14 Ocak 2012, Cumartesi 15:58:19

“HAVATAŞ DA KİM?”

Atatürk Havalimanı’nda HAVAŞ’a ait otobüslerin seferlerinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından durdurulmasının ardından Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde bulunan HAVAŞ otobüslerinin önünde yolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi.
  • HAVAŞ VE HAVATAŞ ARASINDAKİ SORUN HUKUK YOLUYLA ÇÖZÜLECEKTİR. ANCAK KADIKÖY İSTİKAMETİNDEN ATATÜRK HAVAALANINA GİDEN YOLCULAR İLE THY ÇALIŞANLARI SON DERECE MAĞDUR OLDULAR ÇÜNKÜ BU GÜZERGAHTA HAVATAŞ SERVİSİ YOK. MADEM Kİ HİZMETİ BUNDAN BÖYLE HAVATAŞ YAPACAKTI BU GÜZERGAHA HİZMETİN DURDURMA KARARINDAN ÖNCE KONMASI GEREKİRDİ. İNSANLAR TAKSİ İLE KADIKÖY DEN ATATÜRKE GELMEK ZORUNDAL KALDILAR ZORUNDA KALDILAR LÜTFEN BUNUN ACİLEN ÇÖZÜMLENMESİNİ İSTİYORUZ.
  • bu zamana kadar havaş iyiydide şimdimi kötü oldu sorarım sıze yorumları okuyorum da yazık yazık 1983 ten buyana verdğmiz hizmetlerin karşılığı buysa herkeze tşk ederim bende bırhavaş çalışanı olarak bu yapılan haksızlığın en kısa zamanda düzeleceğinden adım gıbı emınım ve lutfen şunu unutmayınki ortada ır hak varsakı demıyorum var o hak er veya gecsahıbının olacakdır saygılarrr
  • Ben mi verdim kardeşim oyumu bu arkadaşlara? Hiç yakınmayacaksın....Attıysan oyunu herşeyi kabullendin demek 4 yıl boyunca hiç tantana yapma...Al kafanı ellerinin arasına düşün ben ne yaptım diye....
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Biri de Havaş yandaşlarını bekleriz demiş. Muhafazakar otobüslerde işimiz olmaz. Biz karanlığı değil aydınlığı severiz.
  • sonuç hep aynı ..zenginler,yandaşlar para kazansın emekçiler birbirine düşsün mutlu mutsuz diye ayrılsınlar..rezalet...
  • Muhalefette kim varsa kim onların yanındaysa ekmek onlara yazık değilmi bu haksızlığa?yillarca bu duruma getirsin havas sonra ismini bile havas tan alan başbakan arkadaşı bir firma gelsin hazıra konsun Ohhhh ne ala memleket ya.
  • ibb o kadar çalışan şoför ve işçinin günahını nasıl ödeyecek nasıl can verecek bu sorumlular bari biraz vicdanları olsada çalışmak isteyen şoförlere istihdam sağlasa ama nerde bunlarda o vicdan Allah bugün olmasada yarın hesabını sorar, o insanların bedduası çoluklarından çocuklarından çıkar bu işte parmağı olanların
  • bu haber zaten özellikle hazırlanmış, resimlerde hiç havataş otobüsü yok, reklam kokuyor buraları yine. havataş bence kaliteli, herkes tercih edebilir. havaş yandaşlarını da bekleriz otobüslerimize
  • havas ozelleştırmeden devlet sattı o zaman ne havataş nede ukome vardı.satılan bır mal 17 sene sonra sahıbıden alınıp adı bıle taklıt olan havatas tescıllı kaydı bıle olamayan bır çakma şırkette verılıyor.
29 yıldır Atatürk Havalimanı’ndan yolcu taşıyan HAVAŞ seferlerinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından durdurulmasının ardından bazı taksiciler bayram günü gibi iş yaptıklarını belirtirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin HAVATAŞ isimli servis firmasında da yüzler gülüyor.

Bugün sabah 9:30’da seferlerini durduran HAVAŞ nedeniyle yolcular, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali’nde HAVAŞ görevlilerini soru yağmuruna tuttu.

48 yaşındaki Selime Şenal “Ben Cihangir’de oturuyorum. Yıllardır Taksim'e gidip gelirken HAVAŞ’ı kullanıyordum. Şaşırdım doğrusu. Neden yasaklandı ki acaba?” diye konuştu.

HAVATAŞ firmasını bilmediğini belirten Şenal “Havataş da kim? Ne kadara götürüyorlar bilmiyorum” diyerek yeni firma hakkında HAVAŞ yetkililerine de sorular sordu.

