01 Mayıs 2009, Cuma 12:25:16

Domuz Gribi'nde son durum

Domuz Gribi'nin İsrail, Almanya ve İngiltere’de de görülmesi Atatürk Havalimanı’nda tedbirlerin arttırılmasına neden oldu.
  • TERMAL KAMERA SADECE GELİŞ KATINDA PASAPORT KONTROLU NUN ORADA MEVCUT İYİ GÜZEL HOŞTA PEKİ YA ÜLKEMİZE GELİP TRANSİT SALONA ÇIKAN YOLCULARA NASIL BAKACAKSINIZ. VATANDAŞ GELİYOR VE PASAPORT KONTROLUNUN TERMAL KAMERA TARAFINA GELMEDEN TRANSIT OLARAK GIDIS KATINA CIKIYOR.HAYDI BUYRUN GIDIS KATINDADA GRIP VAKASI SAÇMALIK KONUSUNDA ÜLKEMİZİN ÜSTÜNE YOK MADEM KAMERA KOYDUNUZ TRANSIT YOLCULAR ICINDE ONLEM ALIN
  • hasta yolcular ucaga binmeden tespit edilse daha iyi olmaz miydi? meydanlarda hem gelen hem giden yolcular termal kameradan gecmeli.
  • Havacılık camiasından bir kişi olarak ben önceki gır-gır geçen yorumlar yerine gerçekçi sorular sormak istiyorum:1-Kabin Ekpleri uçakta normal grip ile d.gribi vakasını nasıl ayırt edecekler ? 2-Normal gripli yolcuya d.gripli yolcu muamelesi yapmak sorun yaratmaz mı ? 3-Check-in ve boardingde normal grip ile d.gribi olan yolcu nasıl ayırt edilecek ? 4-Teşhisin tek yolu tahlil mi ve Meydanlarda bu imkan var mı ? 5-Neden sadece AHL'den söz ediliyor? Diğer meydanların önlem şartları eşit mi?
  • Allahtan böyle aklı başında hekimler var. Havayolları ve handling şirketlerine önlem aldırarak insanları bilgilendiriyorlar. Sağolun
  • bence bu yazıları yazan aynı kişi.. acilen bir psikologla görüşmeni tavsiye ederim laleli. muhtemelen kişilik bozukluğu yaşıyorsun. allah herkesi domuz gribinden korusun.
  • Bi "çakma" da burda var!
  • Domuz gribi haramdır, yakalanmayınız. İlla grip olacaksanız, Keçi gribi, Koyun gribi veya Deve gribi olunuz...

Atatürk Havalimanı Hudut ve Sahiller Sağlık Denetleme Baştabibi Dr. Aykut Yener Kavak, görev yapan personelin arttırıldığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Meksika’da görülen ve birçok insanın hayatını kaybetmesine neden olana Domuz Gribi’nin İsrail, Almanya ve İngiltere’de görülmesi nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda tedbirler daha da artırıldı. Atatürk Havalimanı Hudut ve Sahiller Sağlık Denetleme Baştabibi Aykut Yener Kavak, domuz gribin görüldüğü ülkelerden gelen yolcuları da kontrol etmeye başladıklarını belirterek, ‘Kontrolleri arttırdık. Şu anda Atatürk Havalimanında yüzün üzerinde personelimiz görev yapıyor.’ dedi.

Ayrıca Kavak, şuana kadar yapılan kontrollerde termal kameranın bir ateşli hastayı tespit ettiği, fakat yapılan incelemeler sonucunda hastanın domuz gribi virüsü taşımadığını belirtti.

Domuz Gribi'nde son durum

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
TERMAL KAMERA SADECE GELİŞ KATINDA PASAPORT KONTROLU NUN ORADA MEVCUT İYİ GÜZEL HOŞTA PEKİ YA ÜLKEMİZE GELİP TRANSİT SALONA ÇIKAN YOLCULARA NASIL BAKACAKSINIZ. VATANDAŞ GELİYOR VE PASAPORT KONTROLUNUN TERMAL KAMERA TARAFINA GELMEDEN TRANSIT OLARAK GIDIS KATINA CIKIYOR.HAYDI BUYRUN GIDIS KATINDADA GRIP VAKASI SAÇMALIK KONUSUNDA ÜLKEMİZİN ÜSTÜNE YOK MADEM KAMERA KOYDUNUZ TRANSIT YOLCULAR ICINDE ONLEM ALIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hasta yolcular ucaga binmeden tespit edilse daha iyi olmaz miydi? meydanlarda hem gelen hem giden yolcular termal kameradan gecmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havacılık camiasından bir kişi olarak ben önceki gır-gır geçen yorumlar yerine gerçekçi sorular sormak istiyorum:1-Kabin Ekpleri uçakta normal grip ile d.gribi vakasını nasıl ayırt edecekler ? 2-Normal gripli yolcuya d.gripli yolcu muamelesi yapmak sorun yaratmaz mı ? 3-Check-in ve boardingde normal grip ile d.gribi olan yolcu nasıl ayırt edilecek ? 4-Teşhisin tek yolu tahlil mi ve Meydanlarda bu imkan var mı ? 5-Neden sadece AHL'den söz ediliyor? Diğer meydanların önlem şartları eşit mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allahtan böyle aklı başında hekimler var. Havayolları ve handling şirketlerine önlem aldırarak insanları bilgilendiriyorlar. Sağolun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence bu yazıları yazan aynı kişi.. acilen bir psikologla görüşmeni tavsiye ederim laleli. muhtemelen kişilik bozukluğu yaşıyorsun. allah herkesi domuz gribinden korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bi "çakma" da burda var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Domuz gribi haramdır, yakalanmayınız. İlla grip olacaksanız, Keçi gribi, Koyun gribi veya Deve gribi olunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000