24 Ocak 2014, Cuma 16:37:54

BALIKESİR'DE YENİ TERMİNAL HEYECANI

Balıkesir’in Edremit Körfezi’ndeki Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nın yeni terminal binası inşaatı tamamlanıyor.
  • körük şart dedik ama dinleyen kim. yarın bunu yıkarlar hadi şimdi de körüklü terminal binası yapalım derler
  • Yaşasın uçak içinde 3 saat beklemicez artık.
  • Hayirli olsun vatana millete
  • ya şu pegasusla borajetin aynı saatte sefer düzenlemesine bir çözüm bulun ya da bir kısmını önceden açıverin şu terminalin, yoksa küçücük terminalde izdihamdan birileri ölecek.
  • mart ayında didi. ben okudum. günü önemsenmemiş.
  • acilis tarihini okuyabilen oldumu ?
  • Bide körük yapsalarmis ne iyi olurdu ayol
  • 1990 dan beri çalışmalar sürüyor, ve yıl 2014, karınca misali yavaş yavaş. Açılmadan kapanırsa hiç kimse şaşırmasın. Güneyde her yer havalimanı, batıda olay farklı. Bu devirde otobüsl ile ulaşım yapan 3.dünya insanları. Neden denizlerden tam yararlanmıyoruz, neden raylı sistem çok yetersiz, neden hava ulaşımı, tam yapılmıyor ??? TÜRK insanı hayatının büyük bir bölümünü ya kuyruklarda beklemekle, yada yetersiz olan kara yollarında geçirdi. Avrupada 5 - 10 yılda bir uçak kazası olur, 100 lerce insan ölür, bizde ise hergün 10 larca İnsan kara yollarında hayata veda eder. Şimdiden hayırlı uçuşlar, bütün TÜRKİYE ye hayırlı olsun...
  • Bir de açılış tarihini yazmayı unutmasanız !
  • Airporthaber : izmir adnan menderes yeni iç hatlar terminali hakkına bilgi verseniz biraz iyi olur

Balıkesir’in Edremit Körfezi’ndeki Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nın yeni terminal binası inşaatı tamamlanıyor.

DHMİ yatırım programları çerçevesinde yapımı devam eden ve uluslararası uçuşlar için pisti geçtiğimiz yıllarda genişletilen Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nın, yeni terminal binasını inşaatında çalışmalar son aşamasına geldi. Yapımını, Türkiye’nin tanınmış inşaat firmalarından Türkseven İnşaat’ın üstlendiği modern terminal binasının Mart ayında hizmete açılması planlanıyor. 23 bin metrekare kapalı alanda, dış ve iç hatlar yolcu giriş çıkış bölümleri AB standartlarına uygun olarak dizayn edilen modern terminal binasına ilave olarak yeni bir kule kompleksi binası da inşa edildi. Geçtiğimiz yıllarda pisti tamamen yenilendikten sonra uluslararası uçuşlara hizmet edebilecek şartlara kavuşturulan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı çevresinde, çok sayıda teknik blok ve yardımcı bina da yapılarak hizmete başladı. Bu arada, pist apronuna da 1 uçak park yeri daha kazandırıldı. Yeni terminal binası yapım işinin 39 milyon TL’yi mal olacağı öğrenilirken, bina, bölgeye büyük oranda ekonomik katkılar sağlayacak.

1997 YILINDAN BERİ FAALİYET GÖSTERİYOR

Bir süre isim tartışmalarıyla gündeme gelen Balıkesir Koca Seyit Havalimanı, 1997 yılında yapımı tamamlanmış ve DHMİ Genel Müdürlüğüne devredilerek, uçuş trafiğine açılmıştı. Farklı firmalar tarafından haftanın belirli günleri İstanbul ve Ankara illerine tarifeli uçuşlar gerçekleştirilen havalimanı, Edremit ilçesine 8, Burhaniye ilçesine de 6 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

İnşaatın yapım işini yürüten Türkseven İnşaat firması, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı dışında, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı Yeni İç ve Dış Hatlar Terminal Binası ve Mütemmimleri İnşaatı, Atatürk Havalimanı İş Makinaları Garaj Binası Yapım İşi, Erzurum Havalimanı Teknik Blok ve Kule Kompleksi Yapım İşi, Çanakkale Havaalanı İtfaiye Binası Yapım İşi, Tekirdağ Çorlu Havaalanı hasarlı binaların yapılması işini gerçekleştirdi.







BALIKESİR'DE YENİ TERMİNAL HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

körük ~ 10 yıl önce
körük şart dedik ama dinleyen kim. yarın bunu yıkarlar hadi şimdi de körüklü terminal binası yapalım derler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yaşasın uçak içinde 3 saat beklemicez artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayirli olsun vatana millete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öneri ~ 10 yıl önce
ya şu pegasusla borajetin aynı saatte sefer düzenlemesine bir çözüm bulun ya da bir kısmını önceden açıverin şu terminalin, yoksa küçücük terminalde izdihamdan birileri ölecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mart ayi ~ 10 yıl önce
mart ayında didi. ben okudum. günü önemsenmemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iste öyle ~ 10 yıl önce
acilis tarihini okuyabilen oldumu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mart ~ 10 yıl önce
mart diyor ya işte, yaza yetişsinde gerisi önemli değil
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bide körük yapsalarmis ne iyi olurdu ayol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
1990 dan beri çalışmalar sürüyor, ve yıl 2014, karınca misali yavaş yavaş. Açılmadan kapanırsa hiç kimse şaşırmasın. Güneyde her yer havalimanı, batıda olay farklı. Bu devirde otobüsl ile ulaşım yapan 3.dünya insanları. Neden denizlerden tam yararlanmıyoruz, neden raylı sistem çok yetersiz, neden hava ulaşımı, tam yapılmıyor ??? TÜRK insanı hayatının büyük bir bölümünü ya kuyruklarda beklemekle, yada yetersiz olan kara yollarında geçirdi. Avrupada 5 - 10 yılda bir uçak kazası olur, 100 lerce insan ölür, bizde ise hergün 10 larca İnsan kara yollarında hayata veda eder. Şimdiden hayırlı uçuşlar, bütün TÜRKİYE ye hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avia ~ 10 yıl önce
Bir de açılış tarihini yazmayı unutmasanız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Airporthaber : izmir adnan menderes yeni iç hatlar terminali hakkına bilgi verseniz biraz iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000