30 Ocak 2010, Cumartesi 13:09:39

HAVALİMANI ÇIKIŞINDA FECİ KAZA! (FOTO)

Atatürk Havalimanı çıkışında feci bir kaza yaşandı. Kazada, takside yolcu olarak bulunan Gülnaz-Hasan Özdemir çifti hayatını kaybetti. Alkollü olduklarını söyleyen Türkücü Yusuf Harputlu ve arkadaşları, gözaltına alındı.
  • BU İNSAN MÜSVEDDESİ TÜRKÜCÜYÜ ADAM EDEN BU TOPLUM. VATANDAŞ AZ BİLE ŞIMARMIŞ.ÜST RESİMDE SANIRIM GÖREVLİ MEMURA POSTA KOYUYOR ,BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYORMUSUN SENİ SÜRDÜRÜRÜMDE DEMİŞTİR.YAZIK ÖLEN MASUMLARA BENCE İDAM CEZASI OLMALI YOKSA BUNUN KARŞILIĞI NASIL BİR CEA OLACAKTA ADALET YERİNİ BULACAK.BUGÜN O YAŞLI ÇİFT YARIN BİZ BİZİM YAKINLARIMIZ..................
  • ADI ÜSTÜNDE KAZA DİYE YORUMLAYAN ARKADAŞ,SEN ŞİMDİ BUNA KAZAMI DİYORSUN.YAHU BU DOĞRUDAN CİNAYETTİR.
  • Bunun gibi krolara prim verip dinleyenler ve buadama para kazandıranlarda bu cinayetin ortaklarıdır
  • Alkollü araç kullananın bu insan müsvettesinin elinin veya ayağının üzerinden arabayla geçeceksin o sıkışarak ölen insanların çektiği acının onda birini yaşatmaz ama......
  • Kimmiş bu türkücü ? Nereden bu kadar para kazanmışta bir de şöförü olan jeep almış. Allahın zavallı yaratıkları. Hem alkol, hem şımarıklık hem de 2 ölü. Kabahat bunlarda değil bunları adam diye gazinolarda çıkartanlarda. Şimdi daha da meşhur olur görürsünüz. Burası Türkiye. Burada adam oldun mu kaybedersin. Şerefsiz olacaksın kazanmak için.
  • hele alkollü sürücü birde olamazmi? diye soruyorya.ölenlerin ailesine bassagligi dilerim...
  • Aslında haberlere yorum yapmayı sevmem ama bu olaya sebep olan kendisini sanatçı sayan son günlerin modası sözde ''açılım'' şımarığı, kendinin dağlarda koyun otlatırken yada hamamlarda yetiştirmiş, toplumsal kuralın ne olduğunu bilmeyen o böğürtüye bir şeyler yazmam gerektiğine inandım. Şöförü dediği o hilkat garibesiyle birlikte alkol masasından kalkmış oldukları bir gerçek. Bunlara prim vermeye devam ettiğimiz sürece kendimizi hiç bir zaman güvende hissedemeyeceğiz.Bir gerçek daha varki maleseflesef hergeçen gün sayıları artıyor.
  • Her gün işe gelip gittiğiniz bir yerde böylesine ucuz bir ölüm oluyorsa bu bir haberdir. Bu AHL'ye girerken benim veya senin başına da gelebilirdi... Gözünüzü sektör bürümüş.
  • arkadasım taksıcı gerı gerı kacka gıtmıs sence fotolara ıyı bak
  • Bu haberi okur okumaz aynı yerde aynı şekilde biz kırmızıda beklerken arkadan gelen araç ışığın kırmızı olduğunu farketmeyip bize çarpışı geldi akıma. ben 8 aylık hamileydim ve çok şükür ne aracı kullanan eşime ne bana nede bebeğimize birşey olmadı şimdi bu haberi okuyunca verilmiş sadakamız varmış dedim.Gerçi bu olayda alkol var işin içinde AMA! Bence havalimanı kavşağı ve civarında ışıklı uyarıların daha belirgin hale getirilmesi gerekiyor ayrıca uzun süredir devam eden yol ve kavşak inşaatı da tam bir facia. mühendisler yapmıyormu allahaşkına bu yol inşaatlarını tabelalar dönüşler kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor o civarı iyi bilmiyorsanız kaza yapmanız an meselesi.Daha fazla canlar gitmeden devletin bu işe el atması lazım!!!!

Alınan bilgiye göre; Hasan-Gülnaz Özdemir çifti, İstanbul Büyük Otogarı'na gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan taksiye bindi. Ahmet Ateş'in kullandığı 34 TBS 38 plakalı taksiye, B Kapısı girişindeki trafik ışıklarında durduğu sırada, arkadan gelen ve türkücü Yusuf Harputlu'ya ait olduğu öğrenilen 34 DB 8121 plakalı cip hızla çarptı.

