17 Kasım 2012, Cumartesi 11:04:50

HEZARFEN AHMET ÇELEBİ CAMİİ RESMİ AÇILIŞINI YAPTI

Atatürk Havalimanı'nda yaptırılan Hezarfen Ahmet Çelebi Camii Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı...
  • ne güzel koç gibi camimiz oldu ! bu durumda havalimanımızda dhmi-başmüdürlük binası merdiven altında bodrumlarda ve yollarda toplu namaz kılma biter sanıyosunuz demi ! ağır olun bakalım o görüntüler bitmeyecek denecek ki camii de yer yok e o zaman 20 bin kişilik yapsaydın ! iyide o zaman merdiven altlarında kim olacaktı yollarda kim anlamazmısın bre cahil o görüntüler İKTİDARIMIZ için şart birilerini hizaya sokmak için birilerine sürekli hatırlatmak birilerini sürekli korkutmak için yapılan ibadetevi camii ne peki GÖRÜNTÜ hocam GÖRÜNTÜ !
  • Başbakanımıza, Taksiciler Kooperatifine ve emeği geçen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Modernlikle geleneği birleştiren çok güzel bir mimari olmuş. Bence biraz küçük olmuş, terminal tarafına yer altından bağlantı olsa (belkide vardır) hacı ve umrecilerimizin ihtiyaçları düşünüldü mü bilmiyorum olsa daha iyi olur. Daha büyüğünü ve bu özellikleri içinde barındıran camiyi Sabiha Gökçen'de HEAŞ'ın sosyal tesislerinin olduğu bölgeye bekliyoruz. Aleyhte yorum yapan arkadaşların kulakları çınlasın, uzun yıllar Saw istasyonda çalışan birisi olarak, yıllarca zarar eden heaş'ın ve Sabiha Gökçen'deki Sosyal tesislerinde Rakı ve mangal sefalarına kimse aleyhte yorum yaptığını görmedik, Bu zihniyet hâlâ daha fazla kâr etmesini başaramıyor. Sabiha Gökçen Camisi tam bu sosyal tesislerin olduğu yere yapılacak ve terminale tünelle bağlantısı olacak inşaallah, mimarisi daha farklı olacak ve alanı daha büyük olacak. selam ve muhabbetler
  • Havalimanlari cami ile dolmaya basladi...:) Bu haberi okuyunca Rus kiz arkadasima anlattim yanimda biraz once,gulmekten olduk..Badem biyikli imami anattim..Dedi ne mutlu Rusyadasin sen :)) Eee Rus bile kimin ne oldugunu cozdu..Bende Krasnodardan soyle bir tavsiye yapiyorum..Herkes isi gucu bilimi ilimi teknolojiyi birakiyor,ve dogru camiye...Ondan sonra 5 ton komur,3 paket makarna,1 adet buzdolabi dilenmeye..Eger o da olmadi,meclisin onunde kendinizi yakmaya calisin :)))
  • herşey bitti de şimdi de cami, din, ibadet, inanç üzerinden tartışma yapılması mı kaldı,istenileni hemen yapmaya ne kadar meraklısınız; inanırım inanmam, namaz kılarım kılmam, gerçek inananları eleştirmem, tartışmam, birbirinizin hesabımı siz mi vereceksiniz de burada tartışmaya çalışıyorsunuz, dini değerler olunca herşey mübah, vatan millet geleceği olunca yasak; siz kimleri kandırıyorsanız kandırın ama ne gerçek müslümanları ne de gerçek vatanseverleri kandıramazsınız... düşünecekseniz, Türkiyenin dış borcunu da düşünün, cari açıkları sıcak para girdileri ile, bölünmeye doğru giden memleketi, terörü, şehitleri ve ailelerini, yerel yönetimler yasasını, bölünme anayasasını, sendikalar yasasını, kredi kartlarınızı, kredilerinizi, emeğinizin sömürülmesini, akşam eve götüreceğiniz ekmeğinizi düşünün; din üzerinden siyaset yapmakla cennetin kapılarını açamayacağınız gibi, buarada da kimseyi yargılamaya hakkınız yoktur.
  • Camiinin oldugu yerde zaten daha öncede camii vardi. Size neden bu kadar batti anlamis degilim. Insanlarin ibadetini yapmasi neden zorunuza gidiyor? isteyen istedigi sekilde ibadetini yapar. Sirf bu sekilde kendilerini üstün tabaka, halki cahil gören burjuvazi zihniyet yüzünden bu baslikta oldugu gibi sacma sapan tartismalarda dolanip duruyoruz. insanlarin ibadet yapmasini bile hor gören sözde aydin özde yobaz kesim, uyanin artik. bu devlet bu millet bu vatan hepimizin.
  • bugün türkiye de hristiyan olmak musevi olmak bazıları tarafından ne kadar takdirler karşılanıyorsa cami yaptırmakta o kadar doğaldır ve gereklidir burası müslüman bir ülkedir. nasıl avrupa da amerikada kliseler var havralar vardır türkiyede camiler vardır olacaktırda.. güzel bir cami selçuklu motifleri var. size tavsiyem bir abdest alın da bir camiye gidin cuma namazına gidin de belki kalbiniz henüz mühürlenmemiştir belki tekrar müslüman olursunuz unutmayan size göre musevi havraya gidince sizler memnun olursunuz hristiyan klise gider aman ne güzel dersiniz ama müslüman cami yaptırır camiye gider hakaret edersiniz onun için sizden cacık da olmaz turşu da
  • Sen daha ELHAMDÜLİLLAH demesini bilmiyorsun sana ne diyeyim ki.
  • Biz camimizi yaptık sizde kilisenizi. tapınağızı kendiniz yapın canım. Bizden niye istiyosunuz?...
  • Öncelikle böyle güzel bir esere imza atan herkeseten Allah razı olsun. İsmini de çok beğendim. Ey Atatürkçü geçinen Ataisltler siz kaç eser yaptınız onun değerlendirmesini yapın. Bir cumhuriyet genci ve doğal olarak Atatürk ü çok seven biri olarak bu camide her namazın ardından sevgili Atama da dua edeceğim. Haberiniz olsun....
  • tebrik ediyorum, ben bütün almanya ucuslarimda havalimanlarinda kücük mescitler görmüsdüm. orada yasayan müslümanlar icin kücük ama anlamli. Türkiyede olmasi cok normal, zaten isteyen camiye gidiyor, istemeyenide kimse zorlamiyor. Tekrar hayirli olsun.

