14 Eylül 2010, Salı 08:03:05

Erbil, AHL'deki görevlilerle tartıştı!

Bayram tatilinde Kıbrıs Rock Otel’de sahne alan Mehmet Ali Erbil'in İstanbul'a dönüşünde Atatürk Havalimanı'ndaki görevlilerle tartıştığı iddia edildi.
  • Gece saat 12'den sonra Business yolcuların geçmesi için ayrılan bölümde pasaport polisi olmuyor.Kendisi Business uçmuş bir yolcu olarak bu bölümden geçmek istemesi gayet doğal hakkı.Sorgulanması gereken saat 12'den sonra neden business kısmında pasaport polisi yok?
  • M.ALİ ERBİL ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ ŞAHSİYETLERİNDEN BİRİDİR.ORTALIKTA MİLLETİNVEKİLİ SIFATIYLA DOLAŞAN,DEVLETİMİZİN KENDİLERİNE SAĞLADIĞI BÜTÜN OLANAKLARDAN HAKETMEDİKLERİ HALDE FAZLASIYLA YARARLANAN BİRÇOK KİŞİDEN DAHA VİP.DİR.
  • erbil, daha onceki rezilliklerine bir yenisini daha eklemis...ben de soruyorum ona ki ayni tepkileri yurtdisinda, avrupa da hele amerika verebilir mi??? veremez cunku bilir ki orasi ciftlik degil aninda tikarlar onu iceri...burda delikanliysan oralarda da ol da gorelim...
  • Kesinlikle haklı. Büyük reklamlarla, afra tafrayla VIP kart diye birşey var de, böyle bir hizmet verdiğini söyle, ama verme. Amerikada, Avrupada olsa tüketiciyi yanıltmaktan tüm tüketici dernekleri ayağa kalkardı. Ama burası Türkiye. THY gözle görülür bir şekilde itibar kaybediyor. Burada söz konusu olan Mehmet Ali Erbil değil, bu hizmetin verileceği sözünü almış bir vatandaştır.
  • HABERDEKİ YANLIŞLIK NEDENİYLE GEREKSİZ TEPKİ GÖSTERİYORUZ. THY'LARININ AHL PASASPORT NOKTASINDA ELITEPLUS KARTLI YOLCULARI İÇİN HIZLI GEÇİŞ KABİNLERİ ANLAŞMASI VAR. (FAST TRACK). YAPILAN ANLAŞMA GEREĞİ BU KABİNLERDEN SADECE THY TARAFINDAN HIZLI GEÇİŞ KARTI VERİLEN YOLCULAR GEÇEBİLİYOR. M.ALİ ERBİL TALEBİNDE HAKLI.
  • Hani sayin basbakan VIPe ceki duzen verecekti? Uymayan yoneticilerin icabina bakacakti? Ne oldu?
  • Mehmet Ali Erbil' e neden VIP kart verilirki ??? Onun sade vatandaşdan ne farkı var acaba ???
  • mali ye ayıp etmişler hatta karşılama töreni falan yapılması lazımdı.bu adamda vip kartının ne işi var çok önemli adammı.
  • VIP kartının bu adamda işi ne? Bilen var mı acaba?
  • "Siz benim kim olduğumu biliyormusunuz?" dememiş mi?

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kıbrıs’tan dönerken Ercan Havalimanı’nda uçağının iki saat rötar yapması nedeniyle sıkıntılı anlar geçiren Erbil, gece 02.00 civarında İstanbul Atatürk Havalimanı’nın pasaport kapısında beklememek için kendisine verilen VIP kartıyla geçmek istedi.

Ancak VIP kapısında görevli olmadığını gören Erbil, sinirlendi ve “Neden şuraya bir adam koymuyorsunuz?” diye tepki gösterdi.

Görevlinin kendisine cevap vermesi üzerine iyice gerilen Erbil, “Bir de utanmadan cevap mı veriyorsunuz? Bu kartı bana boşuna mı verdiler? Sizi şikayet etmek gerek” diye bağırdı.

Erbil, AHL'deki görevlilerle tartıştı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Gece saat 12'den sonra Business yolcuların geçmesi için ayrılan bölümde pasaport polisi olmuyor.Kendisi Business uçmuş bir yolcu olarak bu bölümden geçmek istemesi gayet doğal hakkı.Sorgulanması gereken saat 12'den sonra neden business kısmında pasaport polisi yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
M.ALİ ERBİL ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ ŞAHSİYETLERİNDEN BİRİDİR.ORTALIKTA MİLLETİNVEKİLİ SIFATIYLA DOLAŞAN,DEVLETİMİZİN KENDİLERİNE SAĞLADIĞI BÜTÜN OLANAKLARDAN HAKETMEDİKLERİ HALDE FAZLASIYLA YARARLANAN BİRÇOK KİŞİDEN DAHA VİP.DİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
erbil, daha onceki rezilliklerine bir yenisini daha eklemis...ben de soruyorum ona ki ayni tepkileri yurtdisinda, avrupa da hele amerika verebilir mi??? veremez cunku bilir ki orasi ciftlik degil aninda tikarlar onu iceri...burda delikanliysan oralarda da ol da gorelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kesinlikle haklı. Büyük reklamlarla, afra tafrayla VIP kart diye birşey var de, böyle bir hizmet verdiğini söyle, ama verme. Amerikada, Avrupada olsa tüketiciyi yanıltmaktan tüm tüketici dernekleri ayağa kalkardı. Ama burası Türkiye. THY gözle görülür bir şekilde itibar kaybediyor. Burada söz konusu olan Mehmet Ali Erbil değil, bu hizmetin verileceği sözünü almış bir vatandaştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HABERDEKİ YANLIŞLIK NEDENİYLE GEREKSİZ TEPKİ GÖSTERİYORUZ. THY'LARININ AHL PASASPORT NOKTASINDA ELITEPLUS KARTLI YOLCULARI İÇİN HIZLI GEÇİŞ KABİNLERİ ANLAŞMASI VAR. (FAST TRACK). YAPILAN ANLAŞMA GEREĞİ BU KABİNLERDEN SADECE THY TARAFINDAN HIZLI GEÇİŞ KARTI VERİLEN YOLCULAR GEÇEBİLİYOR. M.ALİ ERBİL TALEBİNDE HAKLI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hani sayin basbakan VIPe ceki duzen verecekti? Uymayan yoneticilerin icabina bakacakti? Ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mehmet Ali Erbil' e neden VIP kart verilirki ??? Onun sade vatandaşdan ne farkı var acaba ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mali ye ayıp etmişler hatta karşılama töreni falan yapılması lazımdı.bu adamda vip kartının ne işi var çok önemli adammı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
VIP kartının bu adamda işi ne? Bilen var mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Siz benim kim olduğumu biliyormusunuz?" dememiş mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000