31 Mayıs 2014, Cumartesi 13:18:00

HAVALİMANI KENDİ REKORUNU KIRDI

Şırnak'ta geçen yıl açılışının ardından yoğun ilgiyle karşılaşan Şerafettin Elçi Havalimanı'nın 10 ayda 103 bin 703 yolcuya hizmet verdiği bildirildi.
  • Hava alanı müdürü çok kaliteli ve disiplin li bir adam. Ben öyle gördüm.
  • Birileri bu havalimanının varlığını SHGM ne de bildirse çok iyi olur. Açılalı bir yıl olmuş geçen ay SHGM resmi internet sayfasında böyle bir havalimanı görünmemekteydi. Nasıl bir ülkeysek sivil havacılık otorotesinin haberi yok...
  • Zamanında Şırnak'ı, şimdi ise Hakkari'yi yapmaya çalışırken nelerle tehdit edilmedi, nasıl sabotaj ve adam kaçırmalar gerçekleştirildi ki.. Tüm bu zorluklara rağmen denge ve titizlikle çözüm süreci ve bu müthiş yatırımları sabırla sebatla sürdürüp arkasında duran Erdoğan'a bu millet büyük minnet borçludur. Siz bu gezicilere fln bakmayın, hayatında bi dikili eseri yoktur bunların. Allah yapandan vesile olandan bu milletin duasını alandan razı olsun..
  • UZAKTAN BAKILDIĞINDA BÖYLE GÖRÜNÜYOR..BİRDE BİLİNMEYENLER VAR..ÖNCELİKLE THY NİN VİCDANINA KALMIŞSA BU ALAN BÖLGE HALKI KAZIĞI YEDİ DEMEKTİR..ÖZEL HAVAYOLLARI GELMİYOR BURAYA...THY DE TEKELLİĞİNİ KULLANIP FİYATI 275 TEN AÇIYOR,310 DAN KAPATIYOR..HALK MECBUR,YA BU FİYAT YADA OTOBÜSE..FİYATLAR UYGUN OLSA GÜNDE 2 İST 2 ANK BİLE YETMEZ...DİĞER YANDAN HAVALİMANININ AÇILMASIYLA BÖLGEDE KAÇAK ACENTA CENNETİ OLUŞTU..DEVLET BURADA VARLA YOK ARASI ..KANUN DESENİZ KİMSE BİLMEZ..HAVALİMANI DEDİKLERİ YERİN TERMİNALİ 2 SALON BÜYÜKLÜĞÜNDE...NE OTOPARK DÜZGÜN İŞLİYOR NE CAFESİ NEDE TRAFİK AKIŞI...EVET BURDA BİR ALAN VAR AMA HAVAALANIMI YOKSA BAŞIBOŞLUK ALANIMI BELLİ DEĞİL...HERŞEYDEN ÖNCE BİR YERDE DEVLET OLACAK...ONDAN SONRA NİZAM OLUR HİZMET OLUR....
  • Çözüm süreci ve bölgeyi karayolu, havayolu, havaliman yatırımları gibi zamanında hayal işlere cesurca girişen, bölge halkını, ekonomisini ve Türkiye'nin bütünlüğünün gelişmesini sağlayan baş faktör sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a binlerce teşekkür ve şükranlar.. Tarih; şimdi bu yoruma atışcak olan binlercesi gibileri engellemesini ve memleketi kargaşa sürüklemesini değil, bu ülkenin, bölgedeki analarının milyonların duasına mazhar olan Erdoğan'ın olağanüstü hizmetinden bahsedecek.. Allah yâr ve yardımcısı olsun, daha nice hizmetlere nail etsin..
  • Havalimani Müdürü Sayın Suat Tarin Beyin Özverili Girişimleri Hayallar Gerçek Oluyor Umarız Kısa Sürede Özel Havayolu Şirketleride Bunun Farkına Varır ve Bir An Evvel Seferler Düzenlenir Çünkü Seferlerin Olmayışından Diyarbakır ve Mardin Gibi Yerlere Gidipde Yolculuk Yapan Çok Yolcu Var.
  • Suat Bey ' in olduğu yerde başarı kaçınılmazdır. Başarılarının devamını dilerim.
  • ArŞIRNAK HAVALIMANI Hepimize hayırlı ve oğurlu olsun.İleride inşallah gümrük kurulur ve uluslararası uçuşlarda başlar yemenimiz herkese ve memleketimize hayırlı ve oğurlu olmasını yemeni edrim.
  • hayaldi gercek oldu ;)
  • Çay bahçelerinden şirnağa selam olsun,inadına birlik ve beraberliğe devam.

Şırnak'ta geçen yıl açılışının ardından yoğun ilgiyle karşılaşan Şerafettin Elçi Havalimanı'nın 10 ayda 103 bin 703 yolcuya hizmet verdiği bildirildi.

Şırnak'ın Cizre-İdil karayolu 9. kilometredeki Düzova köyü yakınlarında geçen yıl hizmete giren Şerafettin Elçi Havalimanı, il merkezine 60, Cizre ilçesine 12 kilometre mesafede bulunuyor. 6 bin 600 metrekare kapalı alanıyla, 1 milyon 677 bin metrekare üzerine kurulu uluslararası uçuşa açık havalimanına Şırnaklılar yoğun ilgi gösterdi.

Yıllık 500 bin yolcu kapasiteli planlanan havalimanı, terminal, hizmet, güvenlik ve sosyal tesis binası ile kule ve 3 uçaklı apronuyla ulaşımda vazgeçilmezler arasına girdi.