Geçen yıl yapımına başlanan ve 16 aylık bir çalışmanın ardından Selçuklu mimarisi kullanılarak tamamlanan Hezarfen Ahmet Çelebi Camii resmi açılışını yaptı.

TAV Grubu tarafından inşa ettirilen Hezarfen Ahmet Çelebi Camii 2 bin kişilik kapasiteyle ibadete açıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Mısır'a yapacağı ziyaretin öncesinde açılışını yaptığı törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da katıldı.

Başbakan Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada, 'Bu Camii'nin yapımında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Son derece özel br Camii oldu. Belki Cuma günlerinde tam olarak yetmeyecek ama yine de ihtiyaç için gereken yapılmış oldu. Emeği olan herkesi tebrik ederim' dedi.

Açılışın ardından Camii'yi gezen Başbakan Erdoğan daha sonra Mısır'a gidecek.

 

HEZARFEN AHMET ÇELEBİ CAMİİ RESMİ AÇILIŞINI YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

AteisTürk ~ 11 yıl önce
ne güzel koç gibi camimiz oldu ! bu durumda havalimanımızda dhmi-başmüdürlük binası merdiven altında bodrumlarda ve yollarda toplu namaz kılma biter sanıyosunuz demi ! ağır olun bakalım o görüntüler bitmeyecek denecek ki camii de yer yok e o zaman 20 bin kişilik yapsaydın ! iyide o zaman merdiven altlarında kim olacaktı yollarda kim anlamazmısın bre cahil o görüntüler İKTİDARIMIZ için şart birilerini hizaya sokmak için birilerine sürekli hatırlatmak birilerini sürekli korkutmak için yapılan ibadetevi camii ne peki GÖRÜNTÜ hocam GÖRÜNTÜ !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw Camisi ~ 11 yıl önce
Başbakanımıza, Taksiciler Kooperatifine ve emeği geçen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Modernlikle geleneği birleştiren çok güzel bir mimari olmuş. Bence biraz küçük olmuş, terminal tarafına yer altından bağlantı olsa (belkide vardır) hacı ve umrecilerimizin ihtiyaçları düşünüldü mü bilmiyorum olsa daha iyi olur. Daha büyüğünü ve bu özellikleri içinde barındıran camiyi Sabiha Gökçen'de HEAŞ'ın sosyal tesislerinin olduğu bölgeye bekliyoruz. Aleyhte yorum yapan arkadaşların kulakları çınlasın, uzun yıllar Saw istasyonda çalışan birisi olarak, yıllarca zarar eden heaş'ın ve Sabiha Gökçen'deki Sosyal tesislerinde Rakı ve mangal sefalarına kimse aleyhte yorum yaptığını görmedik, Bu zihniyet hâlâ daha fazla kâr etmesini başaramıyor. Sabiha Gökçen Camisi tam bu sosyal tesislerin olduğu yere yapılacak ve terminale tünelle bağlantısı olacak inşaallah, mimarisi daha farklı olacak ve alanı daha büyük olacak. selam ve muhabbetler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan.. ~ 11 yıl önce
Havalimanlari cami ile dolmaya basladi...:) Bu haberi okuyunca Rus kiz arkadasima anlattim yanimda biraz once,gulmekten olduk..Badem biyikli imami anattim..Dedi ne mutlu Rusyadasin sen :)) Eee Rus bile kimin ne oldugunu cozdu..Bende Krasnodardan soyle bir tavsiye yapiyorum..Herkes isi gucu bilimi ilimi teknolojiyi birakiyor,ve dogru camiye...Ondan sonra 5 ton komur,3 paket makarna,1 adet buzdolabi dilenmeye..Eger o da olmadi,meclisin onunde kendinizi yakmaya calisin :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir'den ~ 9 yıl önce
Yav he he! Sen de Rusya'da kesin kozmonot olmuş kız arkadaşınla uzaya gidiyorsundur...
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
