04 Kasım 2012, Pazar 16:15:57

HAVA-İŞ SENDİKASI'NA DESTEK İÇİN GELİYORLAR

Özellikle Lufthansa'daki grev süreçlerinde gündeme sık sık gelen Ver.di'den Hava-İş'e sürpriz destek geldi.
  • bu atilay ve yandaşları ne zaman gidicek yeter artık...
  • Memlekete bak ya.. bir allahın kulu bu sendikaya destek vermiyor.Adamlar da mecburen yurtdışına açılmışlar iki de bir farklı ülkelerden siyasetci ve senkikacı çağırıp fotoğraf çektiriyorlar.Daha çağrılacak çok ülke ve sendikacı var 2013 Aralık ayına kadar devam ederler bu işe başka yapacak birşeyleri yok çünkü.Nedenmi aralık 2013, Genel kurul var da onun icin.Atilay seçimi kazanmak icin işten atılan işcileri ve komuoyunu kullanmayı iyi bilir.Geçmişine bakın ne dediğimi anlarsınız.işçiler atılır.Atilay onları genel kurula kadar tutar.Seçim kazanılır. Atılan işcilerinde işi biter.Hayırlara vesile olsun kardeşler.Ver.di' nin desteği önemli çoook önemli..Hayırlara vesile olur insallah.
  • Uzaktan cene yapmak yerine git arkadaslarina destek ver!
  • Dış hatlar gelişte birseyler yaptığını sanan arkadaslarım. Sizler mı grev yasağını kaldırdınız. İs kolları birleştiği icin grev yasağı otomatikman kalktı. Tis imzalandı evet. Yeni haklar mı kazanıldı. Hayır. Mevcut şartlar korundu. Biz 305 kişi bu yüzden mı olduk yani isimizden. Ve en önemlisi; bu olup bitenlerin tamamı çalışanlar icin. Bizi bağlayan hiçbirşey yok. 161 gündür işsizim. İssizlik parası dahi alamıyoruz. Ama sizler 1500 liranızı pekala alıyorsunuz. Bu nasıl sendikaciliktir ki,üye ayrımı yapıyor. Ben kiralık değilim sizler gibi. Hiçbirinize de inanmıyorum. Zaten ne kaybettiysem inancım yüzünden,herkesi de kendim gibi sandığım icin kaybettim. Sendika baskanı 161 gündür maaşını almaya devam ediyor. Sizlere de her öğlen dürüm ismarliyor. Afiyetle yiyin. Bizi bugüne düşüren thy yönetimi de,siyasi iktidar da,sendika da bu yüzlerce insanın ve aileleriyle binlerce insanın veballerinde yok olacaklar. Allah büyüktür. Keser doner sap doner,gün gelir hesap doner. Umutla kalın.
  • iyi..beraberce ocakbaşında kebap yiyip rakı içerler şirketi ve memleketi kurtarırlar!!!!
  • Cıkarılan 305 kişi sen kendin olayına sahip çık çünkü haklı olan tarafsın sen mücadelede direnen arkadaşları yanlız bırakırsan kim nasıl senin hakkini savunsun sendika herseyi yapiyor gercekten cok guclu isveren yanlisi veya hukumet yanlisi degil grev yasagi kalkti peki nasil kalkti nasil tis görusmelerinde iyi bir sonuc cikti bu yatarak olmadi bu orda direnen kisiler ve sendika sayesinde oldo ise geri donuste olucak ama bi sahip cik mücadelene
  • işlevini yitirmiştir.. Yerine yeni kurulacak bir düzen içimizden başkan ve yöneticilerle yapılandırılmalıdır. Binlerce kişiden kesilen sendika ücretleri elimizle boş insanlara verdiğimiz milyonlardır. Ya biz salağız ya onlar çok akıllı.. neyse ki sona yaklaştırlar.
  • Dert etme dostum şair der ki ;Şu kısa ömrümüzde felek dönmezse bir iki gün muradımızca, gerçekleşmezse arzularımız, devam etmez ya bu hep böyle; üzülme.. Sattık herşeyimizi borçlarımızı kapattık iyi kötü geçinmeye çalışıyoruz..Katkı saglayanlarla davamız var ama ahirette..
  • 160 gün oldu. Her gecen gün biraz daha azaldı umudum. Umut tacirligi yapmaya devam ediyorlar. Bu girişim de neye care olacak bilmiyorum. Sıkıldım artık umutlanmaktan da. Sonunda hiçbirşey olmuyor çünkü. Daha ne kadar buna devam ederim bilmiyorum. Hala işsizim. Borç batagindayim. Ne kadar konuşsam boş. Yarın bir haber alır miyim diye koyuyorum yastığa basımı. Bizler bugünleri haketmedik. Ama yasıyoruz iste. Allah büyüktür.
  • avrupa batırmadık havayolu şirketi bırakmadılar ayrıca avrupa ayakta kalan şirket kalmadı sendikalar hadi neredesiniz yunanistan da ispanya yüzlerce şirket battı hani yardımcı olsanıza yemedi değil mi utanaın bir de kalkıp türkiyeye geliyorsunuz ne için daha fazla thy nasıl zarar veriririm ona yardımcı olmaya türk sendikası zaten içeriden yıkıyor enfes şekilde yeter zaten.. rezillik..bir tane bu türkiyede faydası olan sendika gösterin bir tek tane, sendika başkanları altlarında makam arabaları, yurt dışı yurt içi turlar oteller cep harcırahları daha sayayım arsalar katlar dailer yetmez mi ispatı da ortada..işçinin sözde haklarını savunurlar paraların keserler ceplerine indirirler..

