05 Mart 2016, Cumartesi 10:11:51

Eva Air İstanbul uçuşlarına başladı

Tayvanlı havayolu şirketi Eva Air bugün itibarıyla Taipei-İstanbul seferlerine başladı. İlk uçak bu sabah Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.
  • Annem orda türkiye temsilcisi :D
  • artık sadece eva ile uçarım 400-1000 dolar arası daha ucuza bilet alabiliyorum! hoşgeldin eva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ilk defa Arffin bi icraatini gorduk
  • Ben okadar ucuyorum 9000. 10000. Ft. Yukari cikmadik. Demeki arkadasin. Ucagi 50000 Ft cikiyormus , tebrik ediyorum. Eger havacilikla Alakan yoksa. Bilmiyorum de. Seni aydinlatalim Bilmemek ayip degil. Ogrenmesen ayiptir,n. Bir muhendis arkadas. Ise yeni girmisti. Biz 340 Ucagin. CFM. 56. -- 5. Motorunu Kontrol ediyorduk. Karsidan. Kasila kasila geciyordu. Ben yanina gittin . Bey efendi biz su anda motor kontrol ediyoruz. Gel sende gor , yarin sana motor hakinda bir sey sorarlar Cevap veremesin Bana verdigi cevap. Bben ilgi duymuyorum , peki sen bilirsin dedim, Simdi teknikle alakasi yok. Birolarda Masa memurlugu yapiyor Bu misali magsus verdim arkadaslar ogrensinler,
  • Bu ne ya..Havalimanlari calisani orda etek giymek yasaklandi mi?rte babanizi iyi dinliyorsunuz..Pembe ceket.Kim dusunduyse aman arap ulkesi..Uyuyan halk.ic ice kaldiniz.
  • Tabi yaaa nasıl düşünenemiş kimse bunu senelerdir. Ucundan birşey duymuşsun buzlanma diye gerisini kendin yazmışsın arkadaşım. Yetmezmiş gibi baya da inandırmışsın kendini bunun gerçek olduğuna. Buzlanma şartları diye bir gir oku yazmadan önce.
  • eva air'e alım var mı?
  • Siz daha su tutmaya devam edin, bu yüzden ne kadar çok kaza meydana geldiğinden habersiz siz su tutun devam. Arkadaşım uçak 50000 feette uçarken havanın sıcaklığı yeryüzünde ki gibi olmuyor bunu bir anlayamadınız -150 -200 lere kadar ulaşıyor peki o uçağa show amaçlı sıktığınız su noluyor? Evet doğru bildiniz donuyor peki donunca noluyor? Evet bunu da doğru bildimiz uçağın kanatları işlevsiz kalıyor peki en son noluyor ? Evet bunu da doğru bildiniz uçak düşüyor. Bu yüzden siz showunuza devam edin, onca insanın canını düşünmemeye devam..
  • yağmurlu havada su yok size!!
  • Hayırlı olsun

Tayvanlı havayolu şirketi Eva Air, başkent Taipei'den İstanbul seferlerine bugün başladı.

Taipei'deki Taoyuan Havalimanı'ndan kalkış yapan Eva Air'in BR79 sefer sayılı B-16726 kuyruk numaralı Boeing B777-300ER tipi uçağı, bu sabah saat 07.40 sularında Atatürk Havalimanı'na teker koydu.

Eva Air uçağı Atatürk Havalimanı'nda "su takı" ile karşılandı. İlk uçuş nedeniyle, İstanbul'a inen 275 yolcu, TAV Havalimanları ve EVA Air yetkilileri tarafından karşılandı ve ilk uçuş için düzenlenen kokteyle katıldılar. İstanbul ve Taipei’yi birbirine bağlayan yeni seferleri kutlamak için yolcular ve davetlilere pasta ikram edildi.

