25 Eylül 2012, Salı 09:03:29

BİNALİ YILDIRIM YANITLADI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanı için önümüzdeki ay içinde ihaleye çıkacaklarını söyledi...
  • BEN SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM OĞLUMUN ANNESİ SİZDE KABİN AMİRİ OLARAK ÇALIŞIYOR BEN SİZİN LE GÖRÜŞMEM GEREKİYOR SİZİN BİLMENİZ GEREKENLER VAR GERÇİ ŞİRKETTE BİLMEYEN YOK AMA YÖNETİCİLER BİLMİYOR BİLGİLERİ YOK VİCDAN SAHİBİ İNSANLAR BUNLARA MÜSADE ETMEZ KABUL EDİLECEK REZİLLİKLER DEĞİL YIKILAN YUVALAR ORTADA KALAN ÇOCUKLAR BU GÜNAHLARI ALLAH KATINDA KİSE ÖDEYEMEZ EMİNİM SİZİN BİLGİNİZ OLURSA ŞİRKETT TE KURALLAR DEĞİŞECEK
  • 3.havalimanıyla beraber İstanbul Jumbo Jetlerin durak noktası olacak. 150 milyon kapasite çok büyük bir rakam rahatlıkla kaldırır o trafiği. 3 havalimanı belli bir süre açık kalır sonrasında AHL kapatılır. 3.Havalimanının ismide Atatürk olsun mevcut AHL ise kapatılsın. böylece AHL yeni bir yere taşınmış olur.
  • 3. havalimanini TAV alir. AHL kapanir.
  • çok da kafa yormaya gerek yok, çünkü yeni havalimanı inşaatı bitene kadar Tav'ın işletme süresi yaklaşmış olur. hayal kurmasınlar 2016'da açarız falan diye. paralel pistleri bitirmeden tek pist yaparak açamazlar. manası olmaz. ayrıca orada sadece yeni bir havalimanı yapılmayacak. yeni bir otoyol, yeni demiryolu ve yeni şehirden bahsediliyor.
  • Bakan özetle soru sormayın, bize güvenin, bekleyin, biz herkes için en güzel olanı yapacağız tabii ki demiş. Artık kimbilir kapalı kapılar ardında ne pazarlıklar döner. Welcome to the Sultanate of Turkey.
  • Yeni limana giderler RTE ismini verirler, Atatürk Havalimanını'da kapatırlar!

Şartnamenin titizlikle hazırlandığı bilgisini veren Bakan, 3. havalimanının işletmeye alınmasından sonra Atatürk Havalimanı'nın durumuyla ilgili soruya şu cevabı verdi: "Şartnamede Atatürk Havalimanı'nın durumu net olarak tanımlanacak. Bir belirsizlik olmayacak. Yatırımcılar bilecek ki orada bir havalimanı var. Burada da yeni bir havalimanı yapılıyor. Şartlar belli, eski havalimanının ne olacağı belli. Şartnameyi gün yüzüne çıkarttığımızda belirsizlik ortadan kalkacak. Şartname ortada olmadığı için bir belirsizlik varmış gibi."

Bakan Yıldırım, Zaman'da yer alan habere göre; 3. havalimanının işletmeye alındığında Atatürk Havalimanı'nın yolcu trafiğine kapatılacağı yönündeki iddialara katılmadı.

"Mevcut işletmecinin hakkı korunacak." diyen Bakan, "3 alternatif üzerinde çalışıyoruz. Bunlardan biri 3 havalimanının da çalışması yönünde. Nereye ne kadar trafik yönlendireceğimizi biz biliyoruz. Onun hesabını biz yapacağız. Diyeceğiz ki, şurada şu kadar trafik olsun, burada bu kadar. Ayarlamayı biz yapacağız. Bunu düzenlediğimiz zaman 3 havalimanını da aktif hale getirmiş oluyoruz. Biz çerçeveyi çiziyoruz ve diyoruz ki, mevcut işletmecinin sözleşmesinden doğan hakkını hukukunu zayi etmeyecek bir düzenleme yapılacak. Mevcut işletmeci mağdur olmasın ama yeni havalimanına girecek işletmeciler için de cazip olmaya devam etsin. Bu dengeyi kurmak lazım." diye konuştu. Ulaştırma Bakanı, diğer alternatif çözümler üzerinde de çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

BİNALİ YILDIRIM YANITLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

SAYIN BAKANIM ~ 12 yıl önce
BEN SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM OĞLUMUN ANNESİ SİZDE KABİN AMİRİ OLARAK ÇALIŞIYOR BEN SİZİN LE GÖRÜŞMEM GEREKİYOR SİZİN BİLMENİZ GEREKENLER VAR GERÇİ ŞİRKETTE BİLMEYEN YOK AMA YÖNETİCİLER BİLMİYOR BİLGİLERİ YOK VİCDAN SAHİBİ İNSANLAR BUNLARA MÜSADE ETMEZ KABUL EDİLECEK REZİLLİKLER DEĞİL YIKILAN YUVALAR ORTADA KALAN ÇOCUKLAR BU GÜNAHLARI ALLAH KATINDA KİSE ÖDEYEMEZ EMİNİM SİZİN BİLGİNİZ OLURSA ŞİRKETT TE KURALLAR DEĞİŞECEK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakup ~ 12 yıl önce
3.havalimanıyla beraber İstanbul Jumbo Jetlerin durak noktası olacak. 150 milyon kapasite çok büyük bir rakam rahatlıkla kaldırır o trafiği. 3 havalimanı belli bir süre açık kalır sonrasında AHL kapatılır. 3.Havalimanının ismide Atatürk olsun mevcut AHL ise kapatılsın. böylece AHL yeni bir yere taşınmış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
3. havalimanini TAV alir. AHL kapanir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayaller gerçek olsa ~ 12 yıl önce
çok da kafa yormaya gerek yok, çünkü yeni havalimanı inşaatı bitene kadar Tav'ın işletme süresi yaklaşmış olur. hayal kurmasınlar 2016'da açarız falan diye. paralel pistleri bitirmeden tek pist yaparak açamazlar. manası olmaz. ayrıca orada sadece yeni bir havalimanı yapılmayacak. yeni bir otoyol, yeni demiryolu ve yeni şehirden bahsediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sultanate of Turkey ~ 12 yıl önce
Bakan özetle soru sormayın, bize güvenin, bekleyin, biz herkes için en güzel olanı yapacağız tabii ki demiş. Artık kimbilir kapalı kapılar ardında ne pazarlıklar döner. Welcome to the Sultanate of Turkey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre Ç. ~ 12 yıl önce
Yeni limana giderler RTE ismini verirler, Atatürk Havalimanını'da kapatırlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000