26 Kasım 2008, Çarşamba 12:15:24

HASAN KAÇAR, KAÇAMADI!

Atatürk Havalimanı apronunda gece yarısı hareketli dakikalar yaşandı. 18 yaşında Hasan Kaçar isimli bir şahıs tellerin üzerinden atlayarak uçakların arasına daldı.
  • Malum sahsi polisler degil thy de gorevli arkadas fark edip duyarli davranarak hem gorevlileri uyarmis hemde pesini birakmamistir.Mesleklerine saygi duydugum (havalimanindaki gorevli olanlar haric) polis memuru arkadaslar sonradan gelmistir.Onlarin nasil olsa asli gorevi bizi her gun giris yaptigimiz havalimanina ustten bakip ise gelis gidislerimizi izdirap haline getirmek.Sanki potansiyel teroristiz ve gerekli arastirmalari yapip bize apron kartini ona gore vermiyorlarmis gibi.Istesek ucus guvenligini tehlikeye sokamayizya sayelerinde.....

Gece yarısı saat 04.00 sularında Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali C Blok'un yan tarafındaki tellerden atlayan Hasan Kaçar (18) aprona daldı. Aprona girdikten sonra uçaklara doğru koşmaya başlayan Kaçar'ı fark eden polisler, olaya anında müdahale ederek şahsı yakaladı.

Emniyet güçleri tarafından yakalanan Kaçar, daha sonra Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındı. Sorgunun ardından akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılan şahıs daha sonra Bakırköy Cumhurtiyet Savcılığı'na sevk edildi.

Hasan Kaçar daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

©AirportHaber.com

HASAN KAÇAR, KAÇAMADI!

Yorumlar

komik ~ 15 yıl önce
Malum sahsi polisler degil thy de gorevli arkadas fark edip duyarli davranarak hem gorevlileri uyarmis hemde pesini birakmamistir.Mesleklerine saygi duydugum (havalimanindaki gorevli olanlar haric) polis memuru arkadaslar sonradan gelmistir.Onlarin nasil olsa asli gorevi bizi her gun giris yaptigimiz havalimanina ustten bakip ise gelis gidislerimizi izdirap haline getirmek.Sanki potansiyel teroristiz ve gerekli arastirmalari yapip bize apron kartini ona gore vermiyorlarmis gibi.Istesek ucus guvenligini tehlikeye sokamayizya sayelerinde.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000