EVA Air’in Atatürk Havalimanı’ndan 11:45’te düzenleyeceği sefer ile 113 yolcu Taipei’ye uğurlanacak.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü “İstanbul Atatürk Havalimanı, dünyanın en önemli uçuş merkezlerinden biri olarak güzergâh sayısını artırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 61 milyonu aşkın yolcuya hizmet vererek Londra ve Paris’in ardından Avrupa’da üçüncü sırada yer aldık. EVA Air’in İstanbul ile Tayvan’ın başkenti ve aynı zamanda en önemli ticaret ve kültür şehri olan Taipei arasında sefer düzenlemeye başlamasından memnuniyet duyuyoruz. İstanbul’un çekim merkezi olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

EVA Air, Atatürk Havalimanı’ndan Taipei’ye Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri karşılıklı direkt uçuş gerçekleştirecek. EVA Air, İstanbul Atatürk Havalimanı’na inen 129. havayolu şirketi oldu. Havalimanından iç ve dış hatlarda toplam 280’den fazla güzergaha uçuş düzenleniyor. Atatürk Havalimanı 2015 yılında yaklaşık 61 milyon 300 bin yolcuya hizmet sunarken 447 bin uçuşa ev sahipliği yaptı.







Eva Air İstanbul uçuşlarına başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Kayra ~ 8 yıl önce
Annem orda türkiye temsilcisi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eva longoria ~ 8 yıl önce
artık sadece eva ile uçarım 400-1000 dolar arası daha ucuza bilet alabiliyorum! hoşgeldin eva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 8 yıl önce
ilk defa Arffin bi icraatini gorduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Ben okadar ucuyorum 9000. 10000. Ft. Yukari cikmadik. Demeki arkadasin. Ucagi 50000 Ft cikiyormus , tebrik ediyorum. Eger havacilikla Alakan yoksa. Bilmiyorum de. Seni aydinlatalim Bilmemek ayip degil. Ogrenmesen ayiptir,n. Bir muhendis arkadas. Ise yeni girmisti. Biz 340 Ucagin. CFM. 56. -- 5. Motorunu Kontrol ediyorduk. Karsidan. Kasila kasila geciyordu. Ben yanina gittin . Bey efendi biz su anda motor kontrol ediyoruz. Gel sende gor , yarin sana motor hakinda bir sey sorarlar Cevap veremesin Bana verdigi cevap. Bben ilgi duymuyorum , peki sen bilirsin dedim, Simdi teknikle alakasi yok. Birolarda Masa memurlugu yapiyor Bu misali magsus verdim arkadaslar ogrensinler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 8 yıl önce
ben bir keresinde 13000 Ft. cikmiştim çok korkmuştum pilota söyledim hemen 9000 Ft. çekti uçağı
feetblocker ~ 8 yıl önce
metre dir o feet olsa uçamazsın
tk ~ 8 yıl önce
5. MOTOR SIKINTI DEGIL AMA 6. MOTORA ÇOK DIKKAT ETMEK LAZIM..
Moscow-Aeroflot ~ 8 yıl önce
Bu ne ya..Havalimanlari calisani orda etek giymek yasaklandi mi?rte babanizi iyi dinliyorsunuz..Pembe ceket.Kim dusunduyse aman arap ulkesi..Uyuyan halk.ic ice kaldiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 8 yıl önce
Milletin giyimi seni alakadar etmez. Sana mi kaldi ?
bursa 777 ~ 8 yıl önce
senin gibi sapıklar yüzünden etek yasaklanmış
Tutun tutun su tutun ~ 8 yıl önce
Tabi yaaa nasıl düşünenemiş kimse bunu senelerdir. Ucundan birşey duymuşsun buzlanma diye gerisini kendin yazmışsın arkadaşım. Yetmezmiş gibi baya da inandırmışsın kendini bunun gerçek olduğuna. Buzlanma şartları diye bir gir oku yazmadan önce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyin kafası ~ 8 yıl önce
