19 Aralık 2008, Cuma 08:12:55

Hacılar havalimanında mahsur kaldı!

Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'den hac görevlerini yerine getirmek üzere Suudi Arabsitan'a giden Özbek hacılar, paraları bitince İstanbul'da mahsur kaldı.
  • Birkaç gündür dışhatlar geliş katında yerlerde ve otırma gruplarında sefalet içinde her gördüğümde içim burkuluyor.Ama elin arabına kelle başı 5000 dolar vermeyi biliyorlar sonra da paramız bitti Türkler bize yarım edin diyorlar..Yok öyle yağma..

Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'den İstanbul aktarmalı olarak Cidde'ye giden Özbek hacılar, hac görevlerini tamamladıktan sonra geldikleri İstanbul'da mahsur kaldı. Paraları biten 20 hacı, 3 gündür havalimanında bekliyor. Ülkelerine dönemeyen ve Atatürk Havalimanı'nda yerlerde yatan hacılar, yetkilerden yardım bekliyor.

Mağdur bir hacı, "Bizim paramız yok. Burada 3 gündür perişan olduk. Ülkemize dönmek istiyoruz ama bizim paramız bitti, gidemiyoruz. Yetkililerin bize yardım etmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Hacılar havalimanında mahsur kaldı!

Yorumlar

JaCKiE_BrOwN ~ 15 yıl önce
Birkaç gündür dışhatlar geliş katında yerlerde ve otırma gruplarında sefalet içinde her gördüğümde içim burkuluyor.Ama elin arabına kelle başı 5000 dolar vermeyi biliyorlar sonra da paramız bitti Türkler bize yarım edin diyorlar..Yok öyle yağma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000