27 Mayıs 2012, Pazar 08:21:57

BİLETİNDE SORUN ÇIKINCA...

Swiss Havayolları’nın tarifeli seferiyle akşam saatlerinde Zürih aktarmalı olarak Paris’e gitmek isteyen yolcu, biletinde sorun çıkınca havalimanını birbirine kattı.
  • polisin gorevi sakinlestirmek mi gereken neyse o nu yapmak mi??? swiss calisanlarinin sikayetci olmasi mi lazim illa?? ben munih te amerika ya giderken bilet satista bagirarak konustum diye polisler tarafindan gozaltina alindim ki ne kufur ettim ne birine saldirdim ne de bu zatin yaptigi gibi elime bir sey alip cama oraya buraya vurdum..3 saat sonra beni biraktilar ama sonucta ucagimi kacirdim havalaninda yatmak zorunda kaldim bavullarim kayboldu vs...daha kotusu turkiye de oluyor ve polis adami sakinlestiriyor olaya,rezalete, trajikomediye bakin..turkiye ve o nun en buyuk havalani dingo nun ahiri mi?? isteyen kafasi bozuldugunda calisanlara,ona buna kufur edip,eline bir sey alip cama cerceveye saldirabilir mi??? ahl de emniyet amiri,mulki idare amiri ,polis yani devlet,kanun yok mu?? nasil bunlari yapan adam iceri alinip da konsolosu cagrilmaz bak senin vatandasin burda boyle boyle yapiyor ne oluyor denmez,denemez?? bu kafayla mi ileri gidecek bu ulke?? cok zor..100 sene..belki!!
  • ilkeli olmakmış.başlangıçta türk şirketlerinin tamamı bu kuralı uyguluyordu.sonra bunun dangalakça bir uygulama olduğuna karar verdiler.(aynen kararlarına katılıyorum).ve bir süre sonra vaz geçtiler.ama bazı hödükler bildiklerinden şaşmıyor .swiss le uçmak zaten pek akıl karı değil çünkü halifax yakınlarında yedikleri halt unutulur gibi değil.o kadar yolcuyu pisi pisine katlettiler.
  • Adamların kuralı kural.. THY olsa adam iki laf eder etmez, "tamam tamam" deyip çark ederlerdi.. ilkeli olmak başka birşey..

Swiss Havayolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Zürih aktarmalı olarak Paris’e gitmek üzere havalimanına gelen Kalala Bahatımr check-in işlemi yaptığı sırada biletinde sorun çıktı. 

Biletin başkasına ait kredi kartıyla satın alındığını ifade eden şirket yetkileri, sahtecilik ve çalıntı olaylarına karşı önlem olarak Bahatımr’a biletin alındığı kredi kartını ibraz etmesi ya da nakit olarak yeni bir bilet alması gerektiğini, aksi durumda uçamayacağını söyledi. 

Bunun üzerine şirket yetkililerine biletinin eşi tarafından Fransa’dan alındığını ifade eden yolcu, şirket yetkililerini ikna etmeyi başaramayınca sinirlerine hakim olamadı. 

Şirketin Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki ofisinin camlarını yumruklayan Bahatımr, demir bariyeri alarak saldırdı.

Polis ekipleri öfkeli yolcuyu sakinleştirmek için bir hayli çaba sarf ederken, Bahatımr ise elindeki çantasını yere fırlatarak yetkililere isyan etti. Şirket yetkileri yolcudan şikayetçi olmazken, Bahatımr’ın yeni bir bilet alarak uçağa bindi.

BİLETİNDE SORUN ÇIKINCA...

Yorumlar

turkiye dingo nun ahiri mi??? ~ 12 yıl önce
polisin gorevi sakinlestirmek mi gereken neyse o nu yapmak mi??? swiss calisanlarinin sikayetci olmasi mi lazim illa?? ben munih te amerika ya giderken bilet satista bagirarak konustum diye polisler tarafindan gozaltina alindim ki ne kufur ettim ne birine saldirdim ne de bu zatin yaptigi gibi elime bir sey alip cama oraya buraya vurdum..3 saat sonra beni biraktilar ama sonucta ucagimi kacirdim havalaninda yatmak zorunda kaldim bavullarim kayboldu vs...daha kotusu turkiye de oluyor ve polis adami sakinlestiriyor olaya,rezalete, trajikomediye bakin..turkiye ve o nun en buyuk havalani dingo nun ahiri mi?? isteyen kafasi bozuldugunda calisanlara,ona buna kufur edip,eline bir sey alip cama cerceveye saldirabilir mi??? ahl de emniyet amiri,mulki idare amiri ,polis yani devlet,kanun yok mu?? nasil bunlari yapan adam iceri alinip da konsolosu cagrilmaz bak senin vatandasin burda boyle boyle yapiyor ne oluyor denmez,denemez?? bu kafayla mi ileri gidecek bu ulke?? cok zor..100 sene..belki!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 12 yıl önce
ilkeli olmakmış.başlangıçta türk şirketlerinin tamamı bu kuralı uyguluyordu.sonra bunun dangalakça bir uygulama olduğuna karar verdiler.(aynen kararlarına katılıyorum).ve bir süre sonra vaz geçtiler.ama bazı hödükler bildiklerinden şaşmıyor .swiss le uçmak zaten pek akıl karı değil çünkü halifax yakınlarında yedikleri halt unutulur gibi değil.o kadar yolcuyu pisi pisine katlettiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyer ~ 12 yıl önce
Adamların kuralı kural.. THY olsa adam iki laf eder etmez, "tamam tamam" deyip çark ederlerdi.. ilkeli olmak başka birşey..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000