30 Mart 2018, Cuma 12:38:13

Genç basketbolcuya yardım talebi yağıyor

ABD’ye gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı’nda aylardır çalışanların yardımıyla hayatını sürdüren basketbolcu Mehmet Şanlı, yaşadığı dramın duyulmasının ardından, kendisine yardım etmek isteyenlerin yardımlarını kabul etmiyor.
  • Gelen hiç kimseyi dinlemiyor geçen eski arkadaşlarından biri buyrun gece ikna etmeye çalıştı ama yok. Zorla alınıp hastaneye götürülmesi lazım
  • Heyyyy yetkililer siz görün duyun Bu hangi kitapta yazıyor bu hale getirinçeye kadar Mangalda kül bırakılmıyor çamilerde. Belki yardım edilmezi için suriyeli olması gerekiyor!!!
  • bu ayıp size yeter. alın o sporcu genci oradan. yardım edenlere de helal olsun.
  • :(((
  • Yıkılan hayatlar İstanbul bi kare daha
  • Kardeşimiz gibi hastalar çoğunlukla tedavi ve yardımı kabul etmezler yetkililer ne yapıp edip bir yolunu bulmalılar. Çok zor durum. Allah şifa versin, yardımcı olanlardan da razı olsun.
  • Yaşadığı dramı deyip durmuşsunuz da anlatmamışsınız ne dramı yaşıyor, habercilik nasıl yapılır bilmiyorsunuz. Madem almışsınız bir haber araştırma yapın öğrenin de tam olarak anlatın konuyu, ne dramı yaşıyormuş. Kulaktan dolma bilgilerle habercilik yapan havacılık camıasının utanç kaynağısınız. Bu yorumu da yayınlamazsınız zaten, beğendiğiniz yorumu yayınlayıp beğenmediğinizi görmezden gelirsiniz. Türk havacılığının da habercilik kanalı bu kadar olur.
  • cekin kontuaralarında yaşıyor ha, yazık.
  • San Fransisco’da abisi Almanya’da ablası var diye duymuştuk ama hiçbiri sahip çıkmak istemiyor psikolojik problemleri olduğu için. Mehmet’in tek istediği ailesinden ilgi görmek ve sahip çıkmaları. Ne yazık ki herkes şanslı doğmuyor Allah Mehmet’in yardımcısı olsun
  • adamın ruh sağlığı yerinde değilse ne teklifi? ne kabul etmemesi? adamı alıp götürücen tedavisini yaptıracaksın önce sonra ne istiyosa o konuda yardım et..

ABD’ye gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı’nda aylardır çalışanların yardımıyla hayatını sürdüren basketbolcu Mehmet Şanlı, yaşadığı dramın duyulmasının ardından, kendisine yardım etmek isteyenlerin yardımlarını kabul etmiyor. TAV santralini arayan birçok vatandaş Mehmet Şanlı’ya yardım etmek istiyor.

ABD’ye gitmek için havalimanında kaldığı yönünde haberlerin çıkması üzerine, kendisine yardım etmek isteyenlerin yardımlarını kabul etmeyen basketbolcu Mehmet Şanlı, Atatürk Havalimanı’nda kalmaya devam ediyor. Atatürk Havalimanı’nda yaşadığı dramın duyulmasının ardından, harekete geçen Atatürk Havalimanı otoriteleri Şanlı’ya yardım etmek istedi. Şanlı, kendisine yapılan yardım tekliflerini kabul etmedi. Ailesi veya yakınları ile temas kurmaya çalışan Atatürk Havalimanı yetkilileri, babasının Mehmet Şanlı’ya sahip çıkmaması üzerine yakınlarını bulmaya çalışıyor.

Havalimanında kalmaya devam ediyor

ABD’ye gitmek için Atatürk Havalimanında bekleyen Basketbolcu Mehmet Şanlı, havalimanında kalmaya devam ediyor. Kendisini hastaneye götürmek isteyen Atatürk Havalimanı yetkililerinin teklifini kabul etmeyen Şanlı, havalimanında kalmaya devam ediyor. Cekin kontuaralarında geceyi geçiren Şanlı’ya havalimanı çalışanları yardım ediyor.

Yardım etmek isteyenler TAV Santralini aradı

Yaşadığı dramın haber yapılmasının ardından, Türkiye’nin her yerinden duyarlı vatandaşlar TAV Santralini arayarak Mehmet Şanlı’ya yardım etmek istediklerini söyledi. Yardım yapmak için hesap numarası isteyen birçok yardımsever, Şanlı’ya nasıl yardım edebileceğini öğrenmeye çalıştı. Mehmet Şanlı’nın yaşadığı dramın duyulmasının ardından, Atatürk Havalimanına gelen Fenerbahçe yetkililerinin yardım taleplerini kabul etmedi. Konuyla ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da Mehmet Şanlı’ya her türlü yardımı yapacaklarını açıkladı. 

Genç basketbolcuya yardım talebi yağıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Yorumsuz ~ 6 yıl önce
Gelen hiç kimseyi dinlemiyor geçen eski arkadaşlarından biri buyrun gece ikna etmeye çalıştı ama yok. Zorla alınıp hastaneye götürülmesi lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 6 yıl önce
Heyyyy yetkililer siz görün duyun Bu hangi kitapta yazıyor bu hale getirinçeye kadar Mangalda kül bırakılmıyor çamilerde. Belki yardım edilmezi için suriyeli olması gerekiyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
federasyon'a. ~ 6 yıl önce
bu ayıp size yeter. alın o sporcu genci oradan. yardım edenlere de helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık yaaaaa... ~ 6 yıl önce
:(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cacık ~ 6 yıl önce
Yıkılan hayatlar İstanbul bi kare daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 6 yıl önce
Kardeşimiz gibi hastalar çoğunlukla tedavi ve yardımı kabul etmezler yetkililer ne yapıp edip bir yolunu bulmalılar. Çok zor durum. Allah şifa versin, yardımcı olanlardan da razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
böyle başa ~ 6 yıl önce
Yaşadığı dramı deyip durmuşsunuz da anlatmamışsınız ne dramı yaşıyor, habercilik nasıl yapılır bilmiyorsunuz. Madem almışsınız bir haber araştırma yapın öğrenin de tam olarak anlatın konuyu, ne dramı yaşıyormuş. Kulaktan dolma bilgilerle habercilik yapan havacılık camıasının utanç kaynağısınız. Bu yorumu da yayınlamazsınız zaten, beğendiğiniz yorumu yayınlayıp beğenmediğinizi görmezden gelirsiniz. Türk havacılığının da habercilik kanalı bu kadar olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cekin ~ 6 yıl önce
cekin kontuaralarında yaşıyor ha, yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş ~ 6 yıl önce
San Fransisco’da abisi Almanya’da ablası var diye duymuştuk ama hiçbiri sahip çıkmak istemiyor psikolojik problemleri olduğu için. Mehmet’in tek istediği ailesinden ilgi görmek ve sahip çıkmaları. Ne yazık ki herkes şanslı doğmuyor Allah Mehmet’in yardımcısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işi bilen adam !!! ~ 6 yıl önce
adamın ruh sağlığı yerinde değilse ne teklifi? ne kabul etmemesi? adamı alıp götürücen tedavisini yaptıracaksın önce sonra ne istiyosa o konuda yardım et..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000