10 Mart 2017, Cuma 17:27:22

'Çantamda bomba var' deyip Atatürk Havalimanı'nı karıştırdı

Atatürk Havalimanı'nda güvenlik kontrolünden geçen Y.E. isimli Alman pasaportu taşıyan Türk vatandaşı çantamda bomba var deyince gözaltına alındı.
  • Tgs ye alim var mı
  • Tam bir alamancı davranışı. Bunlar her yerde böyle. Pasaportu aldıkları zaman alman olduklarını sanıyorlar. Ben olsam uçağa bindirmezdim
  • abi bu nasıl bir laf y ahu "Alman pasaportu taşıyan Türk vatandaşı"??? hani çift pasaportlu falan deseniz, veya Türk kökenli Alman vatandaşı gibi anlarız da, bu biraz yanlış bir terim olmuş sanki.
  • Sizin bu Alman hayranliginiz batsin. Kanununun olup olmadigina tarafsizca karar verebilecek yurek var ise Avrupali polislerin sokak ortasinda kontrol adi altinda yabancilari nasil boynundan sikararak oldurdugune sizler gozlerinizi kapatirsaniz tabiki yabanci hayranligi sizde tavan yapar.
  • Alman pasaportlu türk vatandaşı olmaz. Almanya çift vatandaşlık hakkı vermiyor. Bu arada güvenlik arkadaşlar en doğrusunu yapmış. O kadar hassas bir iş yapılırken böyle gayri ciddi yolcuların olması, diğer yolcuların da uçuş güvenliğini tehlikeye sokuyor.
  • Havaş veya Çelebi de alim var mı?
  • G.z curusun hapishanede
  • İştigal ettiği belli olmayan, iki kelimeyi yan yana getirip cümle haline sokamayan güvenlikler kimbilir nasıl çıldırttılar adamı.
  • Bodrumda böyle diyeni Polis duymamazliktan geliyo Allaha emanetiz resmen
  • Almanlarin ordaki Almanci yaratiklari niye sevmediginin çok hakli bir göstergesi. Almanyada yapsa kara listeye de girebilirdi ama yapamaz tabi çünkü kanunun oldugu ve kanuna uyulan memlekette bunu yapmak döt ister. Burda da iyi bir uygulama yapmislar. Ülkeye giris yasagi verilse keske bu yatatiga.

Almanya’nın Düsseldorf şehrine gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Y.E. isminde Alman pasaportu taşıyan Türk vatandaş, çantamda bomba var deyince gözaltına alındı.

Düsseldorf’a gitmek için Atatürk Havalimanına gelen Y.E. pasaporttan geçtikten sonra, güvenlik kontrolünden geçerken çantasında güvenlik görevlileri arama yapmak istedi. Güvenlik görevlisinin çantanızda elektronik malzeme var mı? diye sorması üzerine “hayır bomba var” diyen Y.E. için güvenlik prosedürü işletildi.
Özel odada arandı

Çantamda bomba var demesi üzerine x-ray cihazını kapatan özel güvenlik personeli Emniyet personeline haber verdi. Olay yerine gelen polis memurunun eşliğinde çantaları yeniden x- ray cihazından geçirilen Y.E. arama odasına alınarak elle arandı. Üzerinden ve çantasından olumsuz bir şey çıkmayan Y.E. gözaltına alınarak, ifadesi alınması için karakola gönderildi.

Atatürk Havalimanı emniyet müdürlüğünde ifadesi alınan Y.E. daha sonra Bakırköy nöbetçi savcılığına sevk edildi.

'Çantamda bomba var' deyip Atatürk Havalimanı'nı karıştırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Tgs ~ 7 yıl önce
Tgs ye alim var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alamanya ~ 7 yıl önce
Tam bir alamancı davranışı. Bunlar her yerde böyle. Pasaportu aldıkları zaman alman olduklarını sanıyorlar. Ben olsam uçağa bindirmezdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 7 yıl önce
abi bu nasıl bir laf y ahu "Alman pasaportu taşıyan Türk vatandaşı"??? hani çift pasaportlu falan deseniz, veya Türk kökenli Alman vatandaşı gibi anlarız da, bu biraz yanlış bir terim olmuş sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALMAN HAYRANLARINA ~ 7 yıl önce
Sizin bu Alman hayranliginiz batsin. Kanununun olup olmadigina tarafsizca karar verebilecek yurek var ise Avrupali polislerin sokak ortasinda kontrol adi altinda yabancilari nasil boynundan sikararak oldurdugune sizler gozlerinizi kapatirsaniz tabiki yabanci hayranligi sizde tavan yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Secure ~ 7 yıl önce
Alman pasaportlu türk vatandaşı olmaz. Almanya çift vatandaşlık hakkı vermiyor. Bu arada güvenlik arkadaşlar en doğrusunu yapmış. O kadar hassas bir iş yapılırken böyle gayri ciddi yolcuların olması, diğer yolcuların da uçuş güvenliğini tehlikeye sokuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iş arıyor ~ 7 yıl önce
Havaş veya Çelebi de alim var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgsyealımvarmı? ~ 7 yıl önce
tgs'yi sormadın ama :(
... ~ 7 yıl önce
İş aramada boyut değiştirmişiz tgs out havaş ve çelebi in :))
Gr ~ 7 yıl önce
G.z curusun hapishanede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne işle ~ 7 yıl önce
İştigal ettiği belli olmayan, iki kelimeyi yan yana getirip cümle haline sokamayan güvenlikler kimbilir nasıl çıldırttılar adamı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 7 yıl önce
Katılıyorum
Haydaaa ~ 7 yıl önce
Sen hiç almancı yolcu görmedim galiba. Aynı senin gibi kendilerini diğer insanlardan üstün gören kaba yolcular var maalesef. Güvenlik işi sizin gibi densizler yüzünden hafif görülüyor.
ercan ~ 7 yıl önce
bir defasında çok az zamanım olmasına rağmen, zorla kapattığım bir bavulu açtırdılar. tekrar kapatmak için baya bir zaman kaybettim. ama problem yok. Onlar görevini yapıyor. aklı başında kimse çıldırmaz. aklı başında değil ise çıldırması normal. Uçağını da kaçırdıysa süper olmuştur. ders olur.
bodrum ~ 7 yıl önce
Bodrumda böyle diyeni Polis duymamazliktan geliyo Allaha emanetiz resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alamanci ~ 7 yıl önce
Almanlarin ordaki Almanci yaratiklari niye sevmediginin çok hakli bir göstergesi. Almanyada yapsa kara listeye de girebilirdi ama yapamaz tabi çünkü kanunun oldugu ve kanuna uyulan memlekette bunu yapmak döt ister. Burda da iyi bir uygulama yapmislar. Ülkeye giris yasagi verilse keske bu yatatiga.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo... ~ 7 yıl önce
Aynen katılıyorum almanyada yaşayan almanlaşmış türkler almanyada kırmızıdan geçmeye korkan bizim vatanımıza gelince havalara giren.
Almanlasmis degil. ~ 7 yıl önce
Almanlasmis degil. Keske Almanlassa. Birak Almani Türk'de degil. Iki arada bir derede kalmis garip yaratiklar. Hepsi degil tabi ama cogu boyle malasef.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000