28 Eylül 2010, Salı 12:55:30

FUARA NASIL KATILACAKSINIZ?

Havacılık sektörünü buluşturan 8. Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı (İstanbul 2010) 30 Eylül'de Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu'nda başlıyor. İşte fuar'dan ilk görüntüler...
  • diyelim ki bizim apron kartımız yok o zaman giremiyecekmiyiz !
  • Fuar alanı cidden çok iddalı oldu helal olsun o kadar yapı okadar masraf gerci birileri sağlam indiriyordur da bakalım
  • ben gözen airi aradım.eger davetiyenız yoksa gırmenız zor dedıler erken gıdıp a380 ı gormek ıstıyorum sı nasıl dıyosunuz erken gıdersenı cevırmıcez ıcerı alcaz?
  • Evet DHMİ'den apron kartı bulunanlar zaten kapıdan davetiye alarak fuara katılabilecekler.
  • apron kartı olupta E KAPISI için giriş izni olmayanlarda rahat giriş yapabileceklermi acaba bunun cevabını bilen biri varsa bilgilendirirse sevinirim teşekkürler

Airex (Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı) Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Batı Apron 4 (Alpha 4) bölgesinde 30 Eylül sabah saat 10:00'da açılıyor.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım dahil ülkemizde havacılık alanında faaliyet gösteren bütün kurum ve kuruluşlardan yoğun katılım beklendiği ifade edilirken, fuar alanında hummalı bir çalışma devam ediyor.

Atatürk Havalimanı Mülki İdari Amiri Ahmet Aydın ve DHMİ Başmüdürü Celal Özuğur çalışmaları yakından takip etmek amacıyla fuar alanında gözlemlerde bulundu. Başmüdür Celal Özuğur ve fuar yetkililerinden bilgiler alan Ahmet Aydın, A380'in nereye ineceğini ve nerede sergileneceğini de sordu.

Yaklaşık 170 firmanın katılacağı fuarda A380 ve A330 gibi büyük gövdeli uçaklar da yer alacak.

DHMİ Başmüdürü Celal Özuğur yaptığı açıklamada fuara katılmak isteyen ziyaretçiler için E kapısına davetiyeleriyle gelerek arama noktalarından geçip fuarı gezebileceklerini, apron kartı olanlara zaten bir engel olmadığını ifade etti.

AirportHaber'in davetiyesi olmayan ve fuarı gezmek isteyen havacılık meraklılarının fuara nasıl girecekler? sorusuna fuar yetkilileri şu şekilde yanıt verdi. " Biz davetiyesi olmayanları kapıdan çevirmeyeceğiz elbette fakat zaten Pazar günü halk günü olacak. Ancak daha erken ziyaret etmek isteyenlere E kapısında güvenlik noktasına gelmeden davetiye vereceğiz. Fuarın gerçekten güzel geçeceğini düşünüyoruz. Şu anda dünyanın dört yanından bu fuara katılmak amacıyla İstanbul'a gelen misafirlerimiz otellerde boş yer bırakmamışlar. Fuar tam zamanında ve gününde açılacak."

İşte Airex Fuar Alanından İlk Kareler...










 

FUARA NASIL KATILACAKSINIZ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
diyelim ki bizim apron kartımız yok o zaman giremiyecekmiyiz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Fuar alanı cidden çok iddalı oldu helal olsun o kadar yapı okadar masraf gerci birileri sağlam indiriyordur da bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben gözen airi aradım.eger davetiyenız yoksa gırmenız zor dedıler erken gıdıp a380 ı gormek ıstıyorum sı nasıl dıyosunuz erken gıdersenı cevırmıcez ıcerı alcaz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet DHMİ'den apron kartı bulunanlar zaten kapıdan davetiye alarak fuara katılabilecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
apron kartı olupta E KAPISI için giriş izni olmayanlarda rahat giriş yapabileceklermi acaba bunun cevabını bilen biri varsa bilgilendirirse sevinirim teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000