05 Şubat 2015, Perşembe 10:45:36

HIRSIZLAR ATATÜRK HAVALİMANI’NI MESKEN TUTTU

Atatürk Havalimanı E kapısı olarak bilinen bölgeye oto hırsızları adeta kamp kurdu. Hiçbir güvenlik önleminin bulunmadığı bölgede neredeyse her gün bir araç hırsızlar tarafından soyuluyor.
  • Ben atatürk katlı otoparka motorumu bırakıyorum ve bu saat e kadar hiç sorun yaşamadım ve motoru park edenler orda ücret ödemiyorlar bu yüzden girişte ve çıkışta sorunsuz çıkıyorum ama motorum çalınsa orda kimseyi sorumlu tutamam çünkü ben bir bedel ödemiyorum .(motorumu 2adet kilit takıyorum )ben önemimi alıyorum.
  • 07 TEMMUZ SABAHI ATATÜRK HAVA LİMANI SARI GÜVENLİKLİ OTOPARKINDAN GÜVENLİĞİN ÖNÜNDEN MOTORSİKLETİM ÇALINDI KAMERA GÖRÜNTÜLERİ VAR FAKAT VGA KAMERA KALİTESİDNE BEN BURDA ÇALIŞMAKTAYIM VE KENDİMİ REZİL HİSSEDİYORUM BURADAKİ GÜVENLİKLERİN BİR ÇOĞU SAKSI GÖREVİNDE DURMAKTA 800TL MAAŞ VERİRSEN GÜVENLİĞE SENİN MALINADA GÖZ DİKEBİLİR ONLARDAN BİRİNİNDE PARMAĞININ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM 4 DK DA MOTORU KİM ÇALABİLİR 400 MOTOR İÇİNDE DİREK BENİM MOTORUMA GELMİŞLER YAZIKLAR OLSUN
  • Neden Teksas eyaleti örneği verilmiş? Orada her gün 1 araç mı soyuluyormuş? Bizden bir şehir /bölge adı vermemelerinin sebebi bizim sehirlerde her gün çok daha fazla araç soyulması mı
  • Madem bir sıkıntı var pasaportunuzu çantanızı niye bırakıyorsunuz arabada? AVM'lerde bile değerli eşyanızı bırakmayın diye uyarılar var.
  • Ben de konuyu airport habere yazmayı düşünüyordum. Fakat haber Ulaşmış size.. Geçen hafta arabamın camı kırılarak, hırsızlık yapıldı. Servisin araç camınız 22 Şubat'ta gelecek söZü ile bir daha yıkıldım. Kronik problem ile özel olarak ilgileniyoruz. Herkese geçmiş olsun..OG
  • Yetkililer hırsız için kılını kıpırdatmıyorsa , akla ilk gelen ; Acaba beraberlermi ? Bunun örnekleri zamanında çok yaşandı. Hırsızı yakaladığını düşün , ne olacağını zannediyorsun.1saat sonra elini kolunu sallaya sallaya çıkıp gidecek.Sen arabanla uğraş dur. Taşların bağlı köpeklerin cirit attığı bir ülkede yaşıyoruz.
  • Sanırım e kapısının nerede olduğunu bilmeden TAV otoparkı suçlayanlar var o bölge DHMİ nin kontrolünde.
  • Aynı yerde 5 ay önce arabamın camı kırılarak çantam çalındı ve gerekli bütün yerlere yöneticileri de dahil olmak üzere ilettim. Fakat Hala devam ediyorsa çok yazık gerçi nerede kime neyi şikayet ediyoruzki.
  • TAV otopark işletmesi genelde artist müdür ve çalışanlarıyla bilinir. Size kötü davranılır şikayet edersin birde müdürlerinden kötü davranış görürsün. Otoparklarında kamera yoktur, soyulan araba ve çalınan motosikletlerin hesabını versinler önce. Ben inanamıyorum, böylesi bir şirkete bazı ülkeler havalimanlarını teslim ediyor. Umarım 3. Havalimanının önünden bile geçemezler.
  • Dhmi guvenlik ne yapiyor ? Acaba

Atatürk Havalimanı E kapısı olarak bilinen bölgeye oto hırsızları adeta kamp kurdu. Hiçbir güvenlik önleminin bulunmadığı bölgede neredeyse her gün bir araç hırsızlar tarafından soyuluyor.

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık terminali otoparkında hırsızlar cirit atıyor. Bugüne kadar çok sayıda araç, camları kırılarak hırsızlar tarafından üstelik güpegündüz vakitte soyuldu.

Genel havacılık terminalinde ve apronda çalışan personellere ait araçlar ile terminali kullanan yolculara ait araçlara yönelik hırsızlıkların tüm şikayetlere karşın bir türlü önüne geçilemedi.

Birçok çalışan araçlarını soygun olasılığına karşın havaalanı dışındaki otoparklara bırakırken çevrede güvenlik kamerası olmaması hırsızların adeta ekmeğine yağ sürüyor.