HAVAŞ’ın seferlerini durdurması birçok yolcuda şaşkınlık yaratırken bazı yolcuların taksilere rağbet gösterdiği görülürken, HAVATAŞ çalışanlarını da “Bayram günü gibi iş yaptık bugün” diyerek HAVAŞ’ın seferlerini durdurulma kararına sevinen taksicilerin, yolcu yoğunluğu yaşandığını ama HAVATAŞ’ın tanınmaya başlandıkça yoğunluğun yine aynıya döneceğini düşündüklerini söyledi.

HAVAŞ çalışanları ise AirportHaber’e konuşarak “500’e yakın çalışan var. Aileleriyle birlikte en az 2000 kişi bu işten ekmek yiyor. Davanın lehimize sonuçlanmasını istiyoruz. Tek temennimiz bu” diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere, HAVAŞ'a UKOME tarafından 1 Ocak 2012’de taşımacılık sefer yetkisinin iptal edileceği bildirilmiş, HAVAŞ’ın UKOME tarafından hazırlanan bu rapora cevap vermesine rağmen, olumlu bir sonuç alınamamıştı.

©AirportHaber.com






“HAVATAŞ DA KİM?”

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Misafir ~ 12 yıl önce
HAVAŞ VE HAVATAŞ ARASINDAKİ SORUN HUKUK YOLUYLA ÇÖZÜLECEKTİR. ANCAK KADIKÖY İSTİKAMETİNDEN ATATÜRK HAVAALANINA GİDEN YOLCULAR İLE THY ÇALIŞANLARI SON DERECE MAĞDUR OLDULAR ÇÜNKÜ BU GÜZERGAHTA HAVATAŞ SERVİSİ YOK. MADEM Kİ HİZMETİ BUNDAN BÖYLE HAVATAŞ YAPACAKTI BU GÜZERGAHA HİZMETİN DURDURMA KARARINDAN ÖNCE KONMASI GEREKİRDİ. İNSANLAR TAKSİ İLE KADIKÖY DEN ATATÜRKE GELMEK ZORUNDAL KALDILAR ZORUNDA KALDILAR LÜTFEN BUNUN ACİLEN ÇÖZÜMLENMESİNİ İSTİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu zamana kadar havaş iyiydide şimdimi kötü oldu sorarım sıze yorumları okuyorum da yazık yazık 1983 ten buyana verdğmiz hizmetlerin karşılığı buysa herkeze tşk ederim bende bırhavaş çalışanı olarak bu yapılan haksızlığın en kısa zamanda düzeleceğinden adım gıbı emınım ve lutfen şunu unutmayınki ortada ır hak varsakı demıyorum var o hak er veya gecsahıbının olacakdır saygılarrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben mi verdim kardeşim oyumu bu arkadaşlara? Hiç yakınmayacaksın....Attıysan oyunu herşeyi kabullendin demek 4 yıl boyunca hiç tantana yapma...Al kafanı ellerinin arasına düşün ben ne yaptım diye....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Biri de Havaş yandaşlarını bekleriz demiş. Muhafazakar otobüslerde işimiz olmaz. Biz karanlığı değil aydınlığı severiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sonuç hep aynı ..zenginler,yandaşlar para kazansın emekçiler birbirine düşsün mutlu mutsuz diye ayrılsınlar..rezalet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Muhalefette kim varsa kim onların yanındaysa ekmek onlara yazık değilmi bu haksızlığa?yillarca bu duruma getirsin havas sonra ismini bile havas tan alan başbakan arkadaşı bir firma gelsin hazıra konsun Ohhhh ne ala memleket ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ibb o kadar çalışan şoför ve işçinin günahını nasıl ödeyecek nasıl can verecek bu sorumlular bari biraz vicdanları olsada çalışmak isteyen şoförlere istihdam sağlasa ama nerde bunlarda o vicdan Allah bugün olmasada yarın hesabını sorar, o insanların bedduası çoluklarından çocuklarından çıkar bu işte parmağı olanların

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu haber zaten özellikle hazırlanmış, resimlerde hiç havataş otobüsü yok, reklam kokuyor buraları yine. havataş bence kaliteli, herkes tercih edebilir. havaş yandaşlarını da bekleriz otobüslerimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havas ozelleştırmeden devlet sattı o zaman ne havataş nede ukome vardı.satılan bır mal 17 sene sonra sahıbıden alınıp adı bıle taklıt olan havatas tescıllı kaydı bıle olamayan bır çakma şırkette verılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000