31 Aralık 2009, Perşembe 07:39:56

En güvenlisi AHL...

Amsterdam-Detroit seferini yapan yolcu uçağına bombalı saldırı girişiminin ardından gözler havalimanlarının güvenliğine çevrildi...
  • Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik zaafını kimse görmüyor.Terminalden çıkan herkesin girerken dedektörden geçmesi,yanındaki eşyayı(cep tel dahil) röntgen cihazına bırakması gerekir.TAV güvenlik elemanları çıkıp giriyor ve dedektörden geçmeden içeri giriyorlar.Bunu anlamak mümkün değil!Bir defasında bir sivil polisin karısı aranmadan içeri girdi.Orası çiftlik mi?Bakkal dükkanı mı??!!!
  • tabii demek lazım, bilen biliyor kimi uyutuyorlar acaba. tav güvenlik çok güvenli olduğu için personel hiç aranmdan dedektörden geçmeden elini kolunu allaya sallaya geçiyorlar... tabiii çok güvenlii
  • saw ne olacak diyen arkadaşa katılıyorum..nedense üvey evlat gibi davranılıyor..ayrıca ahl de güvenlik diyelim ki 10 numara..ama ahl'ye özellikle doğudan gelen uçuşların güvenlik kontrolü nasıl? adam direk biniyor uçağa iniyor ahl'ye..ne anladık bu işten?
  • 2000 yılında bir yolcu Ataturk hava limanı geliş terminalinde kendi silahıyla diğer yolcuların gözü önünde intihar etmişti. hatırlayın.
  • pardon yani, en güvenlisi frankurt airport gecen sene türkiyedem izin yaptim, ahl´e gittim. güvenlikler ne yüzüme baktilar nede iyi bir kontrol.. kafadan sallama is.. ama güvenlikte calisan bayanlar cok güzel, bunu frankfurta bulamayiz :) bunu sölim yani;)
  • SAW ne olacak ?

Amerika Havayolu şirketine bağlı bir uçağın nijerya uyruklu terörist tarafından patlatılarak düşürülmesi son anda ölenmişti. Peki Nijerya uyruklu terörist vücuduna bağladığı patlayıcı maddeyi acaba uçağa nasıl soktu.

Terör saldırısının ardından gözler havalimanlarındaki güvenlik önlemlerine çevrildi.

Dünya'da  en iyi korunan havalimanları arasında bulunan Atatürk Havalimanı.

Burada  Her türlü terör saldırısına karşı güvenlik en üst seviyede tutuluyor.

Havalimanına girmek isteyenler yüksek ayarlı x-ry cihazından geçmek zorundalar.

Havalimanı güvenliğinden sorumlu onlarca sivil güvenlik personeli de yolcuların arasında kendilerini kamufile ederek kontrollerini gizlice sürdürüyor.

Bu önlemler sadece bizim bildiklerimiz; aslında güvenlik açısından açıklanmayan daha onlarca terör saldırısına karşı uygulanan önlemler var.

TGRT Haber

En güvenlisi AHL...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik zaafını kimse görmüyor.Terminalden çıkan herkesin girerken dedektörden geçmesi,yanındaki eşyayı(cep tel dahil) röntgen cihazına bırakması gerekir.TAV güvenlik elemanları çıkıp giriyor ve dedektörden geçmeden içeri giriyorlar.Bunu anlamak mümkün değil!Bir defasında bir sivil polisin karısı aranmadan içeri girdi.Orası çiftlik mi?Bakkal dükkanı mı??!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tabii demek lazım, bilen biliyor kimi uyutuyorlar acaba. tav güvenlik çok güvenli olduğu için personel hiç aranmdan dedektörden geçmeden elini kolunu allaya sallaya geçiyorlar... tabiii çok güvenlii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw ne olacak diyen arkadaşa katılıyorum..nedense üvey evlat gibi davranılıyor..ayrıca ahl de güvenlik diyelim ki 10 numara..ama ahl'ye özellikle doğudan gelen uçuşların güvenlik kontrolü nasıl? adam direk biniyor uçağa iniyor ahl'ye..ne anladık bu işten?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2000 yılında bir yolcu Ataturk hava limanı geliş terminalinde kendi silahıyla diğer yolcuların gözü önünde intihar etmişti. hatırlayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pardon yani, en güvenlisi frankurt airport gecen sene türkiyedem izin yaptim, ahl´e gittim. güvenlikler ne yüzüme baktilar nede iyi bir kontrol.. kafadan sallama is.. ama güvenlikte calisan bayanlar cok güzel, bunu frankfurta bulamayiz :) bunu sölim yani;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000