görevi havalimanı giriş kontrol noktalarındaki uçuş güvenliğini tehlikeye sokabilecek hertürlü nesne, cisim vs. Tespit etmektir. Polisin ise havalimanı genel asayişini sağlamak ve giriş kont. Nok. Amirliği yapmaktır. Anlaşılan özel güvenlik bayağı bir canınızı sıkmış olmalıki herkesin ağzından düşmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gate ~ 10 yıl önce
ahl sahipsiz kocaman bir köydür güvenlik sadece kapıdadır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
ee hani ahl ödül alıyordu rekor kırıyordu? ne hizmet kalitesi var ne güvenliği hepsi havagazı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ptt ~ 10 yıl önce
buranin 24 saat acik olmasi lazim. guvenlik sadece kapida kemer ,canta aramasi yapsin birde bos bos sigara cay icme molasi versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000