05 Aralık 2009, Cumartesi 13:09:27

"Havacılık emniyeti kafede oturan 3 kıza kaldıysa..."

Havacılık gündeminin enine boyuna konuşulduğu tek televizyon programı "Fikir Fırtınası" bu hafta da izleyicileri ekrana kilitledi...
  • editör arkadaşımız anlamıyor galiba. geçen günde sana yüzyüze belirtmiştim. sitenizde yayıınlanan videolar 15'dakika ile sınırlı. daha fazlasını göstermiyor , dolayısı ile programın büüyük bir kısmınıı izleyemiyoruz. Saygılar. Bşk.
  • süpersiniz.daha fazla fırtına..taşekürler..

Her Cuma Airport TV ekranlarında Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan, Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık, Airport TV Haber Müdürü Murat Herdem ve Sivil Havacılık Genel Müdür eski yardımcısı Oktay Erdağı’nın birlikte hazırladığı Fikir Fırtınası yine gündemi değerlendirdi.

Kurban Bayramı nedeniyle geçtiğimiz hafta yayınlamayan programda iki haftalık gündem konuşuldu.

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Esenboğa Havalimanı’nda kargaşaya yol açan sis konusu, 2006 yılında Atatürk Havalimanı’nı Kargo Terminali’nde meydana gelen yangın sonra o bölgede oluşturulacak kargo köyü konusu, Ahsen Unakıtan’ın THY’den istediği pass bilet konusu dün akşamki programının ana maddeleriydi.

İşte dün akşam yine gündemi belirleyen Fikir Fırtınası’nın tamamı;

1. Bölüm



2. Bölüm



3. Bölüm



4. Bölüm



5. Bölüm



6. Bölüm

 

"Havacılık emniyeti kafede oturan 3 kıza kaldıysa..."

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
editör arkadaşımız anlamıyor galiba. geçen günde sana yüzyüze belirtmiştim. sitenizde yayıınlanan videolar 15'dakika ile sınırlı. daha fazlasını göstermiyor , dolayısı ile programın büüyük bir kısmınıı izleyemiyoruz. Saygılar. Bşk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
süpersiniz.daha fazla fırtına..taşekürler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000