04 Mayıs 2009, Pazartesi 16:23:37

GS'Lİ ARDA'NIN ARKADAŞI GÜVENLİKÇİYİ DÖVDÜ (VİDEO)

Galatasaraylı yıldız futbolcu Arda Turan'ın arkadaşı termal kameranın önünden geçmek istemeyince kendisini uyaran güvenlik görevlisini tekme tokat dövdü.
  • Aşağılık adam. Görevini yapan memura saldırmak ha. Umarım sürünürsün. Böyle adamlar neden kendilerinde yaşama hakkı hissederler ki ? Ne faydası var memlekete ? Ne faydası var insanlığa.
  • Çok iyi yapmış diye yorum yapan kendini bilmez insan, oradaki görevliler sana,ailene,sevdiklerine herhangi bir zarar gelmemesi için çalışıyor ve önlem alıyorlar.Ama sen oradaki görevlilere ve bunun gibi görev üstlenmiş, ekmek parasını bu işten kazanan insanlara işe yaramayan ve cahil diyerek hakarette bulunuyorsun.Bundanda kimin cahil olduğu anlaşılıyor.Hiç kimse başka bir insanı aşağlayıp, hakarette bulunamaz.
  • İYİ VEDE SAĞLIKLI BAŞLAMANIZ İÇİN GÖREV YAPAN BU İNSANLARINDA GURURLARI VARDIR..SİZLER LUNAPARKA GİTMİYOR VEYA PARKTAN EVİNİZE DÖNMÜYORSUNUZ.. LÜTFEN GÖREV YAPAN ARKADAŞLAR NE DİYOLARSA YAPINIZKİ DAHA SONRA SIKINTI ÇEKİLMESİN ONLARA VERİLEN GÖREV BUDUR..İNSİYATİF KULLANMA ŞANSLARI YOKTUR.. UYUN İMAMA SÖZÜ OKUNMADAN YAPIN LÜTFEN SONRA İŞ ÖMER HOCAYA KALIR Kİ ODA GÖMÜN DERSE İŞTE SIKINTI BİTER BU BİR HİKAYEDİR İÇİNDEN ALINIZ.
  • Yolculara bir sorsanız . Acaba bu özel güvenlikcilerden memnunlar mı ?
  • Özel güvenlik gidecek Türk Polisi gelecek.Gereksiz işler yapmakta üzerimize yok.Yolcu çaresiz Güvenlikçi çaresiz. Bu iş yürümüyor.Kimsede görmek istemiyor.
  • polisin bu türlere karşı bir zaafiyeti var kimbilir belki aşşağılık kompleksi belkide korku .bu haltı normal bir vatandaş veya uçuş ekibi yapsa siz seyredin bak nasıl arslan kesilirler.
  • Bu hepimiz icin gecerlidir.Görevde kusur var ise sikayet makamida vardir.Bunu göremiyen insanlar neyin meshuru olurlar?Ancak ve ancak kurallara saygisizligin egitimsizliginin yasamlarindaki etkinligini gösterirler.Paris'e gidip gelmek orada yasamak Kültürlü kisidir anlamina asla gelmez.
  • TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE EMEKLİ OLAN SUBAYLARIN POLİSLERİN ....MUTLAKA .....GÖREV SÜRELERİNCE KENDİLERİNE SUNULAN İMKANLARI 1..TABANCALARI 2. YEŞİL PASAPORTLARINI ..BUNA ÜST DÜZEY DİYE ADLANDIRILAN DEVLET MEMURLARIDA DAHİL...HEPSİNİ DEVLETİNE TESLİM ETMELERİ GEREKİR ..İŞTE O ZAMAN BU ÜLKEDE ASKERE VE POLİSE GÜVEN ARTAR HERKES EMEKLİ OLDU DİYE 30 YIL YAPTIĞI İŞİN ALETİNİ YANINDA TAŞIYAMAZ VEDE VERİLMEZ O ZAMAN GEMİ KAPTANINA BİR GEMİ UÇAK KAPTANINA F 16 UÇURDU DİYE BİR TANEDE ONA MI VERELİM YAPMAYIN YAHU AYIPTIR.
  • Hergün özel güvenlikciler ile yolcular arasında büyük tartışmalar oluyor.Tabi bunlar basına aksetmiyor.Son derece deneyimsiz ve bilgisiz güvenlikciler akıllı bir insanı beş dakikada deli edebilirler.Geçen gün iç hatlarda genç bir yolcuyu durdurdular X rayda birşeyler inceleniyor.kıyamet kopmak üzere ortam gerildikce geriliyor. Arkalardan bir polis memuru geldi 2 Adet harddisk bırakın geçsin dedi 21 yüzyılda AHL de bu olur mu?
  • HANGİ İŞ ALANINDA OLMANIZ HANGİ FUTBOL TAKIMINI TUTMANIZ HİÇ KİMSENİN KARARI OLAMAZ ....ANCAK KENDİNİ ÜNLÜ DİYE VEYA MEDYANIN KENDİSİNE MALZEME OLARAK KULLANDIĞI BAZI FUTBOLCULARIN ARASINDA BULUNAN ZATI MUHTEREM .....ARDA .... GİYMİŞ OLDUĞU VEYA TERCİH ETTİĞİ ŞU TİŞORTUNUN NE KADAR KURALSIZ VEDE GÖRGÜSÜZ OLDUĞUNU ORTAYA KOYUYOR..BU ÜLKEDE İNSANLA R DOĞUDA SİLAHLARDAN ÖLÜYOR İSTANBULDA VEYA HER YERDE SİLAHLI OLAYLARIN OLDUĞU BİR ÜLKEDE ODA BU İŞİN REKLAMINI YAPIYOR KINANMASI GEREKEN BU ARKADAŞIN EĞER BİR SAKATLIK GEÇİRİRSE O ZAMAN BU HAVASI NEREDE KALACK..GEÇMİŞ GELECEĞİN AYNASIDIR..

