01 Nisan 2013, Pazartesi 10:25:21

DÜNYACA ÜNLÜ MARKA ATATÜRK HAVALİMANI'NDA...

Dünyaca ünlü pek çok markayı İstanbul Atatürk Havalimanı’na getiren ATÜ, UNIFREE işbirliğiyle Victoria’s Secret’ı yolcularla buluşturdu.
  • Hollanda'dan muhabbete devam edecek birileri yok mu?!
  • Amerikada yaşıyorum ve victorias secret külot ve sütyenleri burda outletlerde 3-5 dolar arası satılıyor.eğer 3lü combine yaparsan ürün başı ödediğin ücret daha da azalıyor.Bir kaç yıkamada dağıtıyor zaten.Türkiyede bunları 50tl-100tl arasına satıldığını öğrenince gerçekten garipsedim.Yazık diyorum sadece.
  • tamam artık bizimkiler yıkar orayı yıkarlar yıkarlar
  • bende kızları geldi sandım yaa, olmadı şimdi...

İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar terminali gidiş katında bulunan mağaza ilk günden yoğun ilgi gördü.

Atatürk Havalimanı’nda açılan Victoria’s Secret mağazasında markaya ait 162 çeşit parfüm-kozmetik ve 566 çeşit aksesuar satışa sunuldu. Geniş ürün yelpazesi içinde VS Fantasies vücut bakım ürünlerinin yanı sıra yeni lansmanı yapılan parfümü “Sexy Little Things Heartbreaker” öne çıktı. Victoria’s Secret mağazasının aksesuar grubundaki iddiası yolcuların beğenisi ile de tescillendi. Victoria’s Secret’ın makyaj çantaları ve kutuları, teknoloji ürünleri için iş hayatında kullanılabilecek kılıflar, pasaport kılıfları, cüzdanlar lüks ürün yelpazesinde yer alıyor.

Unifree girişimiyle Atatürk Havalimanı Duty Free’sinde açılan Victoria’s Secret, mağaza tasarımı ile de ilgi odağı oldu. Podyum ışıltısını yansıtan mağazada, pembe renk ve keskin çizgiler öne çıktı. Her yıl düzenlenen ve modanın en iyi şovu olarak adlandırılan Victoria’s Secret defilesi de mağaza içindeki dev ekranlarda gösterilmeye başlandı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan yurt dışına çıkacak yolcular hem kendileri hem de sevdikleri için alışveriş yapabilecek.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKA ATATÜRK HAVALİMANI'NDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

... ~ 11 yıl önce
Hollanda'dan muhabbete devam edecek birileri yok mu?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paçoz ~ 11 yıl önce
Amerikada yaşıyorum ve victorias secret külot ve sütyenleri burda outletlerde 3-5 dolar arası satılıyor.eğer 3lü combine yaparsan ürün başı ödediğin ücret daha da azalıyor.Bir kaç yıkamada dağıtıyor zaten.Türkiyede bunları 50tl-100tl arasına satıldığını öğrenince gerçekten garipsedim.Yazık diyorum sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerika ~ 11 yıl önce
Bende Amerika'da yasiyorum. Bende kulot ve sutyenlerimi Victoria's Secret'den aliyorum. Bende senin gibi bir erkegim.
:)) ~ 11 yıl önce
tamam artık bizimkiler yıkar orayı yıkarlar yıkarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 11 yıl önce
bende kızları geldi sandım yaa, olmadı şimdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000