14 Mart 2008, Cuma 11:22:44

BUGÜN UÇAK UÇMAYACAK!

Kamu-Sen'e bağlı sendikalar, sosyal sigortalar ve genel sigortası yasa tasarısına karşı bugün eylem yapacak. Uçaklar havalanmayacak... İşte ayrıntılar...

Sosyal sigortalar ve genel sigorta yasa tasarısına karşı başlatılan eylemler çerçevesinde bugün Kamu-Sen’e bağlı sendikaların gerçekleştireceği eylemlerden dolayı Türkiye’de hayat 2 saat boyunca duracak. Uçaklar 10:00-12:00 saatleri arasında havalanmayacak.

Türkiye Ulaşım Sendikası (TUS) İstanbul 1 Nolu Şubesi ve Birleşik Taşımacılık Sendikası İstanbul 2 Nolu Şubesi konuyla ilgili bir bildirge yayınladı. Bildirgede, “Konfederasyonlarımızın da aralarında bulunduğu EMEK PLATFORMU’nun Genel Sağlık Sigortası ve Sosyal Güvenlik Yasa Tasarısı’na karşı almış olduğu ortak karar gereğince; 14 Mart 2008 Cuma günü 10.00-12.00 saatler arasında Emekten gelen gücümüzü kullanacağımızdan tüm çalışanlarımızı Atatürk Havalimanı D Blok ve Teknik Blok Kafeterya’da toplanmaya davet ediyoruz.

Ayrıca; DHMİ Genel Müdürlüğünün yeniden yapılanma eylemine karşı aynı kararlılık içinde bulunacağımızın, tüm çalışanlarımız ve bilinmesini; Önemle duyururuz” denildi.

BUGÜN UÇAK UÇMAYACAK!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000