10 Aralık 2011, Cumartesi 09:55:48

BAKAN YILDIRIMA AHL'Yİ ŞİKAYET ETTİLER

Almanya‘nın başkenti Berlin’de bir dizi temaslarda bulunan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, sosyal sorumluluk proje merkezlerini dahil etti.
  • avrupa nin en kullanisiz,kotu alanlarindan biri diyoruz kimseye inandiramiyoruz...hele dis hatlarda otobusle 205a kapisina gelen yolcularin o tek kapidan kavga dogus girip de dis hatlar transit salona cikan tek yuruyen merdivenden balik istif cikmalari tam bir rezalet...dis hattan ic hatta gecis tam bir facia ama yillardir tav,dhmi su odulu aldik bilmem ne oldu diye boburleniyorlar ama rezaletleri ortada...ahl ye gelen yollarin acik otopark olmasi da ahl de mulki idare amirinin,trafik amirinin, emniyet amirinin ve trafik polislerinin olmadiginin da acik kanitidir..guvenlik acisindan o araclarin oralarda ozellikle dunya ticaret merkezinden gelen yolun ustune ve thy genek mudurluk onune park edilmesine goz yummalari da rezaletin son perdesi.
  • gerçekten turkiyedekilerde son yillarda asagilanma ,çok bilmislik ve diger ruhsal tedavi gerektiren hastaliklar çikti ..aman dikkat buyumesin
  • İKİ TERMİNAL ARASINDAONCA TOL VAR BİRDE BAGAJ ARABALARI GİREMİYOR BEN NE ANLADIM BU İŞTEN SIRAT KÖPRÜSÜ TAM BİR ÇİLE ORDA YUVARLANAN YUVARLANANA AMA BİR ALLAHIN KULU BUNU GÖRMÜYOR BASIN HİÇ GÖRMÜYOR.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bizim alamancılarda bir acayip.yurt dışına çıkan herkes bilir.alamanyaya indiğinizde eu vatandaşlarına 4-5 pasaport standı açıkken "diğer ülke ""vatandaşalrına yani bize 1 banko açık tek polis ağır ağır.sonu gelmez sorular,kimsede "tık yok" sıkıysa desin.kimse kamu görevlisiyle tartışamaz.peki buraya gelince nooluyo?işte onu hepimiz görüyoruz.mevlana ne güzel demiş"ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol"
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Aman diyim Allah insani Almanci'lardan korusun, uzak tutsun.. Yillarca Almanlar tarafindan asagilaniktan sonra Turkiye'ye geldiklerinde rolleri degistiklerini, kendilerinin Alman konumuna gectiklerini dusunuyorlar. Lakin altin semer pek bir sey degistirmiyor.. Ciddi psikolojik tedavi gecirmeden ulkeye alinmasalar daha hayirli olur sanki..
  • öncelikle biz almanci fln degiliz bizde türküs!hem Adamlar hakli Ahl sezonda tam bir rezillik.Bilmiyorum sen nekadar ucuyorsun ama ben cok ucan bir insan olarak sunu söyleyebilirim:annem bir gün ahl de Check in yapmak istiyor ve check in de kavga cikiyor TGS cok yavas calisiyor ve onca yolcu icin cok az kontuar aciyorlar ve annem ucagini kaciriyor onla beraberde 50 baska yabanci ve yerli yolcuda Anneme gelecek ucak icin Bilet öneriyorlar Annem 270 euro ödemek zorunda kaliyor bir emekli icin az para degil!!Thy bunu cok iyi düsünsün AHL de böyle devam giderse thy onlar ile beraber batar kendim icin demiyorum ama thy ye üzülüyorum Yolcular isyan ediyor Rötarlar vs....
  • zavalli insan bu gün almanyada basbakanliga oynayan kediler var acele bir doktora görün acincak haldesin sem almanyaya gelde o kedileri gör yalniz dikka et o kedilerin yaninda fare barinmaz almanyadan selamlar
  • almancilar altinda yazan arkadas önerim bi doktora görünsün cok büyük assaglik kompleksi var cok üzüldüm simdi kendisi türkcümü oldu zavalli insanlarya aciyorum
  • Almancılar sanki her gün istanbula geliyorlarmış gibi kalkıp şikayet etmişler. Almanyada kedi olanlar Türkiyeye geldi mi aslan kesiliyorlar.
Türk Alman Kadınlar Birliği (BETAK) ile ortak projeler yürüten Sosyal Amaçlı Kuruluşlar Birliği’nin (USE) Kreuzberg semtindeki merkezini ziyaret eden Yıldırım, burada engellilere yönelik yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Kreuzberg’deki USE’de yaklaşık iki saat kalan Bakan Yıldırım’a Başkonsolos Mustafa Pulat ve eşi Tülin Pulat da eşlik etti. USE yöneticileri ile yapılan görüşmede Berlin Eyalet Sağlık Senatörlüğü Müsteşarı Emine Demirbüken Wegner ve Berlin Türk Sağlık Elemanları Başkanı Dr. Neşe Emine Yüksel de hazır bulundu.

Toplantının açış konuşmasını yapan BETAK Başkanı Sema Özcan Sarıgül, yaptıkları çalışmalarla ile ilgili bir sunum yaptı. Yıldırım, Almanya’da engellilere yönelik yürütülen çalışmaların benzerinin Türkiye’de de yapıldığını söyledi.

