26 Temmuz 2009, Pazar 08:14:47

Bakan Yıldırım Türk Havacılığını ele aldı

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım TRT'de katıldığı 'Gündem Ekonomi' programında konuştu...
  • vay be neler yapmışlar neler helal olsun türk havacılığının sırtı yere gelmez artık
  • Sektörde olup geçmiş yıllardan daha iyi durumdayız diyen var mı?
  • Bir sürü ne olduğu belli olmayan şirket.Ceplerini doldurmaya çalışan patronlar.Çalışanlarının maaşlarını vermeyen onların sırtlarından zenginliklerine zenginlik katan patronlar.En az personelle en çok iş yapmayı,en ucuz kompenetlerle en uzun uçuş yapmayı düşünen bir zihniyet.İşte havacılığımızın son durumu.Bir çalışan olarak bakanı sadece kınıyorum.Az ama öz,bu işe gönül vermiş insanlarla havacılığımız gelişir.Bu günkü zihniyetle değil.
  • sayın bakan ın sayesinde herkes uçuyor ??? sormak lazım: siz izin ver me dışında ne yaptınız? meydanlar aynı .terminaller allahlık .heryer emniyetsizlikle dopdolu.aman dili olan konuşuyor.birazdan biletlerimizi bile ödediklerini iddia edebilirler..
  • Doğru söze ne denir?

Havaalanlarındaki yoğunluk ile ilgili açıklamalar bulunan Binali Yıldırım: "Atatürk Havalimanı'ndaki günlük uçak kapasitesini 600'den 900'a çıkardık. Sabiha Gökçen Havalimanı'nı devreye soktuk. Ben, herkes uçağa binecek dediğimde gülüyorlardı hayal sanıyorlardı. Ama bakın şimdi herkes uçağa biniyor. Şimdiden 2023 yılının hedeflerini belirliyoruz. Havacılığımız nereye gidecek bunu anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

3. Havaalanı konusuna da değinen Yıldırım: "Gerektiğinde tabi ki yapılır ancak iyi planlanması gerekiyor. Yapılacak havaalanının maliyeti ucuz olmayacak" dedi.

Uçak kazalarında artış olduğunu düşünmediğini belirten Yıldırım, dünyada uçak kazalarının yaşandığını, ancak arttığı konusuna katılmadığını ifade etti.

Bakan Yıldırım Türk Havacılığını ele aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
vay be neler yapmışlar neler helal olsun türk havacılığının sırtı yere gelmez artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sektörde olup geçmiş yıllardan daha iyi durumdayız diyen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir sürü ne olduğu belli olmayan şirket.Ceplerini doldurmaya çalışan patronlar.Çalışanlarının maaşlarını vermeyen onların sırtlarından zenginliklerine zenginlik katan patronlar.En az personelle en çok iş yapmayı,en ucuz kompenetlerle en uzun uçuş yapmayı düşünen bir zihniyet.İşte havacılığımızın son durumu.Bir çalışan olarak bakanı sadece kınıyorum.Az ama öz,bu işe gönül vermiş insanlarla havacılığımız gelişir.Bu günkü zihniyetle değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayın bakan ın sayesinde herkes uçuyor ??? sormak lazım: siz izin ver me dışında ne yaptınız? meydanlar aynı .terminaller allahlık .heryer emniyetsizlikle dopdolu.aman dili olan konuşuyor.birazdan biletlerimizi bile ödediklerini iddia edebilirler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Doğru söze ne denir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000