Almanya'nın kısa adı Ver.di olan Birleşik Hizmetler Sendikası, Hava-İş Yönetimi'ne destek amacıyla Türkiye'ye geliyor.
Hava-İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin tarafından Atatürk Havalimanı'nda karşılancak Ver.di yönetiminin saat 10:30 sularında İstanbul'da olması bekleniyor.

Grev sürecinde işten çıkarılan 305 kişiye ve Hava-İş Sendikası'na destek amacıyla gelcek olan Ver.di yönetiminin havalimanından sonra Hava-İş Genel Merkezi'ne geçeceği öğrenildi.

Ayrıntıları AirportHaber'den takip edebilirsiniz...

HAVA-İŞ SENDİKASI'NA DESTEK İÇİN GELİYORLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ahu ~ 11 yıl önce
bu atilay ve yandaşları ne zaman gidicek yeter artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
verdi.. ~ 11 yıl önce
Memlekete bak ya.. bir allahın kulu bu sendikaya destek vermiyor.Adamlar da mecburen yurtdışına açılmışlar iki de bir farklı ülkelerden siyasetci ve senkikacı çağırıp fotoğraf çektiriyorlar.Daha çağrılacak çok ülke ve sendikacı var 2013 Aralık ayına kadar devam ederler bu işe başka yapacak birşeyleri yok çünkü.Nedenmi aralık 2013, Genel kurul var da onun icin.Atilay seçimi kazanmak icin işten atılan işcileri ve komuoyunu kullanmayı iyi bilir.Geçmişine bakın ne dediğimi anlarsınız.işçiler atılır.Atilay onları genel kurula kadar tutar.Seçim kazanılır. Atılan işcilerinde işi biter.Hayırlara vesile olsun kardeşler.Ver.di' nin desteği önemli çoook önemli..Hayırlara vesile olur insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Klavye delikanlilarina ~ 11 yıl önce
Uzaktan cene yapmak yerine git arkadaslarina destek ver!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
Dış hatlar gelişte birseyler yaptığını sanan arkadaslarım. Sizler mı grev yasağını kaldırdınız. İs kolları birleştiği icin grev yasağı otomatikman kalktı. Tis imzalandı evet. Yeni haklar mı kazanıldı. Hayır. Mevcut şartlar korundu. Biz 305 kişi bu yüzden mı olduk yani isimizden. Ve en önemlisi; bu olup bitenlerin tamamı çalışanlar icin. Bizi bağlayan hiçbirşey yok. 161 gündür işsizim. İssizlik parası dahi alamıyoruz. Ama sizler 1500 liranızı pekala alıyorsunuz. Bu nasıl sendikaciliktir ki,üye ayrımı yapıyor. Ben kiralık değilim sizler gibi. Hiçbirinize de inanmıyorum. Zaten ne kaybettiysem inancım yüzünden,herkesi de kendim gibi sandığım icin kaybettim. Sendika baskanı 161 gündür maaşını almaya devam ediyor. Sizlere de her öğlen dürüm ismarliyor. Afiyetle yiyin. Bizi bugüne düşüren thy yönetimi de,siyasi iktidar da,sendika da bu yüzlerce insanın ve aileleriyle binlerce insanın veballerinde yok olacaklar. Allah büyüktür. Keser doner sap doner,gün gelir hesap doner. Umutla kalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi ~ 11 yıl önce
iyi..beraberce ocakbaşında kebap yiyip rakı içerler şirketi ve memleketi kurtarırlar!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
