03 Temmuz 2016, Pazar 17:37:44

Binali Yıldırım: "Saldırının failleri belirlendi"

Başbakan Yıldırım, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili ''Bu saldırıyı yapanlar, onlara aracılık edenler, azmettirenler belirlenmiş durumda. 29 zanlı gözaltında bulunuyor'' dedi.
  • bu olayin ve son bir senedir olan tum olaylarin faili senin baas partin .. 2002 de ulkede teror yoktu..
  • 29 kisi tespit etmisler.Son 6 ayda bir suru patlama oldu. Her patlamadan sonra bir suru tererist tesbit edildi(!)Bunlara ne islemi yapildi peki?Hic. TBMM`de komisyon kurulmasina her seferinde karsi cikan bir hukumet bu.Sinirli (!) cocuklari her firsatta koruyan,tedavi eden, silah veren bir hukumet.Sizce tesbit ettiklerine ne yapacaklar.Olsa olsa odul falan vereceklerdir.Odul toreni de yapip ozcekim yaparak horon da teperler mi acaba?
  • Bu paralari egitime harcasaniz yeni nesil sana uzay ussu insaa eder. hemde bedavaya.
  • Suriyeli diye alıyorsunuz arada neler kaynıyor neler birde vatandaşlik vereceksiniz. Peki neden terör olmasın ki ???
  • Ya herşey olup bittikten sonra istedigin kadar asker polis koy oraya. Geçti bolu pazarı önceden önlemi alacaktiniz canlar gittikten sonra bu göz boyamalari etki etmez bize her işlek havalimaninda üst duzeyde güvenlik olmalı
  • Hemen hemen her gün saldırıyla ilgili yeni şüpheliler gözaltına alınıyor. Bu olayın arkasında toplam kaç örgüt üyesi var? Sayı şüphesiz ki 29 teröristten fazla?!
  • Ulu bence sen ismini degistir. "Ulu" olmamis, hani yansitmiyor icindeki bombos vasfini. Bir seyler tavsiye ederdim ama admin muhtemelen yayinlamazdi yazacaklarimi. Tarihimizde en fazla canli bomba eylemi ile insanlarin katledildigi donem son 15 yillik donemdir. Havalimaninda olen kisiler sehit degil teror eyleminden dolayi hayatlarini kaybetmis kisilerdir. Dini pis islerinize adet ettiginiz gibi, olmayacak seylere olmayacak anlamlar yukleyerek daha da igrenclesmeyin.
  • Gidin çıkarınız olan köprüleri açın,Babanızın hayrına veya ülkeyi çok sevdiğiniz için açtığınız yok nasıl olsa
  • anlattıklarınız işin hikaye kısmı; ben 44 can'ın bugün olmadığını ve bunun bugune kadar sürdürülen hatalı politikaların neticesinde ödenen bir bedel olarak görürürüm, bilirim... 44 can şimdi yok... ötesi de yok; ne bilirmişsiniz... zamanın sabırları sınanmayan başbakanı da "eylem yapmadan nasıl yakalayalım" incisini döktürmüştü...

Başbakan Binali Yıldırım Eskişehir'e giderken, Kocaeli'de Osmangazi Köprüsü'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.

Yıldırım, ''Çanakkale'ye de inşallah Çanakkale 1915 Köprüsü'nü yapacağız. Önümüzdeki yıl 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma yıl dönümünde, inşallah ilk kazmayı vurmayı hedefliyoruz'' dedi.

Başbakan Yıldırım, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

''Bu saldırıyı yapanlar, onlara aracılık edenler, azmettirenler belirlenmiş durumda. 29 zanlı gözaltında bulunuyor. Zaman ilerledikçe detaylar ortaya çıkacak. Doğru, farklı ülke vatandaşı olanlar var. Bütün ihtimaller değerlendiriliyor."

Binali Yıldırım: "Saldırının failleri belirlendi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

