20 Şubat 2010, Cumartesi 15:04:38

Havalimanı kavşağı ne zaman açılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin “kesintisiz trafik” projesi kapsamında temelini attığı Atatürk Havalimanı Kavşağı, Nisan ayında hizmete açılacak.
  • yok yıllardır sürüyormuş, yok konyada olsa 40 güne bitermiş. siyasi düşüncelerinizi buraya taşımayın arkadaşlar. konyalı arkadaş git konyada yaşa o zaman. saat 8den sonra eşinle veya kız arkadaşınla dolaş bakalım sokakta veya gece yarısı saat 2 de bul bakalım açık tekel bayi.
  • akşam çıktın saat 18:00 gibi yeşilköye 1 saatte ancak varırsın..arkadaşın dediği gibi "bitse ne olacak" yada çıktın akşam havalimanında saat 18:00 de E5 yoluna bağlanacaksın git bakalım bağlan bakalım e% 5 nasıl bağlanacaksın..Benimde dediğim gibi " bitse ne olacak :) "
  • Basiretsiz belediye. Kimbilir bu ihalelerde kimlere verildi. Yıllardır sürüyor.
  • 8 ay önce istanbula taşındım, hep inşaat hep inşaat her gün ordan geçiyorum, bir kere çalışma olduğunu görmedim, bence orayı bitirmek istemiyorlar.
  • İstanbula dönünceye kadar Konya Belediyesinden şikayet ediyordum. Şimdi adamları neredeyse evliya seviyesinde görüyorum. O kavşak Konya'da olsa enfazla 40 günde biterdi. Adam kazmayı vurduğu gün yön levhaları, çizgileri, emniyet bariyerleri dahil tam hazırlıkla başlıyor. Kalan gün sayısını tabelada ilan ediyor. Şimdiye kadar yarım yamalak veya geç açılanını görmedim. Açılış günü ışıklandırma dahil herşeyi ile bitiyor ve geçici konulan her şey o gün çekiliyor. İstanbullular işletme körlüğü içinde bu trafiğe de, bu bitmeyen inşaatlara da, bu daha ne yapalım hizmet anlayışına alışmışlar. Hakkediyorlar dolayısı ile. Çıkmaz ayın perşembesine açarlar, biz de mutlu oluruz. Hani şimdiki sıkıntıdan kurtulunca hizmet almış sayılacağız ya.
  • ne kadarda kendilerınden nefret etsemde..adamlar iyi çalışıyo..özellikle metrobus ve sımdı bızım rahatlamamıza yarıcak havaalını kavsagı cok super olucak..gecen yaz cekılen rezıllıgı unutmayın arkadaslar..havaalının onunde saatlerce ısıklarda..sımdı dırek olarak ışıksız bir şekilde giriş olucak
  • bazan insan düşünüyor.bu hale nasıl geldik.nasıl bu kadar peşin hükümlü olduk.bir hizmet yapılıyor,nasıl yapıldığına,ne faydalar sağlayacağına bakmıyoruz.sadece kim yaptı.eğer kendisinin savunduğu zihniyet yapmışsa gözü kapalı çok iyi,karşı taraf yapmış ise yine gözü kapalı berbat diyebiliyor.bazıları buna aymazlık diyor.ben bunu çok hafif bularak söyleyeceğimi size bırakıyorum. Beyler E5 te tavla oynadığınızı ne çabuk unuttunuz.
  • açıklama külliyen yalan .son 40 günden beri kavşakta birtek işçinin-aracın çalıştığını görmedim.kişisel düşüncem yaz sonuna belki.
  • açıklama külliyen yalan .son 40 günden beri kavşakta birtek işçinin-aracın çalıştığını görmedim.kişisel düşüncem yaz sonuna belki.
  • sonunda o ışık rezaletini ve uzayan yolları çekmeyecez ya. 2 ay kaldı şurda nisana ona da katlanırız. TÜRK insanı nelere katlanmadı!!!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden aldığı bilgiye göre, Atatürk Havalimanı Kavşağı projesi kapsamında yapılan 7 kilometrelik yol ve 7 köprüyle Havaalanı Sahil Yolu (Kennedy Caddesi), D-100 Karayolu, TEM ve şehir içi bağlantısı kesintisiz sağlanacak.

Kavşağın tamamlanmasıyla havaalanına ve fuar alanlarına, sinyalize kavşak ile ulaşmak zorunda kalan vatandaşlar, kesintisiz bir şekilde hiç sinyal ve kuyruk beklemeden istediklere yerlere ulaşabilecek.

Yüzde 89'u özel araç/taksi, yüzde 6'sı yolcu aracı, yüzde 5'i yük aracı olmak üzere günde ortalama 231 bin 284 aracın geçtiği Atatürk Havalimanı çevresinde genellikle 06.00-10.00 ve 16.00-18.00 saatleri arasında yoğunluk yaşanıyor.

