13 Mart 2014, Perşembe 10:51:10

EASA'DAN ATS'YE TAM NOT!

İstanbul Atatürk Havalimanı yeni kargo bölgesinde yer alan tesisini tamamlayan ilk firma olan ATS Team, tesisleri ile EASA denetçilerinin takdirini kazandı.
  • 4 YIL OLUYOR ATSTEAM CALIŞMAYA BAŞLAYALI ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BÖYLE BİR ŞİRKETTE CALIŞIYORUM ...ALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA CIKARMASIN...HER ŞEY PARA DEGİL.....ÖNCE HUZUR HUZURHUZUR ..... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...ANLAYIŞLI MÜDÜRLERİMİZ OLDUGU SÜRECE ALLAHIN İZNİ İLE SORUN CIKMAZ....
  • Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde yetkinizi ve yeni ofislerinizi kullanırsınız inşallah.
  • Atlas ta thy deki imkanların yarısı olsa PanAmericanı 10 defa geçerdi.
  • Maşallah maşallah
  • Tebrik ederim.
  • Kıskandım vallahi. Darısı bizim başımıza. Acaba geçici bir süre birifing odasını kullanmak istesek verirler mi?
  • Tebrikler, başarılarınızın devamını dilerim.
  • KİVOUUU hangi desk senin..???
  • atlasjet son zamanlarda büyümek için önemli atmıştı bütün yolcular atlasjetten memnun eğer böyle iyi bir şekilde devam ederse atlasjet 20 yıl içinde filosunu geliştirip daha da büyümeye devam eder atlasjete hayırlı olsun iyi çalışmalar atlasjet
  • Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız çalışmayı nasip etsin. Güzel haber bunlar müşterilerimizin de büyüdüğünü görmek :)

İstanbul Atatürk Havalimanı yeni kargo bölgesinde yer alan tesisini tamamlayan ilk firma olan ATS Team, tesisleri ile EASA denetçilerinin takdirini kazandı.

Atlasjet Teknik olarak başlayıp daha sonra yoluna ATS Team olarak devam eden firma, geçtiğimiz yıl içerisinde Isparta’da European Aviation Safety Agency (EASA) ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yapılan incelemelerin ardından C bakımları için yetkilendirilmişti.

Faaliyetlerine hız kesmeden devam eden ATS Team, Atatürk Havalimanı apronunda bulunan ve teneke mahallesi olarak tabir edilen kule arkasındaki bölgeye uçak park alanları yapılacak olmasından dolayı buradaki şirketlerin yeni kargo bölgesine taşınması projesinde, gerekli işlemleri tamamlayan ilk firma oldu.

Daha önceden yapılan değerlendirmeler sonucunda; yeni kargo bölgesinde yapılacak tesislerin inşaatı ve bu tesislere taşınma sürecinin tamamlanarak tesislerin gerekli denetimlerden geçmesine kadar ATS Team’in yetkisini kullanmaması ve denetlemenin sonrasında yetkisinin iade edileceği bildirilmişti.

2 katlı ve modern teçhizatlar ile donatılmış yeni binasını tamamlayarak, tüm personeli ile bu tesislere taşınan firmada geçtiğimiz günlerde 2 EASA denetçisi SHGM denetçilerinin de katılımı ile 3 gün süreyle detaylı incelemelerde bulundu. Yaklaşık 1750 m2 üzerine yapılan ve 3150 m2 kapalı alana sahip tesisleri takdirle karşılayan denetçilerin incelemeleri tam kapsamlı bir denetleme şeklinde geçti.

Sonuç olarak ATS Team taşınma sürecini daha önceden öngörüldüğü gibi başarı ile tamamlayarak, EASA kriterlerine tam uyum içinde bulunduğu ve hiçbir kısıtlama olmaksızın yetkisine devam etmesinde bir sakınca görülmediği EASA tarafından onaylandı.







EASA'DAN ATS'YE TAM NOT!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

ATSTEAM ~ 10 yıl önce
4 YIL OLUYOR ATSTEAM CALIŞMAYA BAŞLAYALI ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BÖYLE BİR ŞİRKETTE CALIŞIYORUM ...ALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA CIKARMASIN...HER ŞEY PARA DEGİL.....ÖNCE HUZUR HUZURHUZUR ..... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...ANLAYIŞLI MÜDÜRLERİMİZ OLDUGU SÜRECE ALLAHIN İZNİ İLE SORUN CIKMAZ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stajer ~ 10 yıl önce
Merhaba. Ben Bahçeşehir Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Ağustos 18de ATS TEAM'de 1 ay zorunlu staj yapıcam. Fakat gelecek hedeflerimde ATS TEAM, THY TEKNİK, ONUR AIR TEKNİK gibi havacılık firmaları var. Buralarda işe alınmak zor mudur? Maaşları nasıldır? Torpil bulmak çok önemli midir? Sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum... Bu siteyi ilk defa kullandığımdan cevabınızı göremeyebilirim. Bu sebeple rica etsem [email protected] adresine mail atabilirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkür ederim iyi çalışmalar...
sevimli ~ 10 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde yetkinizi ve yeni ofislerinizi kullanırsınız inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TangoCharlie ~ 10 yıl önce
Atlas ta thy deki imkanların yarısı olsa PanAmericanı 10 defa geçerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Maşallah maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kıskandım vallahi. Darısı bizim başımıza. Acaba geçici bir süre birifing odasını kullanmak istesek verirler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.A. ~ 10 yıl önce
Tebrikler, başarılarınızın devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...kivouuuu.... ~ 10 yıl önce
KİVOUUU hangi desk senin..???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
s.h.u.i. ~ 10 yıl önce
atlasjet son zamanlarda büyümek için önemli atmıştı bütün yolcular atlasjetten memnun eğer böyle iyi bir şekilde devam ederse atlasjet 20 yıl içinde filosunu geliştirip daha da büyümeye devam eder atlasjete hayırlı olsun iyi çalışmalar atlasjet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATS ~ 10 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız çalışmayı nasip etsin. Güzel haber bunlar müşterilerimizin de büyüdüğünü görmek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000