Geçtiğimiz Cuma günü aracı soyulan bir havaalanı çalışanı,  “Genel Havacılık Terminali dışında aprona bitişik duvar dibinde aracımın camı kırılarak içinden pasaport dahil eşyalarım çalındı.  O bölgede kamera olmadığından hırsızlar elini kolunu sallaya sallaya cirit atıyor. Aynı gün üç arabaya girdiklerini duydum. Polisi arıyoruz ancak bir çözüm bulamıyorlar. Her geçen gün hırsızlık olaylarının sayısı daha da artıyor” diyerek yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi.

©AirportHaber

HIRSIZLAR ATATÜRK HAVALİMANI’NI MESKEN TUTTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Mermi ~ 8 yıl önce
Ben atatürk katlı otoparka motorumu bırakıyorum ve bu saat e kadar hiç sorun yaşamadım ve motoru park edenler orda ücret ödemiyorlar bu yüzden girişte ve çıkışta sorunsuz çıkıyorum ama motorum çalınsa orda kimseyi sorumlu tutamam çünkü ben bir bedel ödemiyorum .(motorumu 2adet kilit takıyorum )ben önemimi alıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 9 yıl önce
07 TEMMUZ SABAHI ATATÜRK HAVA LİMANI SARI GÜVENLİKLİ OTOPARKINDAN GÜVENLİĞİN ÖNÜNDEN MOTORSİKLETİM ÇALINDI KAMERA GÖRÜNTÜLERİ VAR FAKAT VGA KAMERA KALİTESİDNE BEN BURDA ÇALIŞMAKTAYIM VE KENDİMİ REZİL HİSSEDİYORUM BURADAKİ GÜVENLİKLERİN BİR ÇOĞU SAKSI GÖREVİNDE DURMAKTA 800TL MAAŞ VERİRSEN GÜVENLİĞE SENİN MALINADA GÖZ DİKEBİLİR ONLARDAN BİRİNİNDE PARMAĞININ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM 4 DK DA MOTORU KİM ÇALABİLİR 400 MOTOR İÇİNDE DİREK BENİM MOTORUMA GELMİŞLER YAZIKLAR OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden teksas? ~ 9 yıl önce
Neden Teksas eyaleti örneği verilmiş? Orada her gün 1 araç mı soyuluyormuş? Bizden bir şehir /bölge adı vermemelerinin sebebi bizim sehirlerde her gün çok daha fazla araç soyulması mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Madem bir sıkıntı var pasaportunuzu çantanızı niye bırakıyorsunuz arabada? AVM'lerde bile değerli eşyanızı bırakmayın diye uyarılar var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben de konuyu airport habere yazmayı düşünüyordum. Fakat haber Ulaşmış size.. Geçen hafta arabamın camı kırılarak, hırsızlık yapıldı. Servisin araç camınız 22 Şubat'ta gelecek söZü ile bir daha yıkıldım. Kronik problem ile özel olarak ilgileniyoruz. Herkese geçmiş olsun..OG

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müstehak. ~ 9 yıl önce
Yetkililer hırsız için kılını kıpırdatmıyorsa , akla ilk gelen ; Acaba beraberlermi ? Bunun örnekleri zamanında çok yaşandı. Hırsızı yakaladığını düşün , ne olacağını zannediyorsun.1saat sonra elini kolunu sallaya sallaya çıkıp gidecek.Sen arabanla uğraş dur. Taşların bağlı köpeklerin cirit attığı bir ülkede yaşıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sanırım e kapısının nerede olduğunu bilmeden TAV otoparkı suçlayanlar var o bölge DHMİ nin kontrolünde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
e kapısı ~ 9 yıl önce
En yogun yer TAV otoparkında koruma yokken E kapısında nasıl olsun ki diyorlar, TAV özel şirketken ve işletmeci firma olmasına rağmen iyileştirme yapmıyor, E kapısında DHMI kontrolü çitlerden sonra başlıyor o bölge aslında DHMI nin bile kontrolünde değil Emniyet Md lüğünün sorumluluğunda ama TAV otoparkında böyle bir uygulama yok.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aynı yerde 5 ay önce arabamın camı kırılarak çantam çalındı ve gerekli bütün yerlere yöneticileri de dahil olmak üzere ilettim. Fakat Hala devam ediyorsa çok yazık gerçi nerede kime neyi şikayet ediyoruzki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV ~ 9 yıl önce
TAV otopark işletmesi genelde artist müdür ve çalışanlarıyla bilinir. Size kötü davranılır şikayet edersin birde müdürlerinden kötü davranış görürsün. Otoparklarında kamera yoktur, soyulan araba ve çalınan motosikletlerin hesabını versinler önce. Ben inanamıyorum, böylesi bir şirkete bazı ülkeler havalimanlarını teslim ediyor. Umarım 3. Havalimanının önünden bile geçemezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dhmi guvenlik ne yapiyor ? Acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000