Uzakları yakın eden havalimanından, haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı'na, haftanın 4 günü ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na, talebin artmasıyla Anadolu Jet de Ankara Esenboğa Havalimanı'na haftanın 4 günü karşılıklı sefer düzenleniyor.

Yoğun ilgi sonucu 15 olan sefer sayısı önümüzdeki günlerde haftada 18'e yükselecek.

Iraklı yolculardan yoğun ilgi

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürü Suat Tarini ilk 10 ay içerisinde Şırnaklılar ve Irak'ın kuzeyinden gelen yolcuların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti.

Tarini, yaptıkları istatistiklerde havalimanını tercih edenlerin yüzde 40'ı Irak'ın kuzeyinden gelen yolcular, geriye kalan yüzde 60'ının ise bölge insanı olduğunu söyledi.

Geçen yıl 39 bin 703 kişiye hizmet verdiklerini kaydeden Tarini, bu yılın ilk dört ayında ise 64 bin yolcuya ulaşım imkanı sağladıklarını dile getirdi.

Havalimanının Irak ve Suriye'ye yakın olmasının avantaj olduğunu aktaran Tarini, iş adamlarıyla yaptıkları sohbetler esnasında, yıllık 12 milyar dolar ihracatın yapıldığı Habur Sınır Kapısı'na yakınlıkları nedeniyle olumlu tepkiler aldıkların kaydetti.

HAVALİMANI KENDİ REKORUNU KIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Şırnaklı ~ 10 yıl önce
Hava alanı müdürü çok kaliteli ve disiplin li bir adam. Ben öyle gördüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı ~ 10 yıl önce
Birileri bu havalimanının varlığını SHGM ne de bildirse çok iyi olur. Açılalı bir yıl olmuş geçen ay SHGM resmi internet sayfasında böyle bir havalimanı görünmemekteydi. Nasıl bir ülkeysek sivil havacılık otorotesinin haberi yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Zamanında Şırnak'ı, şimdi ise Hakkari'yi yapmaya çalışırken nelerle tehdit edilmedi, nasıl sabotaj ve adam kaçırmalar gerçekleştirildi ki.. Tüm bu zorluklara rağmen denge ve titizlikle çözüm süreci ve bu müthiş yatırımları sabırla sebatla sürdürüp arkasında duran Erdoğan'a bu millet büyük minnet borçludur. Siz bu gezicilere fln bakmayın, hayatında bi dikili eseri yoktur bunların. Allah yapandan vesile olandan bu milletin duasını alandan razı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURİZM'Cİ ~ 10 yıl önce
UZAKTAN BAKILDIĞINDA BÖYLE GÖRÜNÜYOR..BİRDE BİLİNMEYENLER VAR..ÖNCELİKLE THY NİN VİCDANINA KALMIŞSA BU ALAN BÖLGE HALKI KAZIĞI YEDİ DEMEKTİR..ÖZEL HAVAYOLLARI GELMİYOR BURAYA...THY DE TEKELLİĞİNİ KULLANIP FİYATI 275 TEN AÇIYOR,310 DAN KAPATIYOR..HALK MECBUR,YA BU FİYAT YADA OTOBÜSE..FİYATLAR UYGUN OLSA GÜNDE 2 İST 2 ANK BİLE YETMEZ...DİĞER YANDAN HAVALİMANININ AÇILMASIYLA BÖLGEDE KAÇAK ACENTA CENNETİ OLUŞTU..DEVLET BURADA VARLA YOK ARASI ..KANUN DESENİZ KİMSE BİLMEZ..HAVALİMANI DEDİKLERİ YERİN TERMİNALİ 2 SALON BÜYÜKLÜĞÜNDE...NE OTOPARK DÜZGÜN İŞLİYOR NE CAFESİ NEDE TRAFİK AKIŞI...EVET BURDA BİR ALAN VAR AMA HAVAALANIMI YOKSA BAŞIBOŞLUK ALANIMI BELLİ DEĞİL...HERŞEYDEN ÖNCE BİR YERDE DEVLET OLACAK...ONDAN SONRA NİZAM OLUR HİZMET OLUR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çözüm süreci ve bölgeyi karayolu, havayolu, havaliman yatırımları gibi zamanında hayal işlere cesurca girişen, bölge halkını, ekonomisini ve Türkiye'nin bütünlüğünün gelişmesini sağlayan baş faktör sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a binlerce teşekkür ve şükranlar.. Tarih; şimdi bu yoruma atışcak olan binlercesi gibileri engellemesini ve memleketi kargaşa sürüklemesini değil, bu ülkenin, bölgedeki analarının milyonların duasına mazhar olan Erdoğan'ın olağanüstü hizmetinden bahsedecek.. Allah yâr ve yardımcısı olsun, daha nice hizmetlere nail etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağlık-Sen Cizre ~ 10 yıl önce
Havalimani Müdürü Sayın Suat Tarin Beyin Özverili Girişimleri Hayallar Gerçek Oluyor Umarız Kısa Sürede Özel Havayolu Şirketleride Bunun Farkına Varır ve Bir An Evvel Seferler Düzenlenir Çünkü Seferlerin Olmayışından Diyarbakır ve Mardin Gibi Yerlere Gidipde Yolculuk Yapan Çok Yolcu Var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Suat Bey ' in olduğu yerde başarı kaçınılmazdır. Başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ArŞIRNAK HAVALIMANI Hepimize hayırlı ve oğurlu olsun.İleride inşallah gümrük kurulur ve uluslararası uçuşlarda başlar yemenimiz herkese ve memleketimize hayırlı ve oğurlu olmasını yemeni edrim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
hayaldi gercek oldu ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çay bahçelerinden şirnağa selam olsun,inadına birlik ve beraberliğe devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000