05 Mayıs 2010, Çarşamba 11:01:23

DHMİ resmen duyurdu: İşlem tamam...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Atatürk Havalimanı önü katlı kavşak ve bağlantı yollarında yapılan çalışmaların tamamladığını resmen duyurdu.
  • Havalimanı çıkışından E-5 tarafına sola dönerken neden 2 şerit yol yapmışlar anlamak mümkün değil.ortada dünya kadar boş alan varken...orada bir kaza olursa ki ve olacaktır en kısa zamanda,havaalanı otopark çıkışına kadar kilit olacaktır bakın görün.Bu arada bu saçmalık E-5 üzerindeki köprülerin darlığını aklıma getirdi.Allahın havasında o kadar boşluk varken!Aynı mühendisin işi mi acaba?
  • Arkadaşlar, bu kavşak şimdiye kadar yapılanların en kötüsü. Tüm yollar birbirini kesiyor. Çapraz geçişler ve bir sürü kör nokta mevcut. Tam kapasite açıldığında, hele bir de fuar zamanı burada kazalar olacaktır. Hergün geçtiğimiz yol. Allah esirgesin diyorum ve yetkililerin derhal bu saçma sapan mühendislik gerabetini düzeltmesini rica ediyorum.
  • Kavsak yapildi iyi cok guzel...Ancak otoparka girmek istemeyen araclar sagda ilk seridi kapatıyor!! Sıkı denetlenmesi ve caydirici cezalar kesilmesi gerekir trafik polisleri tarfindan. Yoksa yapılan bu kadaar masraflar boşa gitmiş olacak. OJ
  • SLM E5 KARAYOLUNDAN GELİP VIP VE CNR AYRILAN KAVŞAK NOKTASINI VE HAVALİMANINDAN E5 GİDERKEN SHELL İSTASYONUN ARKASINDAN THY TEKNİK VE MNG TEKNİK +KARGO BİNASINA DÖNEN KÖPRÜ BAĞLANTISINI GÖZDEN GEÇİRSİNLER LÜTFEN.E5 TEN VIP KARGO VE CNR GELEN YOL CNR DEN GELEN YOLLA ÇAKIŞIYOR KAVŞAK BAĞLANTISI ÇOK TEHLİKELİ KEZA SHELL İN ARKASINDAKİ BAĞLANTIYA GEÇMEK İÇİDE CNR DEN GELEN ARAÇLARLA KARŞILAŞMANINZ İÇTEN BİLE DEĞİL LTFEN CHEK EDİLSİN
  • kavsak cok guzel olmus ancak havalımanı gırısındeki gereksiz polis kontrol noktası yuzunden sabahları hala sıkıntı yasanıyor.dunyanın hıcbıryerınde havalımanı kapısında boyle bır uygulama yok.bugune kadar kac terorıst yakalamıslar sankı
  • bide yol kenarina park edip trafigin artmasina neden olan araclara cozum bulsalar cok iyi olacak.
  • bütün parayı dhmi mi ödemiş. kadir topbaş neden reklam yapıyor orada burada.Sanki kendisi yapmış gibi.

Özellikle mesai saatlerinde trafiğin adeta kilitlendiği Atatürk Havalimanı yolunda yapılan çalışmalar tamamlandı. DHMİ konuya ilişkin bir açıklama yayımladı.

İşte DHMİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan o açıklama:

“ATATÜRK HAVALİMANI ÖNÜ KATLI KAVŞAK VE BAĞLANTI YOLLARININ DÜZENLENMESİ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI”

Ulaştırma Bakanlığımızın hava ulaşımına verdiği öneme binaen yürütülen projeler içinde yer alan; Atatürk Havalimanı giriş ve çıkış trafiğini kesintisiz hale getiren ve deplasesi tamamlanan Florya yolu ile entegre olan “Atatürk Havalimanı Önü Katlı Kavşak ve Bağlantı Yollarının Düzenlenmesi İnşaatı” işinin yapılmasına ilişkin olarak 05.08.2008 tarihinde Kuruluşumuz ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında İmzalanan protokol doğrultusunda bahse konu işin teknik kontrollük hizmetleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığınca, yapılan işlere ilişkin ödeme işlemleri ise DHMİ Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilmiştir.

