15 Mart 2010, Pazartesi 16:36:42

Chamwings Havayolları İstanbul seferlerine başladı

Haftanın 3 günü Türkiye’ye sefer düzenleyecek olan Cham Wings Havayolları ilk uçuşunu bugün 3 saatlik bir rötarla gerçekleştirdi.
  • Insiyatif kullanamayan, yayınlanmış notamları bahane eden, mantıksızlığın ve uyumsuzluğun pençesindeki sayın slot koordinasyon birimi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. IST meydanı için planlana yapabilmek için 22:00-03:30 UTC saatlerinin müsait olduğunu söyler durursunuz, ama görüyorumki uçak gün saatlerinde inmiş. Biz yerli taşıyıcı olarak bir tek slot bile alamazken haftanın 3 günü slot alabilen sayın cham wings yetkililerini kutluyorum. Acep sorsam size NEDEN? diye bir cevabınız varmı?
  • IST kutlarim. Germanwings'ten sonra Chamwings'te IST'a ucuyor, SAW yerine. Yalniz aklima takilan bir nokta var. IST'da yasanan yogun trafikte nasil slot veriliyor bu sirketlere? Yoksa yakinda SHGM gecikmelerden dolayi adi gecen sirketlere 1 hafta men cezasi verdi haberlerini gazetelerde okuyacakmiyiz?
  • Böyle sirketlerin temsilcisi hep FLY SERVIS olur nasil olur da kaçirmislar.????
  • Gayet güzel yeni bir havayolu sefer düzenliyor ülkemize hayırlı uğurlu olsun bol bol turist gelsin ülkemize. Bu havayolu şirketinin uçağında logosu şirketin ismi falan yok mudur yoksa uçağı boyoamaya zamanları mı yoktu bembeyaz renkte..
  • sabiha gökçenden uçuyodu.neden ahl ye gitti anlamadım.pegasus suriye seferleri başlatmalı bence saw dan.
  • Tebrikler sektör gelişiyor büyüyor.....

Cham Wings(Şam Kanatları) Havayolları 165 yolcusuyla Atatürk Havalimanı'na 3 saat rötarla ilk seferini gerçekleştirdi.

Sigorta belgesi eksik olan uçağın saat 12.05’te Atatürk Havalimanı'nda olması bekleniyordu. Fakat belge gelişi gecikince uçak da saat 15.20’de Atatürk Havaalanına iniş yaptı.

Cham Wings’in Türkiye'ye yaptığı ilk seferinde Suriyeli bürokratlar, siyasetçiler, Suriye'nin ünlü sanatçıları, seyahat acenteleri ve basın mensupları konuk oldu. Uçakta bulunan 165 yolcuyu Atatürk Havalimanı'nda Suriye'nin İstanbul Başkonsolosu Dr. Sami Salamah ile Air Charter Market'in Ticaret Departmanı Müdürü Berkay Akgül ile Genel Satış Acenteliğini yapan Raja Turizm yetkilileri karşıladı.

Suriyeli havayolu şirketi Cham Wings Havayolları Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri 8 uçakla Türkiye’den Şam, Necef ve Bağdat'a uçuş gerçekleştirecek.

Şirketin Türkiye Genel Satıcısı Raja Turizm olacağı ve uçuşlarında Airbus A320 tipi uçaklar kullanacağı belirtildi.

İşte o kafileyi getiren uçak

Cham Wings

 

Chamwings Havayolları İstanbul seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Insiyatif kullanamayan, yayınlanmış notamları bahane eden, mantıksızlığın ve uyumsuzluğun pençesindeki sayın slot koordinasyon birimi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. IST meydanı için planlana yapabilmek için 22:00-03:30 UTC saatlerinin müsait olduğunu söyler durursunuz, ama görüyorumki uçak gün saatlerinde inmiş. Biz yerli taşıyıcı olarak bir tek slot bile alamazken haftanın 3 günü slot alabilen sayın cham wings yetkililerini kutluyorum. Acep sorsam size NEDEN? diye bir cevabınız varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
IST kutlarim. Germanwings'ten sonra Chamwings'te IST'a ucuyor, SAW yerine. Yalniz aklima takilan bir nokta var. IST'da yasanan yogun trafikte nasil slot veriliyor bu sirketlere? Yoksa yakinda SHGM gecikmelerden dolayi adi gecen sirketlere 1 hafta men cezasi verdi haberlerini gazetelerde okuyacakmiyiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle sirketlerin temsilcisi hep FLY SERVIS olur nasil olur da kaçirmislar.????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gayet güzel yeni bir havayolu sefer düzenliyor ülkemize hayırlı uğurlu olsun bol bol turist gelsin ülkemize. Bu havayolu şirketinin uçağında logosu şirketin ismi falan yok mudur yoksa uçağı boyoamaya zamanları mı yoktu bembeyaz renkte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gökçenden uçuyodu.neden ahl ye gitti anlamadım.pegasus suriye seferleri başlatmalı bence saw dan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrikler sektör gelişiyor büyüyor.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000