31 Mayıs 2012, Perşembe 09:05:44

BAKAN'DAN BİR KEZ DAHA 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a 3. havalimanı yapılmasının zaruri olduğunu bildirdi.
  • siz paralari polonyali tenisciye,Manchester United,Barselona gibi takimlar harcayin hava olsun diye ama sabahtan aksama kadar ekmek parasi icin calisan insanlara para yok,üstelik ellerinden grev haklarini alin. Sayin bakan mevkiler gelip gecidir, bir gün sizde onlarin yerinde olabilirsiniz.
  • Siz grev kırıcı takiyyecilere artık kimse inanmıyor. Gidin Çamlıca'ya cami yapın.
  • Arkadaş tüm gerçekleri nasılda özetlemişsin.İdare edenlerin laf değil iş üretmesi lazım.Herşeye gücünüz yetiyor.Siz yeterki samimiyetle iş yapmaya bakın.Bu iktidar ve bu bakan İstanbula havalimanı yapımıyla ilgili 2003 ten beri konuşuyorlar.Sayın etkili yetkililer artık de hadi ne yapacaksanız yapın artık.Bu ülkede hafıza kaybı yaşamayan insanlarda mevcut bunu unutmayın.Hadi halkın, milletin hizmetkarları çok değer verdiğiniz millet sizden hizmet bekliyor.
  • 10 yildir o koltuktasin,yapacam dedinde elini tutanmi oldu,,gunaydin
  • once camlicaya camii yapalim,havaalanina sonra bakariz
  • Tav dunya markasi olmus siz isiticidan lambadan bahsediyorsunuz. Biri cok sicak der oburu soguk kimsey memnun edemezsiniz. Tav islettigi meydanlari avrupa standartlarinda isletiyor. Ufak hesaplar pesinde kosmayin alkislayin biraz...
  • TAV tam bir rezalet. Esenboğa da kışın arındırılmış salondaki ısıtıcıları açmıyorlar yolcular donuyor bize şikayet ediyor. Anca ortalık curcuna olur şikayetler yükselirse açıyorlar
  • TAV Atatürk havalimanını iyi yönettiğini mi zannediyorsunuz? Klimalar düzgün biçimde çalışmıyor yolcuların hepsi bize şikayet ediyor. Zaten dünyanın parasını kazanıyor şirketiniz fakat kapılardaki ışıkları yakmıyorsunuz. Bu mu kaliteli hizmet.
  • oyle bir kendi reklamlarini yapiyorlarki,sanki bu isleri yapmak gorevleri degilmisde,kiyak yapiyorlarmis gibi.
  • 3. havalimanını da TAV almalıdır. Yakışanı da budur.

TBMM Genel Kurulu'nda, korsan taksicilere kesilen para cezalarını artıran yasa teklifinin görüşmeleri sırasında 3. havalimanı hakkında konuşan Bakan Yıldırım, Atatürk Havalimanı'nın yap-işlet-devret süresinin bittiğini, yeniden kiralandığını hatırlatan "İstanbul'da 3. havalimanı yapıldığında, Atatürk Havalimanı'ndaki trafik devam edebilir, fazla trafiğin yeni havaalanına kaydırılması bir yöntemdir. Başka bir yöntem de oradaki trafiği tamamen çekerek kullanılmayan süreler için kira alımından vazgeçmektir. İstanbul'a 3. havalimanının yapılması zaruret haline gelmiştir" diye konuştu.

BAKAN'DAN BİR KEZ DAHA 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

grev ~ 12 yıl önce
siz paralari polonyali tenisciye,Manchester United,Barselona gibi takimlar harcayin hava olsun diye ama sabahtan aksama kadar ekmek parasi icin calisan insanlara para yok,üstelik ellerinden grev haklarini alin. Sayin bakan mevkiler gelip gecidir, bir gün sizde onlarin yerinde olabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Siz grev kırıcı takiyyecilere artık kimse inanmıyor. Gidin Çamlıca'ya cami yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günaydın a ~ 12 yıl önce
Arkadaş tüm gerçekleri nasılda özetlemişsin.İdare edenlerin laf değil iş üretmesi lazım.Herşeye gücünüz yetiyor.Siz yeterki samimiyetle iş yapmaya bakın.Bu iktidar ve bu bakan İstanbula havalimanı yapımıyla ilgili 2003 ten beri konuşuyorlar.Sayın etkili yetkililer artık de hadi ne yapacaksanız yapın artık.Bu ülkede hafıza kaybı yaşamayan insanlarda mevcut bunu unutmayın.Hadi halkın, milletin hizmetkarları çok değer verdiğiniz millet sizden hizmet bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gunaydin ~ 12 yıl önce
10 yildir o koltuktasin,yapacam dedinde elini tutanmi oldu,,gunaydin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camlica ~ 12 yıl önce
once camlicaya camii yapalim,havaalanina sonra bakariz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dunya markasi ~ 12 yıl önce
Tav dunya markasi olmus siz isiticidan lambadan bahsediyorsunuz. Biri cok sicak der oburu soguk kimsey memnun edemezsiniz. Tav islettigi meydanlari avrupa standartlarinda isletiyor. Ufak hesaplar pesinde kosmayin alkislayin biraz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
TAV tam bir rezalet. Esenboğa da kışın arındırılmış salondaki ısıtıcıları açmıyorlar yolcular donuyor bize şikayet ediyor. Anca ortalık curcuna olur şikayetler yükselirse açıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV yazan arkadaşa ~ 12 yıl önce
TAV Atatürk havalimanını iyi yönettiğini mi zannediyorsunuz? Klimalar düzgün biçimde çalışmıyor yolcuların hepsi bize şikayet ediyor. Zaten dünyanın parasını kazanıyor şirketiniz fakat kapılardaki ışıkları yakmıyorsunuz. Bu mu kaliteli hizmet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kiyak ~ 12 yıl önce
oyle bir kendi reklamlarini yapiyorlarki,sanki bu isleri yapmak gorevleri degilmisde,kiyak yapiyorlarmis gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV ~ 12 yıl önce
3. havalimanını da TAV almalıdır. Yakışanı da budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000