herşey bitti de şimdi de cami, din, ibadet, inanç üzerinden tartışma yapılması mı kaldı,istenileni hemen yapmaya ne kadar meraklısınız; inanırım inanmam, namaz kılarım kılmam, gerçek inananları eleştirmem, tartışmam, birbirinizin hesabımı siz mi vereceksiniz de burada tartışmaya çalışıyorsunuz, dini değerler olunca herşey mübah, vatan millet geleceği olunca yasak; siz kimleri kandırıyorsanız kandırın ama ne gerçek müslümanları ne de gerçek vatanseverleri kandıramazsınız... düşünecekseniz, Türkiyenin dış borcunu da düşünün, cari açıkları sıcak para girdileri ile, bölünmeye doğru giden memleketi, terörü, şehitleri ve ailelerini, yerel yönetimler yasasını, bölünme anayasasını, sendikalar yasasını, kredi kartlarınızı, kredilerinizi, emeğinizin sömürülmesini, akşam eve götüreceğiniz ekmeğinizi düşünün; din üzerinden siyaset yapmakla cennetin kapılarını açamayacağınız gibi, buarada da kimseyi yargılamaya hakkınız yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu Davut ~ 11 yıl önce
Camiinin oldugu yerde zaten daha öncede camii vardi. Size neden bu kadar batti anlamis degilim. Insanlarin ibadetini yapmasi neden zorunuza gidiyor? isteyen istedigi sekilde ibadetini yapar. Sirf bu sekilde kendilerini üstün tabaka, halki cahil gören burjuvazi zihniyet yüzünden bu baslikta oldugu gibi sacma sapan tartismalarda dolanip duruyoruz. insanlarin ibadet yapmasini bile hor gören sözde aydin özde yobaz kesim, uyanin artik. bu devlet bu millet bu vatan hepimizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
bugün türkiye de hristiyan olmak musevi olmak bazıları tarafından ne kadar takdirler karşılanıyorsa cami yaptırmakta o kadar doğaldır ve gereklidir burası müslüman bir ülkedir. nasıl avrupa da amerikada kliseler var havralar vardır türkiyede camiler vardır olacaktırda.. güzel bir cami selçuklu motifleri var. size tavsiyem bir abdest alın da bir camiye gidin cuma namazına gidin de belki kalbiniz henüz mühürlenmemiştir belki tekrar müslüman olursunuz unutmayan size göre musevi havraya gidince sizler memnun olursunuz hristiyan klise gider aman ne güzel dersiniz ama müslüman cami yaptırır camiye gider hakaret edersiniz onun için sizden cacık da olmaz turşu da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 11 yıl önce
öyle bir yazmışın ki be kardeş sanki memlekette cami yok! hadi bana müsade, bugün azar ve ben bir Hrisityan olarak kiliseye gideceğim, ki bana en yakın kilise evimden 22 km uzaklıkta...(anlayana).
Nasıl Müslümanlıksa... ~ 11 yıl önce
Sen daha ELHAMDÜLİLLAH demesini bilmiyorsun sana ne diyeyim ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tapınak isteyenlere... ~ 11 yıl önce
Biz camimizi yaptık sizde kilisenizi. tapınağızı kendiniz yapın canım. Bizden niye istiyosunuz?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ataiistlere... ~ 11 yıl önce
Öncelikle böyle güzel bir esere imza atan herkeseten Allah razı olsun. İsmini de çok beğendim. Ey Atatürkçü geçinen Ataisltler siz kaç eser yaptınız onun değerlendirmesini yapın. Bir cumhuriyet genci ve doğal olarak Atatürk ü çok seven biri olarak bu camide her namazın ardından sevgili Atama da dua edeceğim. Haberiniz olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xise ~ 11 yıl önce
Bu nasil bir celiski? en azindan atesitler ne oldugunu gizlemiyor ben buyum diyor, ya sizin gibiler?? Ataturk'u sevemediginizi bile soyleyemiyorsunuz,arkasina siginip birde dindar ayaklarina takiliyorsunuz..gecin artik bunlari kim neye inanirsa inansin durustluk ve iyi niyet onemli olan..
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Kusura bakma arkadasim - Ataisltler likle alakasi yoktur - Elhamdurilallah Muslumanik - ama caminin havacilikla ne alakasi var - herkesin her dinden ibadet hakki vardir
güzel ~ 11 yıl önce
tebrik ediyorum, ben bütün almanya ucuslarimda havalimanlarinda kücük mescitler görmüsdüm. orada yasayan müslümanlar icin kücük ama anlamli. Türkiyede olmasi cok normal, zaten isteyen camiye gidiyor, istemeyenide kimse zorlamiyor. Tekrar hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000