Atatürk Havalimanı Kavşağı inşaatı başlamadan önce sinyalize kavşakta yapılan trafik sayımlarına göre, sabah saatlerinde sahil yolu istikametinden saatte 594 araç, D-100 yönünden 942 araç, akşam saatlerinde ise sahil yolu istikametinden 771 araç, D-100 yönünden 1113 araç havaalanına giriş yapıyor. Proje kapsamında, Atatürk Havalimanı Kavşağı'na 300 metre uzunluğunda 7 adet yerinde dökme köprü ve 7 kilometrelik yol yapılıyor.

Bölgede, İSKİ Ayamama Deresi Islahı İnşaatı ve Arıtma Tesisi İnşaatı, DHMİ kontrolündeki hangar inşaatı, 06-24 pisti uzatma inşaatı olmak üzere toplam 5 ayrı çalışma devam ediyor.

Atatürk Havalimanı'nın, 2006 yılı rakamlarıyla yıllık 259 bin olan uçak trafiği sayısının, ilave pistlerin hizmete girmesiyle 2011 yılında 270 bin 500'e ulaşması bekleniyor.

Bölgede, Atatürk Havalimanı Kargo Terminal ve Tesisleri'nin inşaatları da sürüyor.

(Hürriyet)

Havalimanı kavşağı ne zaman açılacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
yok yıllardır sürüyormuş, yok konyada olsa 40 güne bitermiş. siyasi düşüncelerinizi buraya taşımayın arkadaşlar. konyalı arkadaş git konyada yaşa o zaman. saat 8den sonra eşinle veya kız arkadaşınla dolaş bakalım sokakta veya gece yarısı saat 2 de bul bakalım açık tekel bayi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
akşam çıktın saat 18:00 gibi yeşilköye 1 saatte ancak varırsın..arkadaşın dediği gibi "bitse ne olacak" yada çıktın akşam havalimanında saat 18:00 de E5 yoluna bağlanacaksın git bakalım bağlan bakalım e% 5 nasıl bağlanacaksın..Benimde dediğim gibi " bitse ne olacak :) "

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Basiretsiz belediye. Kimbilir bu ihalelerde kimlere verildi. Yıllardır sürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
8 ay önce istanbula taşındım, hep inşaat hep inşaat her gün ordan geçiyorum, bir kere çalışma olduğunu görmedim, bence orayı bitirmek istemiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İstanbula dönünceye kadar Konya Belediyesinden şikayet ediyordum. Şimdi adamları neredeyse evliya seviyesinde görüyorum. O kavşak Konya'da olsa enfazla 40 günde biterdi. Adam kazmayı vurduğu gün yön levhaları, çizgileri, emniyet bariyerleri dahil tam hazırlıkla başlıyor. Kalan gün sayısını tabelada ilan ediyor. Şimdiye kadar yarım yamalak veya geç açılanını görmedim. Açılış günü ışıklandırma dahil herşeyi ile bitiyor ve geçici konulan her şey o gün çekiliyor. İstanbullular işletme körlüğü içinde bu trafiğe de, bu bitmeyen inşaatlara da, bu daha ne yapalım hizmet anlayışına alışmışlar. Hakkediyorlar dolayısı ile. Çıkmaz ayın perşembesine açarlar, biz de mutlu oluruz. Hani şimdiki sıkıntıdan kurtulunca hizmet almış sayılacağız ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne kadarda kendilerınden nefret etsemde..adamlar iyi çalışıyo..özellikle metrobus ve sımdı bızım rahatlamamıza yarıcak havaalını kavsagı cok super olucak..gecen yaz cekılen rezıllıgı unutmayın arkadaslar..havaalının onunde saatlerce ısıklarda..sımdı dırek olarak ışıksız bir şekilde giriş olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bazan insan düşünüyor.bu hale nasıl geldik.nasıl bu kadar peşin hükümlü olduk.bir hizmet yapılıyor,nasıl yapıldığına,ne faydalar sağlayacağına bakmıyoruz.sadece kim yaptı.eğer kendisinin savunduğu zihniyet yapmışsa gözü kapalı çok iyi,karşı taraf yapmış ise yine gözü kapalı berbat diyebiliyor.bazıları buna aymazlık diyor.ben bunu çok hafif bularak söyleyeceğimi size bırakıyorum. Beyler E5 te tavla oynadığınızı ne çabuk unuttunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
açıklama külliyen yalan .son 40 günden beri kavşakta birtek işçinin-aracın çalıştığını görmedim.kişisel düşüncem yaz sonuna belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
açıklama külliyen yalan .son 40 günden beri kavşakta birtek işçinin-aracın çalıştığını görmedim.kişisel düşüncem yaz sonuna belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sonunda o ışık rezaletini ve uzayan yolları çekmeyecez ya. 2 ay kaldı şurda nisana ona da katlanırız. TÜRK insanı nelere katlanmadı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000