19 Mart 2009, Perşembe 12:31:22

ERDOĞAN'IN YENİ UÇAĞI: TC-AKK

Seçim yasakları başlayınca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İşadamı Ömer Dinçkök’e ait AK Havacılık ve Ulaştırma Şirketinden özel uçak kiraladı.
  • Seçim yasakları gelene kadar kullandığı devlet uçağının faturalarını kim ödeyecek.Hani daha önce devlet işleri için bu uçakları kullandığını söylüyordu, şimdi neden kullanmıyor.Ozamanki mi yanlıştı, şimdiki mi?O zamanki yanlışsa o dönem faturalarını da devlete ödemesi gerekir.Şimdiki yanlışsa o zaman niye bu kadar masrafa giriyor.Bizler doğruyu bulabilmek için illede birilerinin yasaklar mı koyması lazım.O zamanlar sayın başbakanın devlet malını kendi özel işleri için kullanamıyacağını söylediğimiz de bizi suçlayan arkadaşlar şimdi neredeler.Doğru birdir.Ayrıca bu güne kadar yapılan(kömür,beyaz eşya,nakit vs..)yardımların da hangi kaynaklardan yapıldığının da açıklanması gerekir.Devlet kasasındanmı AKP parti kasasındanmı.
  • sayın editor uyku saatinmi, veya yorumları yayınlamama saatinmi, veya yayınlama kriterin ne, insanı siteden soğutmayın,
  • yaat, yaat, yat uyu. yatın,yatın, uyuyun.
  • BAK BHURADA DOĞRU DÜZGÜN BİR YORUM YAPMANI TERCİH EDERDİM BURASI HERKESE AÇIK BİR KÜRSÜ İLE BU KADAR KINA YAKILMA SÖZLERİ İLE HAKARET ETMENİN ANLAMI YOK BU SADECE SENİN NE KADAR UKALA OLDUĞUNU GÖSTERİR BURASI NE AKP NİN NEDE BAŞKA BİR PARTİNİN DUVARI BURADA YORUM YAPARKEN HAKARET ETMEDEN YORUMUNU YAP KUSURA BAKMA AMA YAPTIĞIN SADECE ŞIMARIKLIK
  • Ayranımız yoktur içmeğe, ................................. demişler eskiler. Yalan mı söylemişler.
  • Halk özgür iradesiyle oyunu verir, Akp kazanır sizde arkadan hala ürersiniz işte:)) kedi ciğer mevusu işte konuşun anca konuşursunuz, nolcak sizin bu haliniz chp liler acıyorum sizlere yazık yazık yaaa:)))))))Ama şurası bi gerçek siz daha çok konuşacaksınız böle, kendi kafanızı kendiniz yiceksiniz buda beni mutlu ediyo:)))
  • Ak Partiye laf edenleride görüyoruz.Türbana laf eden çarşaf açılımı yapıyor bu seçim politikası deilmi ? Ayrıca mhpyide chpyide tüm diger partileri iktidarda gördük.Apoyuda siz asamadınız,krizde sizin döneminizde çıktı ( şuanki kriz dünya kaynaklı erdogan kaynaklı deil ) zamların alasınıda biz gördük.Hala saklarım o gazeteleri 3 gün ard arda zam yapıldıgını bilirim!! Ergenekon diye bir örgütü kim çıkarttı ortaya ? Digerleri cesaret bulup bunu yapabildimi ? İstediginiz kadar çemkirin inadına ak parti :)Seçimde %47 aldık ama siz hala saygı gösterip susamıyorsunuz.Bu seferde %52 ile gelelim siz yine dırdır edersiniz.Kesin sesinizi artık ben duymakdan sıkıldım
  • benim chp li olduğumu nereden çıkardın anlamadım?sağ görüş başka birşey,iktidarı kullanarak malı götürmek başka birşey,ama senin ne olduğun çok belli.
  • SEÇİMDE ALDIĞIN OYDAN SONRA AKK MI YOKSA KARRA MI GÖRÜRÜZ.ŞAMAN
  • İnşallah 29'unda dersleri verilecek !

Seçim propaganda yasaklarının başlaması üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşma yapacağı illere gitmek için AK partiyi çağrıştırdığı gerekçesiyle AK Havacılık şirketinden ‘TC-AKK’ kuyruk tescilli özel jet uçağını kiraladı.

