02 Temmuz 2016, Cumartesi 12:08:03

Dernekler terör saldırısı için bir araya geldi

Geçtiğimiz Salı Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan hain terör saldırısına bir tepki de sivil havacılık derneklerinden geldi.
  • TATSETPA nerde.
  • Show bussines
  • Bizim milletimiz oturduğu yerden ahkam kesmeyi çok sever,Hadi gel bir tuğlada sen koy desen hemen tüyer.Şu yapılan protesto ve anma faaliyetinde bile havacılık çalışanları olarak kaç kişi geldi bir bakmak lazım,normalde havalimanının inlemesi lazımdı.Elin oğlunun evinde bomba patlıyor,milyonlar sokağa dökülüyor,o yüzden kimse birlik beraberlikten bahsetmesin artık.Aman size bir şey olmasın yumuşak yumuşak oturmaya devam edin canlarım benim..
  • Boyle bir olayda öne çıkıpda insaniyetlik tasdiklamazlarmi adami deli edio yaa kardeşim Talpamisin nesin siz çok ikiyüzlüsünüz yani şimdi adammi oldunuz? Yabanci pilotlar görmesin bak size birdaha iyi TÜRKLER demezeler :))
  • Hepimizin başı sağolsun. TALPA 'nın İŞ YERİMİZİ BOMBALADILAR şeklindeki bakış açısı havacılık sektöründe çalışan insanların düşündüklerini ve hissettiklerini çok doğru bir şekilde açıkladığını düşünüyorum. Bu duyarlılıklarından dolayı TALPA ve diğer tüm derneklere teşekkürler. TALPA yeni yönetimi hepimizin dilinden konuşarak bizlerin derneği olduğunu tekrar gösterdi. Hayatlarını kaybedenlere allah rahmet etsin.

Sivil Havacılık Dernekleri geçtiğimiz salı Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan hain terör saldırısına tepki için bir araya geldi.

Saldırının gerçekleştiği nokta olan Dış Hatlar Geliş Terminali dışarısında hayatını kaybedenler için çelenk bırakan TALPA, TASSA, TATCA, UTED, TALTA ve ARFAA Dernekleri burada bir basın açıklaması yaptı. Açıklamanın ardından Dış Hatlar Gidiş Katına çıkan ekipler, burada da hayatını kaybeden havalimanı çalışanları için karanfil bıraktı.

Dernekler adına açıklamayı Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) genel sekreteri Bülent Boralı yaptı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Teröristler iş yerimize saldırdılar.

Bu kez terör saldırısı, biz sivil havacılık çalşanlarının iş yeri Atatürk Havalimanı'nı hedef aldı. İnsan olma ortak paydasının dışında dini, milliyeti, etnik kimliği yaşı mesleği farklı yaşamdan kopardığı 44 can ve 238 yaralı... Aralarında sivil havacılığa hizmet eden katkı sunan masum insanlar, yolcular ve güvenlik görevlileri de vardı. Hepsinin acısının yüreğimizin en derinlerinde hissediyoruz.

Diliyoruz ve umuyoruz ki bu saldırı son olsun. Kaygılıyız ama korkmuyoruz. Kızgınız ama duygularımızın aklımızın önüne geçmesine izin verimiyoruz. Üzgünüz ama geleceğe umutla bakıyoruz.

Yedi düvele karşı insanlık tarihinin en büyük zaferlerinden birini kazanarak bağımsız bir devlet kuran ulusumuz bugünleri de birlik beraberlik dayanışma ve eşsiz sağ duyusu ile aşacak, ülkemizin huzuruna kast edenlerin oyununu mutlaka bozacaktır. 

Barış ve huzur içinde bir arada yaşamak gibi sıradan temel ve basit bir beklentimiz var. Terörle yaşamak, teröre alışmak zorunda da değiliz. Alışmayacağız, kanıksamayacağız.

Biz sivil havacılık çalışanları olarak ülkemizin denge ve dinamiklerini bozmaya, korku iklimini egemen kılmaya çalışan terör örgütlerine karşı yurttaş sorumluluğu ile her zaman olduğundan daha fazla çalışmaya, görevlerimizi daha üst seviyede yerine getirmeye devam edeceğiz.

Her değerli yurttaşın ve sorumluluk mevkiinde olanların da en az bizler kadar bu cennet vatana sahip çıkacağına, barış ve huzur içnde bir Türkiye özlemine katkı vereceğine inanıyoruz. Korkmuyoruz, sinmeyeceğimiz, terörün bizi yıldırmasına izin vermeyeceğiz.

Bu düşüncelerle, bizler sivil havacılık dernekleri olarak terör örgütünün kalleş saldırısında yaşamını yitiren tüm insanlara Allah'tan Rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere tüm ulusumuza baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dilioruz.

©AirportHaber




















Dernekler terör saldırısı için bir araya geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

CNS ~ 8 yıl önce
TATSETPA nerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ~ 8 yıl önce
Show bussines

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhsuz ~ 8 yıl önce
Bizim milletimiz oturduğu yerden ahkam kesmeyi çok sever,Hadi gel bir tuğlada sen koy desen hemen tüyer.Şu yapılan protesto ve anma faaliyetinde bile havacılık çalışanları olarak kaç kişi geldi bir bakmak lazım,normalde havalimanının inlemesi lazımdı.Elin oğlunun evinde bomba patlıyor,milyonlar sokağa dökülüyor,o yüzden kimse birlik beraberlikten bahsetmesin artık.Aman size bir şey olmasın yumuşak yumuşak oturmaya devam edin canlarım benim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurnetci ~ 8 yıl önce
Boyle bir olayda öne çıkıpda insaniyetlik tasdiklamazlarmi adami deli edio yaa kardeşim Talpamisin nesin siz çok ikiyüzlüsünüz yani şimdi adammi oldunuz? Yabanci pilotlar görmesin bak size birdaha iyi TÜRKLER demezeler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 8 yıl önce
Hepimizin başı sağolsun. TALPA 'nın İŞ YERİMİZİ BOMBALADILAR şeklindeki bakış açısı havacılık sektöründe çalışan insanların düşündüklerini ve hissettiklerini çok doğru bir şekilde açıkladığını düşünüyorum. Bu duyarlılıklarından dolayı TALPA ve diğer tüm derneklere teşekkürler. TALPA yeni yönetimi hepimizin dilinden konuşarak bizlerin derneği olduğunu tekrar gösterdi. Hayatlarını kaybedenlere allah rahmet etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedat ~ 8 yıl önce
Talpa'da mı çalışıyorsun?
Sedat ~ 8 yıl önce
Tatile giden ailenin hava alanı manzaralı çektirdiği fotoğrafa benzemiş!
Tayyar ~ 8 yıl önce
Sedat, bakkal mısın?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000