29 Mayıs 2014, Perşembe 12:41:23

ÇELEBİ'NİN YENİ ROTASI BELLİ OLDU

Türkiye sivil havacılık sektöründe yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetlerinin öncü kuruluşu Çelebi, yurtdışında olduğu gibi yurtiçinde de büyümeye devam ediyor
  • Ben oraya başvuru yaptım inşallah alirlar
  • çelebiye girecekseniz sakın ama sakın girmeyin ücretler düşük yöneticiler eğitimsiz vs vs iş çok ama çok zor en ufak hatada atıyorlar ben 3 hafta dayanamadım
  • Havaş daha mı iyi maaş veriyor sanki, al birini vur ötekine
  • Birde calisanlarina para verse

Türkiye sivil havacılık sektöründe yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetlerinin öncü kuruluşu Çelebi, yurtdışında olduğu gibi yurtiçinde de büyümeye devam ediyor. Çelebi Hava Servisi A.Ş., 26 Mayıs Pazartesi günü itibari ile Bingöl Havalimanı’nda da yer hizmetleri vermeye başladı.  

Türkiye ve Avrupa’nın ilk özel sektör yer hizmetleri kuruluşu Çelebi Havacılık Holding, ulusal ve uluslararası arenada güçlü büyüme stratejisini devam ettiriyor. Son yıllarda yaptığı yatırımlarla uluslararası arenanın en güçlü şirketleri arasında yer alan Çelebi, açtığı yeni Bingöl İstasyonu ile yurtiçinde de büyümeye devam ediyor. Çelebi en genç havalimanlarımızdan biri olan Bingöl Havalimanı’nda yer hizmetleri sunumuna başlamasıyla Türkiye’de hizmet verdiği havalimanı sayısını 31’e çıkardı.

2013 yılında hizmete açılan ve 4.000 metrekarelik terminal binasıyla hizmet veren Bingöl Havalimanı, yükselen bir grafiğe sahip. Bingöl Havalimanı’nda 2014 ilk 4 ayında toplam 890 uçuş, 92.446 yolcu ve 864 ton da kargo trafiği gerçekleşti.

Çelebi Havacılık Holding, sahibi olduğu şirketler ve bağlı ortaklıklarıyla; iki kıta, 5 ülkedeki 36 havalimanında, yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetleri faaliyetleri yürütüyor. 

Çelebi Hava Servisi, yeni hizmet vermeye başladığı Bingöl Havalimanı’nın yanı sıra İstanbul Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Antalya Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Muğla Milas - Bodrum Havalimanı, Trabzon Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Muğla Dalaman Havalimanı, Adana Havalimanı, Diyarbakır Havalimanı, Malatya Havalimanı, Hatay Havalimanı, Kars Havalimanı, Samsun Çarşamba Havalimanı, Van Ferit Melen Havalimanı, Tekirdağ Çorlu Havalimanı, Erzurum Havalimanı, Kayseri Havalimanı, Denizli Çardak Havalimanı, Erzincan Havalimanı, Kahramanmaraş Havalimanı, Bursa Yenişehir Havalimanı, Çanakkale Havalimanı, Çanakkale Gökçeada Havalimanı, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı, Balıkesir Merkez Havalimanı, Mardin Havalimanı, Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı, Iğdır İstasyonu, Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda faaliyetlerini sürdürüyor. Çelebi, uluslararası arenada da Macaristan – Budapeşte Ferihegy Uluslararası Havalimanı, Avusturya – Viyana Havalimanı, Hindistan – Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı ve Mumbai Chhatrapati Shivaji Uluslararası Havalimanı'nda yer hizmetleri veriyor.

Çelebi ayrıca; İstanbul Atatürk Havalimanı’nın yanı sıra Macaristan – Budapeşte Ferihegy Uluslararası Havalimanı, Hindistan – Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı ile Almanya – Frankfurt Havaalanı Güney Kargo Köyü'nde de kargo&antrepo hizmetleri veriyor.

ÇELEBİ'NİN YENİ ROTASI BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Seren ~ 8 yıl önce
Ben oraya başvuru yaptım inşallah alirlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a a ~ 10 yıl önce
çelebiye girecekseniz sakın ama sakın girmeyin ücretler düşük yöneticiler eğitimsiz vs vs iş çok ama çok zor en ufak hatada atıyorlar ben 3 hafta dayanamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇETİN ~ 10 yıl önce
YALAN KONUŞUP İNSANLARIN KAFASINI KARIŞTIRMA
maaş ~ 10 yıl önce
Havaş daha mı iyi maaş veriyor sanki, al birini vur ötekine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birde calisanlarina para verse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ihale mi ? ~ 10 yıl önce
sanki diğer kuruluşlar işçilerini mutlu, mesut edecek kadar para mı veriyorlar.çelebiden bir gıdım iyiler. hepsi hepsi bu.bingöl'ü almak nasıl bir başarıdır. eminim tgs ve havaş orada teşkilatlanmak istememişrtir. iş te haliye celebiye kalmıştır.ölü bir fiyata tabiiki. dua etsinler ki tgs iyi yönetilmiyor. bu işten hakikaten anlayan birini bulsalar ( alt kademelerinde var ama nedense çıkartmıyorlar ) duman olur celebide havaşta.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000