06 Kasım 2013, Çarşamba 07:41:05

BURSA-İSTANBUL ARASI HELİTAKSİ DEVRİ BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’yı İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin bütün illerine ve dünyanın her yerine daha da yakınlaştırmak için devreye sokulan helikopter kiralama (Helitaksi) hizmeti başladı.
  • Gerçekten 10 numara şirket hizmetleri çok güzel burulaş bu sefer doğru adresi bulmuş seabird ile kıyaslanamaz koltuklar deri güvenlik var emniyet dersen hisettiriyor işte budur haliçe inen o hurdaya binipte son dakika nereye ineceğim acaba diye düşünene kadar atla skyline git
  • Tebrikler Koçoğlu Holding yöneticilerine ; öncelikle yeni dönemde Hava Ambulans ihalesi kaybedildi diye havacılıktan elini ayağını çekip sektörü terk etmediği için...geniş vizyonlarıyla bu sektörün geleceğine inanıp sahip olduğu oturmuş yapı, geniş helikopter filosu ve tecrübeli ekiple Türk insanının hayatını kolaylaştıracak yeni atılımlar içinde olduğu için...Tebrik ve Teşekkürler
  • Fiyat cidden 10 numara
  • Bursa belediyesi ve Skyline ı tebrik ederiz. Helikopterle ulaşımın artık halka hizmet noktasına getirilmiş olması çok daha önemli bence.Helikopter, ulaşımın yanında çok daha farklı alanlarda ve geniş kitlelerce kullanılmalıdır,kullanımına imkan sağlanmalıdır.Hayırlı olsun.
  • Bursa belediyesini takdir etmek gerek, güzel bir hizmet.
  • Seabird neoldu uçtumu
  • sudan ucuz bedava. mukemmel bir hızmet bence. Hadi bakalım Bursa belediyesi akp li bunu da eleştirin...

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, helikopter kiralama (helitaksi) hizmetinin BURULAŞ helikopter sahasında yapılan tanıtım toplantısında, Bursa’yı her alanda kalkındırmayı hedeflediklerini söyledi. Bursa’nın daha ulaşılabilir bir il olması için ulaşım hizmetlerine her geçen gün yenilerini eklediklerini belirten Başkan Altepe, “Bursa’da yine bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor, şehrin bir ihtiyacını daha gideriyoruz. Havayolu kullanımında Bursa’yı daha avantajlı hale getiriyoruz” dedi.

Bursa’nın ‘dünya kenti’ olma yolunda hızlı ve emin adımlar attığını kaydeden Başkan Altepe, “Son dönemde gerek merkezi hükümet, gerekse yerelde önemli hamleler gerçekleştiriliyor. Bursa, çağ atlıyor. Bursa, yerel yönetimlerde gerçekleştirilen önemli ve örnek hizmetlerle, yeni bir vizyonla yoluna devam ediyor. Bursa, hedefleri olan iddialı bir şehir. Bursa’nın yeni vizyonu, doğal güzelliklerine ve kültürel değerlerine sahip çıkıp her alanda gelişim ve kalkınmanın sağlanmasıdır” diye konuştu.

“Bursa’da hedefimiz her alanda gelişimdir” diyen Altepe, turizmin önünü açılacağını ve kısa zamanda Bursa’nın dünya devleri arasında yer alan firmaların odağı olacağını ifade etti. Bursa’nın raylı sistemlerde de öncü olduğuna dikkati çeken Başkan Altepe, bu ay 500 bini aşan yolcusuyla BUDO’nun şehrin bir markası olduğunu hatırlattı. Altepe, İstanbul ile Bursa’yı yakınlaştıran deniz uçağıyla da Bursa’nın önemli bir eksiğinin giderildiğini, 2 yeni uçağın daha yıl başından sonra seferlere başlayacağını ifade etti.