Domuz gribine karşı Atatürk Havalimanı'na kurulan termal kameraların önünden geçmek istemeyen bir yolcu ortalığı birbirine kattı.

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ile birlikte TK 1826 sefer sayılı uçakla saat 15:55'te Paris'ten İstanbul'a gelen bir yolcu, termal kameranın önünden geçmek istemedi.

Görevlilerin ısrarına rağmen termal kameranın önünden geçmeyen yolcuya güvenlik görevlisi müdahale etti. Arda'nın arkadaşı bu uyarıya sinirlenince güvenlik görevlisine  saldırdı.

Görevliyi tekme tokat döven yolcu polis tarafından gözaltına alındı. Arda ve arkadaşı sorgulanmak üzere Atatürk Havalimanı Pasaport Büro Amirliği'ne alındı.

GS'Lİ ARDA'NIN ARKADAŞI GÜVENLİKÇİYİ DÖVDÜ (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 15 yıl önce
Aşağılık adam. Görevini yapan memura saldırmak ha. Umarım sürünürsün. Böyle adamlar neden kendilerinde yaşama hakkı hissederler ki ? Ne faydası var memlekete ? Ne faydası var insanlığa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok iyi yapmış diye yorum yapan kendini bilmez insan, oradaki görevliler sana,ailene,sevdiklerine herhangi bir zarar gelmemesi için çalışıyor ve önlem alıyorlar.Ama sen oradaki görevlilere ve bunun gibi görev üstlenmiş, ekmek parasını bu işten kazanan insanlara işe yaramayan ve cahil diyerek hakarette bulunuyorsun.Bundanda kimin cahil olduğu anlaşılıyor.Hiç kimse başka bir insanı aşağlayıp, hakarette bulunamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İYİ VEDE SAĞLIKLI BAŞLAMANIZ İÇİN GÖREV YAPAN BU İNSANLARINDA GURURLARI VARDIR..SİZLER LUNAPARKA GİTMİYOR VEYA PARKTAN EVİNİZE DÖNMÜYORSUNUZ.. LÜTFEN GÖREV YAPAN ARKADAŞLAR NE DİYOLARSA YAPINIZKİ DAHA SONRA SIKINTI ÇEKİLMESİN ONLARA VERİLEN GÖREV BUDUR..İNSİYATİF KULLANMA ŞANSLARI YOKTUR.. UYUN İMAMA SÖZÜ OKUNMADAN YAPIN LÜTFEN SONRA İŞ ÖMER HOCAYA KALIR Kİ ODA GÖMÜN DERSE İŞTE SIKINTI BİTER BU BİR HİKAYEDİR İÇİNDEN ALINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yolculara bir sorsanız . Acaba bu özel güvenlikcilerden memnunlar mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Özel güvenlik gidecek Türk Polisi gelecek.Gereksiz işler yapmakta üzerimize yok.Yolcu çaresiz Güvenlikçi çaresiz. Bu iş yürümüyor.Kimsede görmek istemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