Kazayla birlikte taksi ve içerisinde Harputlu ile birlikte 4 arkadaşının bulunduğu cip savruldu. Hurdaya dönen taksi yaklaşık 50 metre ilerde durabilirken, cip 70 metre sürüklendikten sonra yolun sağ tarafındaki hendeğe düştü. Taksi şoförü Ateş'in hafif sıyrıklarla atlattığı kazada, Hasan Özdemir (67) ve eşi Gülnaz Özdemir (62) araç içinde sıkıştı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi gönderildi. Yaşlı çift, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak, ambulansla Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Özdemir çifti, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazanın ardından polis, alkollü olduklarını itiraf ettikleri öğrenilen şoför Şehmuz Gezer ile Yusuf Harputlu, Cemal Hata, Serdar Gezer ve Yaşar Memiş'i gözaltına aldı. Türkücü Yusuf Harputlu, şoförünün de alkollü olduğunu belirterek, "Ben sahnedeyken alkol almış. Ben arabaya bindikten çok sonra fark ettim. Artık iş işten geçmişti. Başımıza da böyle bir kaza geldi" diye konuştu. Ayrıca, Yusuf Harputlu'nun olay yerine gelen polislerin üzerine yürüğü görüldü.

Taksici Ahmet Ateş ise, "Atatürk Havalimanı'ndan müşterilerimi aldım. Bursa'ya gideceklerdi. Otogara götürüyordum. Kırmızı ışıkta durdum. Bir süre sonra arkadan bir araç çarptı. Ne olduğunu anlayamadım. Hiç fren sesi duymadım" diye konuştu.

Harputlu

Harputlu

Harputlu

Harputlu

HAVALİMANI ÇIKIŞINDA FECİ KAZA! (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 14 yıl önce
BU İNSAN MÜSVEDDESİ TÜRKÜCÜYÜ ADAM EDEN BU TOPLUM. VATANDAŞ AZ BİLE ŞIMARMIŞ.ÜST RESİMDE SANIRIM GÖREVLİ MEMURA POSTA KOYUYOR ,BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYORMUSUN SENİ SÜRDÜRÜRÜMDE DEMİŞTİR.YAZIK ÖLEN MASUMLARA BENCE İDAM CEZASI OLMALI YOKSA BUNUN KARŞILIĞI NASIL BİR CEA OLACAKTA ADALET YERİNİ BULACAK.BUGÜN O YAŞLI ÇİFT YARIN BİZ BİZİM YAKINLARIMIZ..................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ADI ÜSTÜNDE KAZA DİYE YORUMLAYAN ARKADAŞ,SEN ŞİMDİ BUNA KAZAMI DİYORSUN.YAHU BU DOĞRUDAN CİNAYETTİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunun gibi krolara prim verip dinleyenler ve buadama para kazandıranlarda bu cinayetin ortaklarıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alkollü araç kullananın bu insan müsvettesinin elinin veya ayağının üzerinden arabayla geçeceksin o sıkışarak ölen insanların çektiği acının onda birini yaşatmaz ama......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimmiş bu türkücü ? Nereden bu kadar para kazanmışta bir de şöförü olan jeep almış. Allahın zavallı yaratıkları. Hem alkol, hem şımarıklık hem de 2 ölü. Kabahat bunlarda değil bunları adam diye gazinolarda çıkartanlarda. Şimdi daha da meşhur olur görürsünüz. Burası Türkiye. Burada adam oldun mu kaybedersin. Şerefsiz olacaksın kazanmak için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hele alkollü sürücü birde olamazmi? diye soruyorya.ölenlerin ailesine bassagligi dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslında haberlere yorum yapmayı sevmem ama bu olaya sebep olan kendisini sanatçı sayan son günlerin modası sözde ''açılım'' şımarığı, kendinin dağlarda koyun otlatırken yada hamamlarda yetiştirmiş, toplumsal kuralın ne olduğunu bilmeyen o böğürtüye bir şeyler yazmam gerektiğine inandım. Şöförü dediği o hilkat garibesiyle birlikte alkol masasından kalkmış oldukları bir gerçek. Bunlara prim vermeye devam ettiğimiz sürece kendimizi hiç bir zaman güvende hissedemeyeceğiz.Bir gerçek daha varki maleseflesef hergeçen gün sayıları artıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her gün işe gelip gittiğiniz bir yerde böylesine ucuz bir ölüm oluyorsa bu bir haberdir. Bu AHL'ye girerken benim veya senin başına da gelebilirdi... Gözünüzü sektör bürümüş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadasım taksıcı gerı gerı kacka gıtmıs sence fotolara ıyı bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu haberi okur okumaz aynı yerde aynı şekilde biz kırmızıda beklerken arkadan gelen araç ışığın kırmızı olduğunu farketmeyip bize çarpışı geldi akıma. ben 8 aylık hamileydim ve çok şükür ne aracı kullanan eşime ne bana nede bebeğimize birşey olmadı şimdi bu haberi okuyunca verilmiş sadakamız varmış dedim.Gerçi bu olayda alkol var işin içinde AMA! Bence havalimanı kavşağı ve civarında ışıklı uyarıların daha belirgin hale getirilmesi gerekiyor ayrıca uzun süredir devam eden yol ve kavşak inşaatı da tam bir facia. mühendisler yapmıyormu allahaşkına bu yol inşaatlarını tabelalar dönüşler kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor o civarı iyi bilmiyorsanız kaza yapmanız an meselesi.Daha fazla canlar gitmeden devletin bu işe el atması lazım!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000