Karlı havalarda de-icing işlemi sayesinde buzlanma engellenyiyor Kanada dökülen su birşey yapmaz
alım ~ 8 yıl önce
eva air'e alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3v4 ~ 8 yıl önce
uçak alımı var kardeş. a320+ ya da 737-8+ modelsen başvur.
Tutun tutun su tutun ~ 8 yıl önce
Siz daha su tutmaya devam edin, bu yüzden ne kadar çok kaza meydana geldiğinden habersiz siz su tutun devam. Arkadaşım uçak 50000 feette uçarken havanın sıcaklığı yeryüzünde ki gibi olmuyor bunu bir anlayamadınız -150 -200 lere kadar ulaşıyor peki o uçağa show amaçlı sıktığınız su noluyor? Evet doğru bildiniz donuyor peki donunca noluyor? Evet bunu da doğru bildimiz uçağın kanatları işlevsiz kalıyor peki en son noluyor ? Evet bunu da doğru bildiniz uçak düşüyor. Bu yüzden siz showunuza devam edin, onca insanın canını düşünmemeye devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Simitçi ~ 8 yıl önce
Çok güldüm yorumuna yahu, hele -150/-200 e koptum yani:))))
Yagmur ~ 8 yıl önce
Yagan yagmur ne? O donmuyor mu? Kalkis sirasinda cogu su zaten ucagin ustunde kalmiyor. Ayrica 10.000mt de ortalama -60 derece oluyor. Abartma derim
James Hetfield ~ 8 yıl önce
Arkadasım iyi hoş söylemişsinde, indikten sonra 3 dk sonra take off yapmıyorki bu uçak. Belli bir zaman diliminden sonra tekrar kalkışa geçiyor. Buz tutmuyor, ayrıca tutsa bile buz çözücüler ile çözülüyor.
Atma Recep ~ 8 yıl önce
50000 feette hangi yolcu ucagi ucuyormus yaz da bilelim.
Cahil ~ 8 yıl önce
Kendini ne sanıyorsun sen? -150/-200 dereceyi görmüyorlar. Kendini bilgili sanıp utanmadan yorum atıyorsun. Hiç araştırmadan atıp tutuyorsun
?? ~ 8 yıl önce
Uçaklar genelde 35000 feet civarı uçarlar.yapıları gereği 45000 feete ulaşan çok az ticari uçak var.50000 feet afaki bir sayı.ve 35000 feet civarı atmosfer tabaksında hava sıcaklığı sabit ve -59 derecedir.
-150 / - 200 ~ 8 yıl önce
O irtifada sıcaklık en düşük -70 derece olur. Evet bu ısıda suyun donmasını engelleyemezsiniz, ama mutlak soğukluk derecesi denen -193 derece vardır ki, her türlü madde çelik kadar sert olur bu düşük ısıda ve en ufak darbede cam gibi kırılır. Siz bu rakamı bile geçmişsiniz. Destekli atın biraz.
bati ~ 8 yıl önce
Nediyo la bu?-200 mutlak 0 in altina inmis bu donmalar felan ,yagmurlu havalar da ne olacak peki bu ucaklar?kaskati kalip dusecek mi?bence dont feed the troll
Hakan ~ 8 yıl önce
Supersin, boyle devam
Komik çocuk ~ 8 yıl önce
Sen hiç hayatında uçak gördünmü ?
olcem gulmekten ~ 8 yıl önce
Bu nasil bir cehalettir . Espiri yapmis oldugunu kabul ediyoruz
Bir okuyan. ~ 8 yıl önce
Mutlak sıfır -273,15 celcius tur. Bilgi.
Bir okuyan ~ 8 yıl önce
Fahrenheit diyordur abisi. -150f yaklaşık -53C yapıyor ya.
Jdidkxkdkxjdkx ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
infantino ~ 8 yıl önce
Gel seni meteoroloji ofise gotureyim bilgilendireyim seni yoksa karamursel sepeti unvanini sana takacaklar bu esi bulunmaz bilgin ile erinmeden yorum gonderdin ya havacilik oscari sana gelsin sen hic ucak gordun mu ?
~ 8 yıl önce
Evet bunu da doğru bildiniz.
Bir okuyan ~ 8 yıl önce
Mutlak sıfır -273
Bir okuyan ~ 8 yıl önce
Mutlak soğukluk dediğiniz 0 Kelvin ise -273C eder.
israf ~ 8 yıl önce
yağmurlu havada su yok size!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eva ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000