Başbakan Erdoğan’ın seçim propaganda yasaklarının başlamasıyla birlikte kiraladığı bu uçak, Fransız uçak imalatçısı Dassault ‘un ürettiği Falcon 900B tipi. 14 kişi taşıyabilen Falcon 900B, 6 bin 600 kilometre menzile sahip.

İşadamı Ömer Dinçkök’e ait AK Havacılık ve Ulaştırma Şirketi Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde faaliyet gösteriyor. Başbakan Erdoğan aynı uçağı 2007 Temmuz ayındaki seçimlerde de kiralamıştı.

ERDOĞAN'IN YENİ UÇAĞI: TC-AKK

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 15 yıl önce
Seçim yasakları gelene kadar kullandığı devlet uçağının faturalarını kim ödeyecek.Hani daha önce devlet işleri için bu uçakları kullandığını söylüyordu, şimdi neden kullanmıyor.Ozamanki mi yanlıştı, şimdiki mi?O zamanki yanlışsa o dönem faturalarını da devlete ödemesi gerekir.Şimdiki yanlışsa o zaman niye bu kadar masrafa giriyor.Bizler doğruyu bulabilmek için illede birilerinin yasaklar mı koyması lazım.O zamanlar sayın başbakanın devlet malını kendi özel işleri için kullanamıyacağını söylediğimiz de bizi suçlayan arkadaşlar şimdi neredeler.Doğru birdir.Ayrıca bu güne kadar yapılan(kömür,beyaz eşya,nakit vs..)yardımların da hangi kaynaklardan yapıldığının da açıklanması gerekir.Devlet kasasındanmı AKP parti kasasındanmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayın editor uyku saatinmi, veya yorumları yayınlamama saatinmi, veya yayınlama kriterin ne, insanı siteden soğutmayın,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yaat, yaat, yat uyu. yatın,yatın, uyuyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BAK BHURADA DOĞRU DÜZGÜN BİR YORUM YAPMANI TERCİH EDERDİM BURASI HERKESE AÇIK BİR KÜRSÜ İLE BU KADAR KINA YAKILMA SÖZLERİ İLE HAKARET ETMENİN ANLAMI YOK BU SADECE SENİN NE KADAR UKALA OLDUĞUNU GÖSTERİR BURASI NE AKP NİN NEDE BAŞKA BİR PARTİNİN DUVARI BURADA YORUM YAPARKEN HAKARET ETMEDEN YORUMUNU YAP KUSURA BAKMA AMA YAPTIĞIN SADECE ŞIMARIKLIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ayranımız yoktur içmeğe, ................................. demişler eskiler. Yalan mı söylemişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Halk özgür iradesiyle oyunu verir, Akp kazanır sizde arkadan hala ürersiniz işte:)) kedi ciğer mevusu işte konuşun anca konuşursunuz, nolcak sizin bu haliniz chp liler acıyorum sizlere yazık yazık yaaa:)))))))Ama şurası bi gerçek siz daha çok konuşacaksınız böle, kendi kafanızı kendiniz yiceksiniz buda beni mutlu ediyo:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ak Partiye laf edenleride görüyoruz.Türbana laf eden çarşaf açılımı yapıyor bu seçim politikası deilmi ? Ayrıca mhpyide chpyide tüm diger partileri iktidarda gördük.Apoyuda siz asamadınız,krizde sizin döneminizde çıktı ( şuanki kriz dünya kaynaklı erdogan kaynaklı deil ) zamların alasınıda biz gördük.Hala saklarım o gazeteleri 3 gün ard arda zam yapıldıgını bilirim!! Ergenekon diye bir örgütü kim çıkarttı ortaya ? Digerleri cesaret bulup bunu yapabildimi ? İstediginiz kadar çemkirin inadına ak parti :)Seçimde %47 aldık ama siz hala saygı gösterip susamıyorsunuz.Bu seferde %52 ile gelelim siz yine dırdır edersiniz.Kesin sesinizi artık ben duymakdan sıkıldım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
benim chp li olduğumu nereden çıkardın anlamadım?sağ görüş başka birşey,iktidarı kullanarak malı götürmek başka birşey,ama senin ne olduğun çok belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SEÇİMDE ALDIĞIN OYDAN SONRA AKK MI YOKSA KARRA MI GÖRÜRÜZ.ŞAMAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İnşallah 29'unda dersleri verilecek !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000