09 Nisan 2013, Salı 15:05:05

HAVACILIĞI ÇOK SEVDİ... AHL'YE GELİYOR!

Atatürk Havalimanı’ndaki restaurant profili değişiyor. BTA Catering’in yeme-içme hizmetini verdiği Atatürk Havalimanı artık yepyeni bir yüze kavuşuyor...
  • Son zamanlarda yeni ve son derece ses getiren birimler açan BTA eminim bu konuda da kendini gösterecek. Yiyecek anlamında gerçekten çok ama çok kaliteli. İç hatlarda Tadında Anadolu'ya uğrayın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • özelelikle sabahları uçan birisi olarak simit sarayları BTA nın konforu ve hizmet kalitesi ile birleşir ise vaz geçilmezim olur.
  • Ben şehirlerarası sıkça uçan birisiyim. Her uçtuğumda C&B diye bir Café'de o güzel sandviçlerinden yiyorum. Doğrusu Simit saraylarının da gelmesi sevindirici. Mis gibi simitlerinden de yerim. Ayrıca diğer yorumlarda yazıldığı gibi de fahiş fiyatları yok. Ona göre kalite sunuluyor...şimdiden hayırlı olsun.
  • Eger BTA'nin standart fiyatlariyla simit yenecekse hic gelmesinler daha iyi. Yabanci misafirlerimle Turkiye'de herhangi bir havalimanindan uctugumda utaniyorum. Adamlar resmin bizi kazikliyolar diyolar. Ondan sonra misafirperverlikten söz et....
  • BTA, Ataturk havalimaninda bayat bir cayi 6 tl ye satiyor. Ben Washington DC'de ki Dulles havaalanindaki starbucks'tan tazo cayimi 2 dolara aliyorumki oyle cam bardakta degil, adamlar icin daha masrafli kagit bardaklarda. BTA'nin yaninda devletinde uyguladigi fahis vergilendirmede fiyatlarin boyle ucmasinda onemli yer tutuyor. Hayirlisi artik diyorum
  • Bir simit 5 TL olur artık.Birileri de pegasusta su niye paralı diye eleştirsin.

2002 yılında faaliyete geçen, her geçen gün hizmet alanını geliştirip büyüyen ve Türkiye’nin yanısıra yurtdışındaki şubeleriyle birlikte 200’den fazla noktada hizmet veren Simit Sarayı Atatürk Havalimanı’na geliyor.

AirportHaber tarafından edinilen bilgiye göre; Türkiye’nin dünyaya açılan yüzü Atatürk Havalimanı’ndaki yeme-içme hizmetini sunan BTA Catering, Simit Sarayı ile anlaşarak bazı restaurantlarını Simit Sarayı’na devretme kararı aldı. Uzun süredir görüşmelerini sürdüren taraflar restaurantlardan bazılarını Simit Saray’ına dönüştürme konusunda anlaştı.

Atatürk Havalimanı’nda iç ve dış hatlarda olmak üzere toplamda 64 noktada hizmet veren BTA’nın hangi restaurantları Simit Saray’ına devredeceği henüz belirsizliğini korurken, iç ve dış hatlarda olmak üzere sayının 4’ten fazla olacağı öğrenildi.

Simit Sarayı’nın, görev yapacak personelini beraberinde getirecek olması BTA’da görev yapanların durumuna da akıllara getirdi. Simit Sarayı’nın kendi personelini belirleyecek olması nedeniyle dönüştürülecek noktalarda görev yapan BTA personeli başka restaurantlara kaydırılacak.

Simit Sarayı’nın yaz sezonunun başlamasından önce Atatürk Havalimanı’ndaki faaliyetlerine başlaması bekleniyor.

Simit Sarayı, Antalya Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki mağazalarının dışında SunExpress uçaklarında da hizmet veriyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

HAVACILIĞI ÇOK SEVDİ... AHL'YE GELİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

engo ~ 11 yıl önce
Son zamanlarda yeni ve son derece ses getiren birimler açan BTA eminim bu konuda da kendini gösterecek. Yiyecek anlamında gerçekten çok ama çok kaliteli. İç hatlarda Tadında Anadolu'ya uğrayın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pertevniyal ~ 11 yıl önce
özelelikle sabahları uçan birisi olarak simit sarayları BTA nın konforu ve hizmet kalitesi ile birleşir ise vaz geçilmezim olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL Yolcusu... ~ 11 yıl önce
Ben şehirlerarası sıkça uçan birisiyim. Her uçtuğumda C&B diye bir Café'de o güzel sandviçlerinden yiyorum. Doğrusu Simit saraylarının da gelmesi sevindirici. Mis gibi simitlerinden de yerim. Ayrıca diğer yorumlarda yazıldığı gibi de fahiş fiyatları yok. Ona göre kalite sunuluyor...şimdiden hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 11 yıl önce
Eger BTA'nin standart fiyatlariyla simit yenecekse hic gelmesinler daha iyi. Yabanci misafirlerimle Turkiye'de herhangi bir havalimanindan uctugumda utaniyorum. Adamlar resmin bizi kazikliyolar diyolar. Ondan sonra misafirperverlikten söz et....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 11 yıl önce
BTA, Ataturk havalimaninda bayat bir cayi 6 tl ye satiyor. Ben Washington DC'de ki Dulles havaalanindaki starbucks'tan tazo cayimi 2 dolara aliyorumki oyle cam bardakta degil, adamlar icin daha masrafli kagit bardaklarda. BTA'nin yaninda devletinde uyguladigi fahis vergilendirmede fiyatlarin boyle ucmasinda onemli yer tutuyor. Hayirlisi artik diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilmem kaça olur ~ 11 yıl önce
Bir simit 5 TL olur artık.Birileri de pegasusta su niye paralı diye eleştirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
back2rhytme ~ 11 yıl önce
PGS fırsatçılık yapıp insanları söğüşlüyor da ondan:))
Doğrular ~ 11 yıl önce
BTA adlı şirketin kimin nesi (iktidar) olduğunu herkes biliyor bu yüzden istedikleri gibi at da koşturuyolar ve ileride de tekelleşirler resmen.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000