ztk ~ 8 yıl önce
bu olayin ve son bir senedir olan tum olaylarin faili senin baas partin .. 2002 de ulkede teror yoktu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
29 ~ 8 yıl önce
29 kisi tespit etmisler.Son 6 ayda bir suru patlama oldu. Her patlamadan sonra bir suru tererist tesbit edildi(!)Bunlara ne islemi yapildi peki?Hic. TBMM`de komisyon kurulmasina her seferinde karsi cikan bir hukumet bu.Sinirli (!) cocuklari her firsatta koruyan,tedavi eden, silah veren bir hukumet.Sizce tesbit ettiklerine ne yapacaklar.Olsa olsa odul falan vereceklerdir.Odul toreni de yapip ozcekim yaparak horon da teperler mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M ~ 8 yıl önce
Bu paralari egitime harcasaniz yeni nesil sana uzay ussu insaa eder. hemde bedavaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 8 yıl önce
eğitimde ne var eksik olan söyler misin ? eğitim sistemi çökük evet ama sorun öğretmenlerden ve geleceği umrunda olmayan gençlerden kaynaklanıyor. Eğitime yön verebilecek gerçek bir projeyle devlete talepte bulunsan emin ol hiçbir masraftan ve yükten kaçınılmayacaktır.Ama laiklik diye getirdikleri sistemde elin oğlu tarih dersi alırken bizimkiler "Ali ata bak." "Işık ılık süt iç"... Böyle gelmiş böyle gidiyor. Sistemi kökünden değiştirmek lazım. bazı vatan hainleri yapılan yenilikleri hep engellemeye çalışıyor bizim saf halkımız da onların bu oyunlarına katılıyo farkına varmadan kendi nesline zarar veriyo.Önce bu milletin uyanıp birlik olması, kendi devletinin milletinin arkasında durması gerek!!
!! ~ 8 yıl önce
Suriyeli diye alıyorsunuz arada neler kaynıyor neler birde vatandaşlik vereceksiniz. Peki neden terör olmasın ki ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
Ya herşey olup bittikten sonra istedigin kadar asker polis koy oraya. Geçti bolu pazarı önceden önlemi alacaktiniz canlar gittikten sonra bu göz boyamalari etki etmez bize her işlek havalimaninda üst duzeyde güvenlik olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 8 yıl önce
Hemen hemen her gün saldırıyla ilgili yeni şüpheliler gözaltına alınıyor. Bu olayın arkasında toplam kaç örgüt üyesi var? Sayı şüphesiz ki 29 teröristten fazla?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 8 yıl önce
Ulu bence sen ismini degistir. "Ulu" olmamis, hani yansitmiyor icindeki bombos vasfini. Bir seyler tavsiye ederdim ama admin muhtemelen yayinlamazdi yazacaklarimi. Tarihimizde en fazla canli bomba eylemi ile insanlarin katledildigi donem son 15 yillik donemdir. Havalimaninda olen kisiler sehit degil teror eyleminden dolayi hayatlarini kaybetmis kisilerdir. Dini pis islerinize adet ettiginiz gibi, olmayacak seylere olmayacak anlamlar yukleyerek daha da igrenclesmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 8 yıl önce
Gidin çıkarınız olan köprüleri açın,Babanızın hayrına veya ülkeyi çok sevdiğiniz için açtığınız yok nasıl olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlat... ~ 8 yıl önce
anlattıklarınız işin hikaye kısmı; ben 44 can'ın bugün olmadığını ve bunun bugune kadar sürdürülen hatalı politikaların neticesinde ödenen bir bedel olarak görürürüm, bilirim... 44 can şimdi yok... ötesi de yok; ne bilirmişsiniz... zamanın sabırları sınanmayan başbakanı da "eylem yapmadan nasıl yakalayalım" incisini döktürmüştü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulu ~ 8 yıl önce
Yanlış politika olsaydın terör sadece son 15 yılda olurdu ama dön bi tarihine bak ondan snr sucla hükümeti kaldıkı enaz sehidi hangi hükümette werdiğimizide unutma he bide bos konışma
Yok artik ~ 8 yıl önce
Bitmis olarak aldiklari teroru tekrardan hortlatan, sonrasinda basa cikamayacaklarini anlayinca teroristle kapali kapilar ardinda isbirligi yapan, olay aciga cikinca cozum diye bir garabet cikarip teroristlerin her yonden gelismesine goz yuman baskasi degil mi? Oyle bir vaziyete getirdiler ki ulkeyi artik birden cok terorist grubumuz var. Askerin emniyetin istihbaratin icini bosaltanlarda tabi ki her zamanki gibi suc yok. Yersen.
Açılım. ~ 8 yıl önce
Açılım diye teröristlerin şehirleri cephanelige cevirmesine izin verenlerin hiç sorumluluğu yok değil mi?
Ulu ya ~ 8 yıl önce
Atma niyazi din kardesiyix teror koptu gifiyir srn trolluk yapiyon yazik valla:(
Tam sacma ~ 8 yıl önce
Tam sacmalamissin. En az şehidi hangi dönem verdik, sen ac bak. Ezberden maval okuma. Ayrıca yanlış politika deyince hemen yandaş hislerle comussun. 3 milyon multeciyi ülkeye kim aldı? Laf konuş, boş konuşma.
ulu'ya ~ 8 yıl önce
2002 de sıfırlanan bir terörden söz ediyoruz, şehit sayısı o sene sadece 7. bugün orta doğu ülkeleri gibi artık katliamlara dönüştü. neden mi; çünkü küresel güçlerin orta doğu da ki çıkarları ve avrasya birliğini engelleme çabalarının terör boyutudur bu olanlar, siyasi ve ekonomik boyutlarına girmedim zaten... git şöyle gerilere, 1950 lerden beri neler olduğunu bir araştır, marshall, truman planlarından başla, soğuk savaş dönemlerine kadar gel, yeşil kuşak projelerini bir öğren, büyük orta doğu projelerinin neden eşbaşkanlığını üstlendiğimizi sorgula, bakalım ne göreceksin.
oh oh ~ 8 yıl önce
Proje ustune proje. Avanta ustune avanta. Yandas muteahitlere bayram. Simdi bu limani desteklemek icin ne tesis gerekir onun ihalesi yapilsin. Hah buldum. Gemi tasima ihalesi....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000