polisin bu türlere karşı bir zaafiyeti var kimbilir belki aşşağılık kompleksi belkide korku .bu haltı normal bir vatandaş veya uçuş ekibi yapsa siz seyredin bak nasıl arslan kesilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu hepimiz icin gecerlidir.Görevde kusur var ise sikayet makamida vardir.Bunu göremiyen insanlar neyin meshuru olurlar?Ancak ve ancak kurallara saygisizligin egitimsizliginin yasamlarindaki etkinligini gösterirler.Paris'e gidip gelmek orada yasamak Kültürlü kisidir anlamina asla gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE EMEKLİ OLAN SUBAYLARIN POLİSLERİN ....MUTLAKA .....GÖREV SÜRELERİNCE KENDİLERİNE SUNULAN İMKANLARI 1..TABANCALARI 2. YEŞİL PASAPORTLARINI ..BUNA ÜST DÜZEY DİYE ADLANDIRILAN DEVLET MEMURLARIDA DAHİL...HEPSİNİ DEVLETİNE TESLİM ETMELERİ GEREKİR ..İŞTE O ZAMAN BU ÜLKEDE ASKERE VE POLİSE GÜVEN ARTAR HERKES EMEKLİ OLDU DİYE 30 YIL YAPTIĞI İŞİN ALETİNİ YANINDA TAŞIYAMAZ VEDE VERİLMEZ O ZAMAN GEMİ KAPTANINA BİR GEMİ UÇAK KAPTANINA F 16 UÇURDU DİYE BİR TANEDE ONA MI VERELİM YAPMAYIN YAHU AYIPTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hergün özel güvenlikciler ile yolcular arasında büyük tartışmalar oluyor.Tabi bunlar basına aksetmiyor.Son derece deneyimsiz ve bilgisiz güvenlikciler akıllı bir insanı beş dakikada deli edebilirler.Geçen gün iç hatlarda genç bir yolcuyu durdurdular X rayda birşeyler inceleniyor.kıyamet kopmak üzere ortam gerildikce geriliyor. Arkalardan bir polis memuru geldi 2 Adet harddisk bırakın geçsin dedi 21 yüzyılda AHL de bu olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HANGİ İŞ ALANINDA OLMANIZ HANGİ FUTBOL TAKIMINI TUTMANIZ HİÇ KİMSENİN KARARI OLAMAZ ....ANCAK KENDİNİ ÜNLÜ DİYE VEYA MEDYANIN KENDİSİNE MALZEME OLARAK KULLANDIĞI BAZI FUTBOLCULARIN ARASINDA BULUNAN ZATI MUHTEREM .....ARDA .... GİYMİŞ OLDUĞU VEYA TERCİH ETTİĞİ ŞU TİŞORTUNUN NE KADAR KURALSIZ VEDE GÖRGÜSÜZ OLDUĞUNU ORTAYA KOYUYOR..BU ÜLKEDE İNSANLA R DOĞUDA SİLAHLARDAN ÖLÜYOR İSTANBULDA VEYA HER YERDE SİLAHLI OLAYLARIN OLDUĞU BİR ÜLKEDE ODA BU İŞİN REKLAMINI YAPIYOR KINANMASI GEREKEN BU ARKADAŞIN EĞER BİR SAKATLIK GEÇİRİRSE O ZAMAN BU HAVASI NEREDE KALACK..GEÇMİŞ GELECEĞİN AYNASIDIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000