Cıkarılan 305 kişi sen kendin olayına sahip çık çünkü haklı olan tarafsın sen mücadelede direnen arkadaşları yanlız bırakırsan kim nasıl senin hakkini savunsun sendika herseyi yapiyor gercekten cok guclu isveren yanlisi veya hukumet yanlisi degil grev yasagi kalkti peki nasil kalkti nasil tis görusmelerinde iyi bir sonuc cikti bu yatarak olmadi bu orda direnen kisiler ve sendika sayesinde oldo ise geri donuste olucak ama bi sahip cik mücadelene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ? ~ 11 yıl önce
işlevini yitirmiştir.. Yerine yeni kurulacak bir düzen içimizden başkan ve yöneticilerle yapılandırılmalıdır. Binlerce kişiden kesilen sendika ücretleri elimizle boş insanlara verdiğimiz milyonlardır. Ya biz salağız ya onlar çok akıllı.. neyse ki sona yaklaştırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305in 1 ~ 11 yıl önce
Dert etme dostum şair der ki ;Şu kısa ömrümüzde felek dönmezse bir iki gün muradımızca, gerçekleşmezse arzularımız, devam etmez ya bu hep böyle; üzülme.. Sattık herşeyimizi borçlarımızı kapattık iyi kötü geçinmeye çalışıyoruz..Katkı saglayanlarla davamız var ama ahirette..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
160 gün oldu. Her gecen gün biraz daha azaldı umudum. Umut tacirligi yapmaya devam ediyorlar. Bu girişim de neye care olacak bilmiyorum. Sıkıldım artık umutlanmaktan da. Sonunda hiçbirşey olmuyor çünkü. Daha ne kadar buna devam ederim bilmiyorum. Hala işsizim. Borç batagindayim. Ne kadar konuşsam boş. Yarın bir haber alır miyim diye koyuyorum yastığa basımı. Bizler bugünleri haketmedik. Ama yasıyoruz iste. Allah büyüktür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAMARO ~ 11 yıl önce
avrupa batırmadık havayolu şirketi bırakmadılar ayrıca avrupa ayakta kalan şirket kalmadı sendikalar hadi neredesiniz yunanistan da ispanya yüzlerce şirket battı hani yardımcı olsanıza yemedi değil mi utanaın bir de kalkıp türkiyeye geliyorsunuz ne için daha fazla thy nasıl zarar veriririm ona yardımcı olmaya türk sendikası zaten içeriden yıkıyor enfes şekilde yeter zaten.. rezillik..bir tane bu türkiyede faydası olan sendika gösterin bir tek tane, sendika başkanları altlarında makam arabaları, yurt dışı yurt içi turlar oteller cep harcırahları daha sayayım arsalar katlar dailer yetmez mi ispatı da ortada..işçinin sözde haklarını savunurlar paraların keserler ceplerine indirirler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarroya cvp ~ 11 yıl önce
arkadasım sen sırketın yonetımının altındakı arabaları bı say once sonra zarar dersın...bıze verılen zararı gormuyorsun.az bıle thy ye cunku thyartık tc degıl hamdı topcunun.yedıklerını acı acı cıkarsınlar sonra sendıkayı elestır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000