12 Ekim 2013, Cumartesi 09:44:54

DHMİ KURBAN BAYRAMI'NA HAZIR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, Kurban Bayramı'nda rahat ve güvenli bir hava yolu ulaşımı için gereken önlemlerin alındığı açıkladı.
  • Dhm nin bu tarz boş laflarına hastayım adamlar sadece yatarak para kazanıyor ben bi iş yaptıklarını ya da güvenli uçmamız için bi gayret sarf ettiklerini görmedim anca bize dalga esnasında yavaş git derler
  • Bu her türlü tedbir lafı çok boş ve anlamsız bir laf. Yerine elimizdeki tüm imkanları seferber ettik denilmeliydi. Karla ilgili tüm tedbirleri aldık deyip pistte mahsur kalan araçları gibi olmasın. Pisti bile açamadıkları gibi uçaklarda küreme araçları yokluğundan dolayı park yerinden çıkamamışlardı. Neymiş burası Moskova mı da bu kadar araç bulunduralım. O zaman sende tüm tedbirleri aldık demeyeceksin.
  • Var var kesin var araştırmak lazım.Hatırlar iseniz gecenlerdedr Haliç Kongre merkezinde çocuğuna düğün yapmıştı.Neyse anlayan anlamıştır.
  • Peki bu adamın arkadında neden Atlasjet in uçagının kuyruk resmi var ? Hayırmı ?

DHMİ’nin ilgili tüm birimlerinin bayram süresince 24 saat esasına göre hizmet vereceğini belirten Birdal, Bayram önlemleri konusunda şunları söyledi:

“Havayolunun halkın yolu olmasından kaynaklanan yoğun bir hava trafiği yaşıyoruz. Eylül ayı rakamlarına göre yılın 9 aylık döneminde toplam yolcu sayısı 115 milyonu aştı.

Havayolu trafiği doğal olarak Bayram tatillerinde daha da yoğunlaşıyor. Başta Dünya ve ülke havacılığımızın göz bebeği olan İstanbul Atatürk Havalimanı olmak üzere yurt çapındaki diğer tüm havalimanlarımızda yoğunluktan kaynaklanan her hangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tüm önlemler alındı. Bayram tatili süresince ilgili tüm birimler 24 saat esasına göre mesai yaparak vatandaşların rahat ve güvenli ulaşımını sağlayacaklar.  Bu vesile ile havalimanlarımızı kullanan tüm yolucularımızın ve vatandaşlarımızın Mübarek Kurban bayramlarını kutluyorum.”

DHMİ KURBAN BAYRAMI'NA HAZIR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dhm nin bu tarz boş laflarına hastayım adamlar sadece yatarak para kazanıyor ben bi iş yaptıklarını ya da güvenli uçmamız için bi gayret sarf ettiklerini görmedim anca bize dalga esnasında yavaş git derler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
her türlü ~ 10 yıl önce
Bu her türlü tedbir lafı çok boş ve anlamsız bir laf. Yerine elimizdeki tüm imkanları seferber ettik denilmeliydi. Karla ilgili tüm tedbirleri aldık deyip pistte mahsur kalan araçları gibi olmasın. Pisti bile açamadıkları gibi uçaklarda küreme araçları yokluğundan dolayı park yerinden çıkamamışlardı. Neymiş burası Moskova mı da bu kadar araç bulunduralım. O zaman sende tüm tedbirleri aldık demeyeceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 10 yıl önce
Var var kesin var araştırmak lazım.Hatırlar iseniz gecenlerdedr Haliç Kongre merkezinde çocuğuna düğün yapmıştı.Neyse anlayan anlamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 10 yıl önce
Peki bu adamın arkadında neden Atlasjet in uçagının kuyruk resmi var ? Hayırmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 10 yıl önce
Dikkatinden kaçmadığı için tebrik ederim. Dediğin gibi yalnızca bir rastlantı mı yoksa başka bir durum mu var?
İşsiz ~ 10 yıl önce
Airporthaber'e sormak lazım. Ancak onlar bilgi verebilir. O değilde bize de iş çıkar mı? İşsiz Pilot MSc. Muhittin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000