24 Nisan 2010, Cumartesi 09:15:08

HAVALİMANINDAN AYRILAMIYOR!

'The Terminal' adlı filmden etkilenerek Atatürk Havalimanı'nda 12 gün kaldıktan sonra ailesine teslim edilen Ahmet Avunca dün tekrar Dış Hatlar Terminali'nde görüldü
  • bence ahmet beye bir iş versinler. madem mühendis iyi veri analizi yapar, mevcut yaşanan sıkıntıların kesin kalıcı çözümlerini tespit eder.
  • emniyet yetkilileri dikkat etsinlerde 5 seneyi geçirmesin liman da...............
  • Ajdar da okumuş mühendis :D adamı çeken bişeyler var demekki bırakın yaşasın havalimanında:D
  • okumuş adamsın, allah akıl fikir versin.

Amerikalı ünlü oyuncu Tom Hanks'in başrolünü oynadığı "The Terminal" filminden etkilenerek Atatürk Havalimanı'nda 12 gün kaldıktan sonra ailesine teslim edilen 66 yaşındaki inşaat mühendisi Ahmet Avunca bir türlü havalimanından vazgeçemiyor. Avunca, Mart ayında ailesine teslim edilmesinden sonra dün akşam saatlerinde dördüncü kez Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde görüldü. Elinde çantasıyla bir süre terminalde dolaştıktan sonra yolcuları izleyen ve uçuş bilgi ekranına bakan Avunca, yorulunca banklarda oturdu. Atatürk Havalimanı'nda ne kadar kalacağı merak konusu olan Avunca'nın polisin yapacağı araştırmanın ardından yine ailesine teslim edileceği belirtildi. İşte "Yerli Tom Hanks"in haber olan havalimanı serüveni:

26 Mart 2010: Ahmet Avunca 6 gündür Atatürk Havalimanı'nda yatıp kalkıyor ve havalimanını, "Evden daha güvenli. Son derece ekonomik bir yer" diye tarif ediyor.

27 Mart 2010: 14 Mart'tan beri Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş katındaki gümrüklü salonda yaşadığını söyleyen Avunca ailesine teslim edildi, ilk işi banyo yapmak oldu.

31 Mart 2010: Ahmet Avunca ailesine teslim edildikten 4 gün sonra yine "yuvaya döndü"!

23 Nisan 2010: Bu tarihe kadar iki kez daha havalimana gelen Ahmet Avunca dün akşam saatlerinde tekrar Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeydi.

(Sabah)

HAVALİMANINDAN AYRILAMIYOR!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bence ahmet beye bir iş versinler. madem mühendis iyi veri analizi yapar, mevcut yaşanan sıkıntıların kesin kalıcı çözümlerini tespit eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
emniyet yetkilileri dikkat etsinlerde 5 seneyi geçirmesin liman da...............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ajdar da okumuş mühendis :D adamı çeken bişeyler var demekki bırakın yaşasın havalimanında:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
okumuş adamsın, allah akıl fikir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000