Başkan Altepe, “Güçlü bir şehir olan Bursa, ulaşımda yeni vizyonuyla dünyaya kendisini kabul ettirdi. Helikopter taksi, yani helitaksi, BTSO’nun ve iş dünyasının da talebiyle gündeme alındı. 25 dakikada Bursa’dan İstanbul’un istenilen noktasına inmek, iş dünyasının önemli bir talebi ve Bursa’nın da bir eksiğiydi. Artık bu eksik BURULAŞ ile gideriliyor. BURULAŞ’ın helikopter pisti olan heliporttan her gün sabah ve akşam, Kadıköy, Beşiktaş ve Atatürk Havalimanı’na tarifeli seferler yapılabilecek. Bursa’dan Kadıköy’e 300 TL, Beşiktaş’a 325 TL ve Atatürk Havalimanı’na da 350 TL’ye helitaksi ile ulaşılabilecek. Öte yandan Kadıköy ile Beşiktaş arasında 100 TL, Kadıköy ile Atatürk Havalimanı arasında da 150 TL’ye ulaşım sağlanacak. Bursa’dan İstanbul’a ortalama 25 dakika sürecek ulaşım, Skyline’a ait 13 araçlık helikopter filosuyla gerçekleşecek” şeklinde konuştu.



Bursa’yı adım adım daha ulaşılabilir bir kent haline getirdiklerini söyleyen Başkan Altepe, 6 kişilik 13 helikopter ile yolcuların yarım saat içinde İstanbul’un 100 farklı noktasına ulaşabileceğini vurguladı. Sabah ve akşam saatlerinde yapılacak 2 gidiş ve 2 dönüş olmak üzere toplam 4 sefer planlanan tarifeli uçuşların talebe göre artabileceğini ifade eden Başkan Altepe, projenin ikinci ayağında da özel uçuş hizmetlerinin yapılacağını belirtti. Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarına özel helikopter kiralama hizmeti de verecek olan BURULAŞ, ulaşımın yanı sıra reklam çekimi, ambulans hizmeti, çevre denetimi ve arama kurtarma hizmetleri için de helikopter kiralama hizmeti sunacak. Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Bursalı iş adamlarının da katıldığı tanıtım toplantısının ardından Başkan Altepe, helitaksi ile ilk uçuşu yaparak İnegöl’e gitti.







BURSA-İSTANBUL ARASI HELİTAKSİ DEVRİ BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Skyline ~ 10 yıl önce
Gerçekten 10 numara şirket hizmetleri çok güzel burulaş bu sefer doğru adresi bulmuş seabird ile kıyaslanamaz koltuklar deri güvenlik var emniyet dersen hisettiriyor işte budur haliçe inen o hurdaya binipte son dakika nereye ineceğim acaba diye düşünene kadar atla skyline git

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tebrikler Koçoğlu Holding yöneticilerine ; öncelikle yeni dönemde Hava Ambulans ihalesi kaybedildi diye havacılıktan elini ayağını çekip sektörü terk etmediği için...geniş vizyonlarıyla bu sektörün geleceğine inanıp sahip olduğu oturmuş yapı, geniş helikopter filosu ve tecrübeli ekiple Türk insanının hayatını kolaylaştıracak yeni atılımlar içinde olduğu için...Tebrik ve Teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fiyat cidden 10 numara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biz ~ 10 yıl önce
Bursa belediyesi ve Skyline ı tebrik ederiz. Helikopterle ulaşımın artık halka hizmet noktasına getirilmiş olması çok daha önemli bence.Helikopter, ulaşımın yanında çok daha farklı alanlarda ve geniş kitlelerce kullanılmalıdır,kullanımına imkan sağlanmalıdır.Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler ~ 10 yıl önce
Bursa belediyesini takdir etmek gerek, güzel bir hizmet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Seabird neoldu uçtumu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;) ~ 10 yıl önce
sipırtı uçuracak burulaş yakında az kaldı
cok iyi ~ 10 yıl önce
sudan ucuz bedava. mukemmel bir hızmet bence. Hadi bakalım Bursa belediyesi akp li bunu da eleştirin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000