24 Mayıs 2018, Perşembe 00:06:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı; Atatürk Havalimanı "Millet Bahçesi" olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT’de katıldığı canlı yayında Atatürk Havalimanı’nın Millet Bahçesi olacağını açıkladı.
  • Neden "millet bahçesi" ? Neden ağaçlı,çiçekli,doğal bir yer değil!? Tabii milletimiz alışmış beton yığınlarına... ağaç,çiçek gördüğünde yadırgıyor;hemen yokedesi geliyor... mağlesef...
  • neden "millet bahçesi"
  • Millet değil Türk milleti. Korkmayın cesur olun.
  • Millet bahçesi; bu millet hangi millet???? Ağzınıza almaktan korkuyorsunuz, TÜRK MİLLETİ demek zormu??? Tabi zor kastedilen başka olunca
  • Herşeyiniz yalan herşeyiniz takiye ama artık yolun sonu geldi. Tekrar seçilseniz bile fazla gidemeyeceksiniz. Yaptıklarınız ve yapmadıklarınız yüzünden ülkemiz bu hale geldi nasıl düzeltiriz bilmiyorum.
  • Ülkemizde adalet bitmiş, adam adamı vuruyor tutuksuz yargılanıyor, suç patlama yapmış,insanlar saygısızlık, sahtekarlık,çıkarcılık, ahlaksızlık, adilikte sınır tanımıyor,terör ve göç bitirilememiş,askerlik parayla satılır olmuş, ülkemiz aleyhine ne varsa yapan ülke vatandaşları kimlikle ülkemize giriyor, vergisiz ev, arsa alıyorlar, bütün devlet ihaleleri bu ülkelere veriliyor, döviz ve faiz'in durumu ortada, işsizlik %20 lerde, herşey ateş pahası, hayvancılık ve tarım mahfolmuş, torpil ve hemşehricilik almış gitmiş, kul hakkı yemek sıradan bir şey olmuş, yolsuzluklar ortada,iktidar yandaşları haksız zengin olmuşlar, özel uçak ve makam arabaları cennetiyiz, yeşillik diye birşey kalmamış heryer betona dönmüş, 2000-2015 arası İstanbul'a suriyeliler dahil 10 milyon civarı insan göç etmeşine seyirci kalınmış, yatırımların çoğu hep bir bölgeye ve şehire yapılmış, eğitim kalitemiz rezalet, hastaneler insan seli, trafik felaket, kaldırımlar otopark olmuş ortada polis yok vs . Hal böyleyken millet bahçesi gibi vaatler trajikomik oluyor. Allah sonumuzu hayır etsin diyecek başka birşey yok maalesef.
  • Kesin AVM olacak...aha da buraya yazıyorum. Proje çoktan hazırlanmıştır...belki AVM ye küçük bir bahçe yaparlar ..o da belki...
  • adam yapıcam dedi mi yapar kadeşim
  • Keşke kapanmasa . İstanbul rahat rahat 3 havalimanını kaldırır
  • senin şu vaatler vermenden bıktım ya gerçek çok iyi bir insan olduğunu düşünüyordum ama yanıltı yalaka bi yığın insanı işe soktunuz bi bizim gibi üniversite mezununa iş yok torpil bilmem ne hayat hikayemde çabası usandırdınız ne chp ne mhp ne akp hiç birinizi istemiyoruz ya zarar vermekten başka bişe yaptığınız yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT’de katıldığı canlı yayında Atatürk Havalimanı’nın Millet Bahçesi olacağını açıkladı.

24 Haziran’daki seçim öncesi seçim beyannamesi hakkında ipuçlarını açıklayan Erdoğan, en önemli projelerden birinin Millet Bahçeleri olacağını açıkladı. Çeşitli şehirlere millet bahçeleri yapılarak yeşil alan oluşturulacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın da Millet Bahçesi yapılacağını açıkladı.

Seçim beyannamesinin en önemli maddelerinden birinin Millet Bahçesi olacağını açıklayan Erdoğan, detayları manifesto duyurusunda anlatacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı; Atatürk Havalimanı "Millet Bahçesi" olacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

ads ~ 6 yıl önce
Neden "millet bahçesi" ? Neden ağaçlı,çiçekli,doğal bir yer değil!? Tabii milletimiz alışmış beton yığınlarına... ağaç,çiçek gördüğünde yadırgıyor;hemen yokedesi geliyor... mağlesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mağlesef... ~ 6 yıl önce
neden "millet bahçesi"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millet ~ 6 yıl önce
Millet değil Türk milleti. Korkmayın cesur olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 6 yıl önce
Millet bahçesi; bu millet hangi millet???? Ağzınıza almaktan korkuyorsunuz, TÜRK MİLLETİ demek zormu??? Tabi zor kastedilen başka olunca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyy iktidar ~ 6 yıl önce
Herşeyiniz yalan herşeyiniz takiye ama artık yolun sonu geldi. Tekrar seçilseniz bile fazla gidemeyeceksiniz. Yaptıklarınız ve yapmadıklarınız yüzünden ülkemiz bu hale geldi nasıl düzeltiriz bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İktidar'ın eserleri ! ~ 6 yıl önce
Ülkemizde adalet bitmiş, adam adamı vuruyor tutuksuz yargılanıyor, suç patlama yapmış,insanlar saygısızlık, sahtekarlık,çıkarcılık, ahlaksızlık, adilikte sınır tanımıyor,terör ve göç bitirilememiş,askerlik parayla satılır olmuş, ülkemiz aleyhine ne varsa yapan ülke vatandaşları kimlikle ülkemize giriyor, vergisiz ev, arsa alıyorlar, bütün devlet ihaleleri bu ülkelere veriliyor, döviz ve faiz'in durumu ortada, işsizlik %20 lerde, herşey ateş pahası, hayvancılık ve tarım mahfolmuş, torpil ve hemşehricilik almış gitmiş, kul hakkı yemek sıradan bir şey olmuş, yolsuzluklar ortada,iktidar yandaşları haksız zengin olmuşlar, özel uçak ve makam arabaları cennetiyiz, yeşillik diye birşey kalmamış heryer betona dönmüş, 2000-2015 arası İstanbul'a suriyeliler dahil 10 milyon civarı insan göç etmeşine seyirci kalınmış, yatırımların çoğu hep bir bölgeye ve şehire yapılmış, eğitim kalitemiz rezalet, hastaneler insan seli, trafik felaket, kaldırımlar otopark olmuş ortada polis yok vs . Hal böyleyken millet bahçesi gibi vaatler trajikomik oluyor. Allah sonumuzu hayır etsin diyecek başka birşey yok maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVM ~ 6 yıl önce
Kesin AVM olacak...aha da buraya yazıyorum. Proje çoktan hazırlanmıştır...belki AVM ye küçük bir bahçe yaparlar ..o da belki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan ~ 6 yıl önce
adam yapıcam dedi mi yapar kadeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altına yapar ~ 6 yıl önce
Yapar yapar çok beklersin.ama iş işten geçer bön bön bakarsın sonra tühhh dersin ama iş işten geçer
Kkk ~ 6 yıl önce
Keşke kapanmasa . İstanbul rahat rahat 3 havalimanını kaldırır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bıktım ~ 6 yıl önce
senin şu vaatler vermenden bıktım ya gerçek çok iyi bir insan olduğunu düşünüyordum ama yanıltı yalaka bi yığın insanı işe soktunuz bi bizim gibi üniversite mezununa iş yok torpil bilmem ne hayat hikayemde çabası usandırdınız ne chp ne mhp ne akp hiç birinizi istemiyoruz ya zarar vermekten başka bişe yaptığınız yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000