24 Nisan 2008, Perşembe 09:33:10

HAVALİMANINI ÇOK SEVDİLER

İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde bardakta mısır satışı için stand açan DailyFresh, AHL'de yeni bir stand kurmaya hazırlanıyor...

Geçtiğimiz Ocak ayında Atatürk Havalimanı İç Hatlar Yolcu Gidiş Katı’nda stand açan DailyFresh, Dış Hatlar Terminali’nde de bir stand açmak için çalışmalara başladı.

Malezya kökenli DailyFresh firmasından 30 Bin YTL karşılığında 5 yıllık bayilik hakkı alan Bayındırlık Bakanı Faruk Özak’ın oğlu Mehmet Akif Özak, Atatürk Havalimanı’nda bardakta mısır satışlarına başlamıştı. İç hatlardaki satışlardan memnun kalan oğul Özak, şimdilerde dış hatlar terminaline yeni bir stand açmak için girişimlere başladı.

Daha önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlu Mehmet Emre Gül de bardakta mısır üreten Daily Fresh’ten bayilik alarak mısır işine girmiş, ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın oğulları “Marina Gold” firmasından Türkiye haklarını satın alarak bardakta  daha iddialı bir giriş yapmıştı.

Mısır sektörünün en büyük yatırımcısı ise Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın oğlu Abdullah Unakıtan için Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, oğlunun bardak mısır satışlarıyla alakası olmadığını belirterek, ''kendi tavuklarını beslemek için ithal ediyor'' demişti.

DailyFresh

©Airporthaber.com

HAVALİMANINI ÇOK SEVDİLER

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000