10 Aralık 2016, Cumartesi 16:24:00

Darbe komisyonu Atatürk Havalimanı'nı inceledi

TBMM 15 Temmuz ve FETÖ/ PDY Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri bugün Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu.
  • olmuş üyeler için.
  • Atm için superyer
  • Sonra ne oldu
  • o komisyon fetocuların hala cirit attığı thy'nı da incelese ya !
  • Gece yerdeki insanların çalışanlarında biri ruh halini anlasa gelen uçaklarda hizmet durdurulduğu için saatlerce içinde bekleyen yolculardan da bahsedin
  • Tam tiyatro, adamlar ciddi ciddi oyunu sevdi. Birde grup seklinde ziyarete başlamışlar

TBMM FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri, Atatürk Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. Kuleyi de gezen komisyon, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerin ailelerini ve gazileri de İstanbul'da ziyaret edecek.

HavaTrafik Kontrol Merkezi'nde yaşananları görevliler tek tek komisyon üyelerine anlattılar. Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş: "Sayın Cumhurbaşkanımız sakinliğini bir an kaybetmedi. Helikopter üzerimizden geçtiğimizde silahları konukevine doğru yöneltmişti. Helikopter üzerimizden geçtiğinde Cumhurbaşkanımıza sığınağa gidelim dedim Cumhurbaşkanımız girmedi" dedi.

Komisyon üyeleri Atatürk Havalimanı'nda başta kule olmak üzere çeşitli bölgelerde incelemelerde bulundu. O gece hava trafiğinde görev alanlar ve polisler, komisyon üyelerine yaşananları anlattılar.

15 Temmuz'da Hava Trafik Kontrol Kulesi'nde yaşananları komisyon üyelerine aktaran kulede görevli Enver Yavuz:

"O gece 23.35'de kuleye 2 polis ve 7 ila 8 kadar asker geldi. Göreve el koyduklarını söylediler. Yaklaşık 15 dakika sonra kalkışları durdurmamızı söylediler. Kuleye geldiklerinde bize, "ülkemizin huzuru ve selameti için ordu göreve el koymuştur. Göreviniz şu andan itibaren bitmiştir, görevi biz devraldık" dediler. Yaklaşık 6 asker burada kontrol kulesinde kaldı. Daha sonra kalkışları tamamen kestiler" dedi.

Cumhurbaşkanı'nın Devlet Konukevine inişinden sonra gelişmeleri anlatan Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş:

"Yaralı iki bayan vardı. Ve şoka girmiş bir genç yatıyordu. Sayın cumhurbaşkanımız girdi. Yaralı olan bayanlara 'geçmiş olsun' dedi. Delikanlının alnından öptü. Kendisine tanımlanamayan dost olmayan uçakları söyledim. Bir müddet sonra üzerimizden tanımlanamayan helikopter geçmeye başladı. Hava Harp okulunda kalkan tanımlanamayan helikopter gezmeye başladı. Sayın Cumhurbaşkanımız sakinliğini bir an kaybetmedi. Helikopter üzerimizden geçtiğimizde silahları konukevine doğru yöneltmişti. Cumhurbaşkanımıza 'sığınağa gidelim' dedim, Cumhurbaşkanımız girmedi. Ertesi gün saat 13.00'e kadar buradaydı" dedi.

Uluştaş Atatürk Havalimanı'nda darbeye destek verdikleri iddası 31 kamu görevlisi açığa alındığı bilgisini verdi.





Darbe komisyonu Atatürk Havalimanı'nı inceledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

İyi bir gezi ~ 7 yıl önce
olmuş üyeler için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terk ~ 7 yıl önce
Atm için superyer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baykal ~ 7 yıl önce
Sonra ne oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komisyon ~ 7 yıl önce
o komisyon fetocuların hala cirit attığı thy'nı da incelese ya !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O gece ~ 7 yıl önce
Gece yerdeki insanların çalışanlarında biri ruh halini anlasa gelen uçaklarda hizmet durdurulduğu için saatlerce içinde bekleyen yolculardan da bahsedin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 7 yıl önce
Tam tiyatro, adamlar ciddi ciddi oyunu sevdi. Birde grup seklinde ziyarete başlamışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
D. ~ 7 yıl önce
Allah sana akıl fikir ve vatan sevgisi versin, hala tiyatro diyerek, kendin komik duruma düşüyorsun...
Sen vatan sevgisinden uoksunsun ~ 7 yıl önce
Olup biteni tiyatro zanneden sen zavallı maalesef vatansız kalacaktınki anlayasın.içinde sevgi olmayanların herşeye zarar vermesi kaçınılmaz.size fırsat vermemek lazım..beyler bu vatan size ne yaptı.
Kesin ~ 7 yıl önce
kuyruk acısı var belli ki. Hala hazımsızlık çekiyor arkadaş. Belki de bunu da vali yada müşavir falan yapacaklardı, olamadı garibim. 16 temmuz sabahı eşekten düşmüş karpuza döndü. .o yüzden böyle konuşuyordur, sulandırmaya çalışıyor aklı sıra kripto beyinli...
Üseyin ~ 7 yıl önce
Tiyatronun önde gideni, aradan 5 sene geçse halen FETÖ diyeceksiniz.... İstanbul'da bomba patlıyor , güvenlik yok, dolar desen , durum ortada.. Olan vatandaşa oldu, iktidar başkanlık sistemi için bahane üretiyor, yazık vatandaşa, yazık bu ülkeme.. Herşeyi FETÖ ye bağla kurtul..
komedyen ~ 7 yıl önce
Ne zırlıyon sen. Nerene ne batıyo senin. Lan olm muhalif olacam diye vatanı satarsınız, vatansız kalırsınız ama yine haberiniz olmaz. Tek işiniz eleştirmek, başka hiç bir beceriniz yok ve olacağınıda zannetmiyorum artık. Sen ve senin gibilere almanya tez elden vatandaşlık versin ve alman c.başkanı sarayında ağırlasın inşallah. Hem vatanınıza kavuşmuş olursunuz, hemde vatan sizden kurtulmuş olur. SONRA DA ALMANLARLA FALAN BİRLİKTE OTURUP BUNDAN SONRAKİ TİYATROLARA SENARYO YZARSINIZ. Tiyatro diye yaa. Tabii tiyatro ama tersten.
Asıl tiyatro ~ 7 yıl önce
Senin gibi bi sıfatsız, kıblesizin nefes alıyor olması ! TRAJİ-KOMİK. Yunanistan çok uzakta değil, akrabaların ne de olsa çektir git !
Üseyin ~ 7 yıl önce
Tiyatronun önde gideni, dün İstanbul'da ne oldu? Haberiniz yok.. Vatandaş Allah'a emanet , siz gezmeye devam edin , Hep aynı hikaye. 1. Vatan Sağolsun 2. Kanları yerde kalmayacak 3. Kınıyoruz 4. Fazlası ile cevap verilecek 5. Bizi yıldıramazlar 6. Bundan sonra saldırı olmayacak 7. Güvenlik toplantısı 8. Yas ilan edilir 9. Çiçek bırakılır 10. Başkanlık gündeme gelir Vs. ... Hayat devam eder.. Hepsi bu... Allah yardımcımız olsun Eğitim şart ..
fetö=akp ~ 7 yıl önce
Birader ne istediniz de vermedik diyen ve sizin ilah olarak taptiginizin hic mi sucu yok??

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000