Bakan Yıldırım, yasalardan çok insanların gönüllü olarak bu alanda faaliyet göstermesinin önemine değindi. Yıldırım “Engelli olmak veya olmamak insanın elinde değil. Bugün engelli olmayanlar her an engelli olabilir ve engelli olma potansiyeli m taşıyor. Engellilik yaşanan çevre ile ilgilidir. Önemli olan çevre koşullarını düzenlemek” dedi.

Bakan Yıldırım, Berlin’de ilk Türk kökenli müşteşar Emine Demirbüken Wegner’e yeni görevinde başarılar diledi. Bakan Yıldırım temaslarını tamamlayarak dün akşam Berlin’den İstanbul’a döndü.

İç hatlardan şikayet

Merkezdeki atölyeleri gezen Yıldırım, burada çalışan ve eğitim alan engellilerle sohbet etti. Merkezde 20 yıldan beri sandalye yapımında görev alan görme özürlü Yüksel Dağkesen ise havaalanında yaşadığı zorluklarla ilgili şikayetini dile getirdi. Bakan Yıdırım’ın, “Türkiye’ye gidiyor musun?” sorusuna Dağkesen, “ Memleketim Hatay’a her yıl gidiyorum. Ama havaalanında çile çekiyorum. İstanbul Atatürk Havaalanı’nda dış hatlardan iç hatlara geçmek büyük bir çile. Bazen uçağı bile kaçırıyoruz” dedi.

(Hürriyet.de)
BAKAN YILDIRIMA AHL'Yİ ŞİKAYET ETTİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
avrupa nin en kullanisiz,kotu alanlarindan biri diyoruz kimseye inandiramiyoruz...hele dis hatlarda otobusle 205a kapisina gelen yolcularin o tek kapidan kavga dogus girip de dis hatlar transit salona cikan tek yuruyen merdivenden balik istif cikmalari tam bir rezalet...dis hattan ic hatta gecis tam bir facia ama yillardir tav,dhmi su odulu aldik bilmem ne oldu diye boburleniyorlar ama rezaletleri ortada...ahl ye gelen yollarin acik otopark olmasi da ahl de mulki idare amirinin,trafik amirinin, emniyet amirinin ve trafik polislerinin olmadiginin da acik kanitidir..guvenlik acisindan o araclarin oralarda ozellikle dunya ticaret merkezinden gelen yolun ustune ve thy genek mudurluk onune park edilmesine goz yummalari da rezaletin son perdesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gerçekten turkiyedekilerde son yillarda asagilanma ,çok bilmislik ve diger ruhsal tedavi gerektiren hastaliklar çikti ..aman dikkat buyumesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İKİ TERMİNAL ARASINDAONCA TOL VAR BİRDE BAGAJ ARABALARI GİREMİYOR BEN NE ANLADIM BU İŞTEN SIRAT KÖPRÜSÜ TAM BİR ÇİLE ORDA YUVARLANAN YUVARLANANA AMA BİR ALLAHIN KULU BUNU GÖRMÜYOR BASIN HİÇ GÖRMÜYOR.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizim alamancılarda bir acayip.yurt dışına çıkan herkes bilir.alamanyaya indiğinizde eu vatandaşlarına 4-5 pasaport standı açıkken "diğer ülke ""vatandaşalrına yani bize 1 banko açık tek polis ağır ağır.sonu gelmez sorular,kimsede "tık yok" sıkıysa desin.kimse kamu görevlisiyle tartışamaz.peki buraya gelince nooluyo?işte onu hepimiz görüyoruz.mevlana ne güzel demiş"ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Aman diyim Allah insani Almanci'lardan korusun, uzak tutsun.. Yillarca Almanlar tarafindan asagilaniktan sonra Turkiye'ye geldiklerinde rolleri degistiklerini, kendilerinin Alman konumuna gectiklerini dusunuyorlar. Lakin altin semer pek bir sey degistirmiyor.. Ciddi psikolojik tedavi gecirmeden ulkeye alinmasalar daha hayirli olur sanki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
öncelikle biz almanci fln degiliz bizde türküs!hem Adamlar hakli Ahl sezonda tam bir rezillik.Bilmiyorum sen nekadar ucuyorsun ama ben cok ucan bir insan olarak sunu söyleyebilirim:annem bir gün ahl de Check in yapmak istiyor ve check in de kavga cikiyor TGS cok yavas calisiyor ve onca yolcu icin cok az kontuar aciyorlar ve annem ucagini kaciriyor onla beraberde 50 baska yabanci ve yerli yolcuda Anneme gelecek ucak icin Bilet öneriyorlar Annem 270 euro ödemek zorunda kaliyor bir emekli icin az para degil!!Thy bunu cok iyi düsünsün AHL de böyle devam giderse thy onlar ile beraber batar kendim icin demiyorum ama thy ye üzülüyorum Yolcular isyan ediyor Rötarlar vs....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
zavalli insan bu gün almanyada basbakanliga oynayan kediler var acele bir doktora görün acincak haldesin sem almanyaya gelde o kedileri gör yalniz dikka et o kedilerin yaninda fare barinmaz almanyadan selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
almancilar altinda yazan arkadas önerim bi doktora görünsün cok büyük assaglik kompleksi var cok üzüldüm simdi kendisi türkcümü oldu zavalli insanlarya aciyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Almancılar sanki her gün istanbula geliyorlarmış gibi kalkıp şikayet etmişler. Almanyada kedi olanlar Türkiyeye geldi mi aslan kesiliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000