01 Aralık 2011, Perşembe 14:05:14

HAVALİMANINI İNCELEDİLER...

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın Türkiye ziyareti öncesi ABD'li ajanlar Atatürk Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. Biden'ın gelişi sırasında havalimanında güvenlik duvarı oluşturulacak ve Türk polisler ve ABD'li ajanlar tarafından en üst düzey koruma sağlanacak...
  • KİM BUNLARDA BUKADAR ÖNLEM ALINIYOR?? ABD DEN B...TAN BİRİ GELSE İSTANBULDA ANKARADA FELÇ OLUYOR!!!! AYIP YA!!!! BİZİM BAŞBAKANDA GİTTİ ORAYA AMA BİZİM KORUMALARA SALDIRDILAR!!! BUNLARI OKADAR GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMAYİN BUKADAR YA!!
Resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelecek olan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden için Atatürk Havalimanı'nda da alarm verildi. Atatürk Havalimanı apronunda ABD'li ajanlar incelemelerde bulundular. ABD'li ajanlar, Biden'ın içinde olacağı Air Force Two adlı uçağın park edeceği Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nin önündeki apron bölgesinde toplantı yaparak Biden'ın aprondan nasıl çıkarılacağını planladı. Aralarında ABD'li ajanların da olduğu 28 kişi ellerindeki belgelerle Biden'ın geçiş yollarını belirledikten sonra havalimanından ayrıldılar. Güvenlik önlemleri doğrultusunda Türkiye'ye gelecek olan Biden, uçağının altına yanaşacak kurşun geçirmez bir limuzinle aprondan alınarak kalacağı yere götürülecek. 

Bu arada ABD'de Başkan Yardımcısı Joe Biden'in geliş saati ve geleceği şehir güvenlik nedeniyle gizli tutuluyor.
HAVALİMANINI İNCELEDİLER...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
KİM BUNLARDA BUKADAR ÖNLEM ALINIYOR?? ABD DEN B...TAN BİRİ GELSE İSTANBULDA ANKARADA FELÇ OLUYOR!!!! AYIP YA!!!! BİZİM BAŞBAKANDA GİTTİ ORAYA AMA BİZİM KORUMALARA SALDIRDILAR!!! BUNLARI OKADAR GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMAYİN BUKADAR YA!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000