04 Kasım 2010, Perşembe 12:00:21

BEKLENEN PARÇALAR GELDİ

Geçtiğimiz Salı gecesi Düseldorf Havaalanı pistinden kalkarken motor kapağını düşüren ve Atatürk Havalimanı'na teknik iniş gerçekleştiren Emirates Havayolları uçağına yedek parça Dubai'den geldi.
  • Mng Çalışanlarına benziyor diyen arkadaş.. Hangi şirkettesin bilmiyorum ama sen onu bi geciceksin. Biz Thy teknikinde neler yapdiğini biliyoruz. O mng teknisyenleri dedğin adamlar 500 dolara aynı 5 er kişilik ekiplerle yagmur camur sıcak soguk fark etmeden aynı anda 20 gün icinde 2 tane C bakım yapabiliyolar. Günde 14 saat çalişip cumartesi pazar mesai geliolar senin haberin varmi.500 dolar alioylar şirketleri onlara 300 lira zam yapmadı die toplanıp hangarda alkışlı protesto yapmiolar. Sen hic merak etme biz thy nin hangarındada bakım yaptık adamlar ucak frendemi değil mi die sormadan ucak cekimi yapiyolar. kkimin ne oldugu belli yeni hangarda thy nin 2 katı iş yapilacakdir sen hic kafanı yorma :):):)
  • ya o değilde nedir bu içlerinizdeki gocunma davası anlayamadım neden herşeyi tj ya çekme çabası.kardeşim boşa demiyolar ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye.....
  • bana sanki MNG nin teknisyenlerine benziyolar gibi geldi:)
  • Nerdesiniz herşeyi bilenler hadi konuşun şu olay thy nin başına gelseydi bak o zaman nasıl bağırırdınız buradan hem de nasıl.. Teknisyenler ne demiş ciddi bir durum yoktur diye söylemişler. Hadi bunlara bağırın hattta dersiniz emirin parası yetmedi teknisyenlere maaşlarını ödemiyor teknisyenlerde iş bıraktılar diye söyleyin ya siz varsınız ya..
  • yaa bu haberlerin altına ilk yorumu kim yapıyor acaba ,
  • büyütülecek bir olay degil,ucak ve havacilik elestirmenleri hemen baslayin elestirmeye
Hatırlanacağı üzere 357 yolcusu bulunan Emirates Havayolları'na ait 777-300 tipi uçak sol motor kapağındaki arıza nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı’na teknik iniş yapmış, yolcular dün öğlen saatlerinde Emirates Havayolları'na ait başka bir uçakla Dubai'ye gönderilmişti.

Arızalanan uçak için beklenen parçalar Emirates teknik ekibiyle birlikte bugün Atatürk Havalimanı'na geldi. Uçak altında sorularımızı yanıtlayan teknisyenler uçakta büyütülecek bir sorun olmadığını parçanın değişiminin akşama kadar biteceğini ve uçağın en geç yarın tekrar uçuşlara kaldığı yerden devam edeceğini açıklarken parçaların değişimi AirportHaber objektiflerine böyle yansıdı.







BEKLENEN PARÇALAR GELDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Mng Çalışanlarına benziyor diyen arkadaş.. Hangi şirkettesin bilmiyorum ama sen onu bi geciceksin. Biz Thy teknikinde neler yapdiğini biliyoruz. O mng teknisyenleri dedğin adamlar 500 dolara aynı 5 er kişilik ekiplerle yagmur camur sıcak soguk fark etmeden aynı anda 20 gün icinde 2 tane C bakım yapabiliyolar. Günde 14 saat çalişip cumartesi pazar mesai geliolar senin haberin varmi.500 dolar alioylar şirketleri onlara 300 lira zam yapmadı die toplanıp hangarda alkışlı protesto yapmiolar. Sen hic merak etme biz thy nin hangarındada bakım yaptık adamlar ucak frendemi değil mi die sormadan ucak cekimi yapiyolar. kkimin ne oldugu belli yeni hangarda thy nin 2 katı iş yapilacakdir sen hic kafanı yorma :):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya o değilde nedir bu içlerinizdeki gocunma davası anlayamadım neden herşeyi tj ya çekme çabası.kardeşim boşa demiyolar ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bana sanki MNG nin teknisyenlerine benziyolar gibi geldi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nerdesiniz herşeyi bilenler hadi konuşun şu olay thy nin başına gelseydi bak o zaman nasıl bağırırdınız buradan hem de nasıl.. Teknisyenler ne demiş ciddi bir durum yoktur diye söylemişler. Hadi bunlara bağırın hattta dersiniz emirin parası yetmedi teknisyenlere maaşlarını ödemiyor teknisyenlerde iş bıraktılar diye söyleyin ya siz varsınız ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaa bu haberlerin altına ilk yorumu kim yapıyor acaba ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
büyütülecek bir olay degil,ucak ve havacilik elestirmenleri hemen baslayin elestirmeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000