30 Ocak 2009, Cuma 07:46:06

Havalimanı yolunda Davos çilesi!

Davos Zirvesi'nde Moderatör David Ignatius'a tepki gösteren Başbakan Erdoğan'a destek vermek isteyen vatandaşlar Atatürk Havalimanı'na akın etti. Havalimanı yolu araç trafiği nedeniyle tıkandı.
  • Insan olan dur'dan git'den anlar ama insan olan anlar.Karsilamaya gelen toplulugun yariya yakin kismi bundan nasibini almis degildi.DHMI iskelelerine,cam aglarina,trafik isaretlerine,cam agaclarina ve bilimum yerlere tirmanan orangutanlar mevcut idi.Kendilerine uyaranlara gülebilecek kadar piskindiler.Havalimani trafigini giris ve cikis yönünde kitleyen,araclarin gecmesine izin vermeyen saksakci koyun sürüleri mevcut idi.Normal zekaya sahip bir insan,bulundugu yer yolun ortasi ise ve araclari engelliyor ise bulundugu yerden uzaklasmaya calisir ama "normal bir insan".Yazilacak cok sey var ama "insan olana"...

Bazı vatandaşlar kilometrelerce yolu yürüyerek kat edip havalimanına ulaşmaya çalıştı. Uçaklarına yetişmek için valizleri ile uzun mesafeleri yürüyen yolcularla, Başbakan'a destek için gelen vatandaşlar arasında yer yer tartışmalar yaşandı.

İsviçre'nin Davos kentinde düzenlenen zirveye katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail Cumhurbaşkanı Simon Peres'e daha fazla söz hakkı verdiği için Davos Moderatörü David Ignatius'a tepki gösterip zirveyi terk etmesi vatandaşlardan geniş destek buldu. Başbakan Erdoğan'ı karşılamak ve destek vermek isteyen çok sayıda vatandaş Atatürk Havalimanı'na akın etti. Havalimanı yolu araç trafiği nedeniyle tıkandı. Havalimanına ulaşamayan vatandaşlar kilometrelerce yolu yürümek zorunda kaldı. Bazı yolcular da uçaklarına yetişebilmek için valizleri ile dakikalarca havalimanına yürüdü. Yolcuların duruma tepki göstermesi üzerine Başbakan'a destek için gelen vatandaşlarla aralarında tartışma yaşandı.

Polis ekipleri de havalimanı yolu ve Başbakan'ın hareket güzergahında geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

Havalimanı yolunda Davos çilesi!

Yorumlar

Birisi ~ 15 yıl önce
Insan olan dur'dan git'den anlar ama insan olan anlar.Karsilamaya gelen toplulugun yariya yakin kismi bundan nasibini almis degildi.DHMI iskelelerine,cam aglarina,trafik isaretlerine,cam agaclarina ve bilimum yerlere tirmanan orangutanlar mevcut idi.Kendilerine uyaranlara gülebilecek kadar piskindiler.Havalimani trafigini giris ve cikis yönünde kitleyen,araclarin gecmesine izin vermeyen saksakci koyun sürüleri mevcut idi.Normal zekaya sahip bir insan,bulundugu yer yolun ortasi ise ve araclari engelliyor ise bulundugu yerden uzaklasmaya calisir ama "normal bir insan".Yazilacak cok sey var ama "insan olana"...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000