 Protokol Kapsamında; Atatürk Havalimanı önü katlı kavşak ve bağlantı yollarının düzenlenmesi inşaatı, yol altyapılarının (yağmur suyu-atık su-elektrik ve diğer) ve ana hatlar ile bağlantılarının sağlanması, inşaat nedeniyle yapılması zorunlu olan değişik kurumlara ait altyapı tesisleri deplaselerinin yapılması, peyzaj ve çevre düzenlemelerinin yapılması, yol ve kavşak aydınlatılması, yol ve kavşak trafik düzenleme levhaları işleri yapılmıştır.

Proje içinde yer alan peyzaj, çevre düzenlemeleri ve Atatürk Havalimanı Kargo Terminali tesislerine hizmet verecek kavşak haricindeki imalatlar tamamlanarak halkımızın kullanımına açılmış bulunmaktadır. Aynı zamanda tamamlanan bu yatırım ile Atatürk Hava Limanına kara tarafından, gelen-giden yolcu trafiği büyük ölçüde rahatlatılmış ve yolcuların uçak seferlerini kaçırmalarının önüne geçilmiştir.

Tüm havacılık sektörü ve kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

DHMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

DHMİ resmen duyurdu: İşlem tamam...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Havalimanı çıkışından E-5 tarafına sola dönerken neden 2 şerit yol yapmışlar anlamak mümkün değil.ortada dünya kadar boş alan varken...orada bir kaza olursa ki ve olacaktır en kısa zamanda,havaalanı otopark çıkışına kadar kilit olacaktır bakın görün.Bu arada bu saçmalık E-5 üzerindeki köprülerin darlığını aklıma getirdi.Allahın havasında o kadar boşluk varken!Aynı mühendisin işi mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar, bu kavşak şimdiye kadar yapılanların en kötüsü. Tüm yollar birbirini kesiyor. Çapraz geçişler ve bir sürü kör nokta mevcut. Tam kapasite açıldığında, hele bir de fuar zamanı burada kazalar olacaktır. Hergün geçtiğimiz yol. Allah esirgesin diyorum ve yetkililerin derhal bu saçma sapan mühendislik gerabetini düzeltmesini rica ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kavsak yapildi iyi cok guzel...Ancak otoparka girmek istemeyen araclar sagda ilk seridi kapatıyor!! Sıkı denetlenmesi ve caydirici cezalar kesilmesi gerekir trafik polisleri tarfindan. Yoksa yapılan bu kadaar masraflar boşa gitmiş olacak. OJ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SLM E5 KARAYOLUNDAN GELİP VIP VE CNR AYRILAN KAVŞAK NOKTASINI VE HAVALİMANINDAN E5 GİDERKEN SHELL İSTASYONUN ARKASINDAN THY TEKNİK VE MNG TEKNİK +KARGO BİNASINA DÖNEN KÖPRÜ BAĞLANTISINI GÖZDEN GEÇİRSİNLER LÜTFEN.E5 TEN VIP KARGO VE CNR GELEN YOL CNR DEN GELEN YOLLA ÇAKIŞIYOR KAVŞAK BAĞLANTISI ÇOK TEHLİKELİ KEZA SHELL İN ARKASINDAKİ BAĞLANTIYA GEÇMEK İÇİDE CNR DEN GELEN ARAÇLARLA KARŞILAŞMANINZ İÇTEN BİLE DEĞİL LTFEN CHEK EDİLSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kavsak cok guzel olmus ancak havalımanı gırısındeki gereksiz polis kontrol noktası yuzunden sabahları hala sıkıntı yasanıyor.dunyanın hıcbıryerınde havalımanı kapısında boyle bır uygulama yok.bugune kadar kac terorıst yakalamıslar sankı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bide yol kenarina park edip trafigin artmasina neden olan araclara cozum bulsalar cok iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bütün parayı dhmi mi ödemiş. kadir topbaş neden reklam yapıyor orada burada.Sanki kendisi yapmış gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000