19 Mart 2009, Perşembe 19:32:55

BAHADIR ALTAN SERBEST BIRAKILDI MI?

Bugün öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Bahadır Altan serbest bırakıldı.
  • benim yaşadığım olay da öyle YILLAR ÖNCE FALAN DEĞİLDİ. Boarding tamamlanmış ve push-back bekleniyordu.bir vatandaş boş olan birbaşka yere geçmek için kabin görevlisine yanımda kibar bir dille ricada bulundu.Kabin görevlisi çok ters bir edayla kendisini reddetti.Adamcağız sadece kısık bir ses tonuyla "nedenki?" diye sordu.Hostes,Bir hışımla kabin amirinin bulunduğu yere doğru gitti.2-3 dakika sonra koskoca kaptan geldi kabin memuru tarafından gösterilen vatandaşa sinirli bir tavırla "nedir sorun beyefendi?" dedi.Adamcağız dondu kaldı "yani şey"gibi bir laf çıktı ağzından o kadar. Biraz bekledikten sonra ön kapı açıldı.Polisler geldi.Adam "SORUNLU YOLCU" olmuştu çoktan.
  • Havalimanındaki bir özel güvenliğin KOMPLEKSİ belli ki seni çok üzmüş.Ama en azından senden sonuçta özür dilenmiş. Peki Bazı kaptanların F/O lara davranışlarındaki kompleksleri, (kendi eşine bile davranmayacağı davranışları) bayan kabin amirlerine karşı sergiledikleri kompleksleri de bu camiayı çok üzüyor.Ama özür dileyen de yok.
  • AL BİR ÇOK BİLEN DAHA............ Asıl komik olan sensin.Belli ki "Ya olay hakkında hiç yorumları okumamışsın,yada okuduklarını da anlamamışsın" Sen git Döviz ne olmuş ona bak,muhtemelen senin de gelirin dövizle.........Bir de senin kompleksin mi var türkçeden yana da COOL muş...
  • yillar once Ataturk havalimani ic hatlar giriste uniformaliyken ozel guvenlikcinin kompleksli davranisina maruz kalan bir yolcuya yardimci oldum. is buyudu, polis mudahale etti ama derdimi anlatamadim. beni ucusum olmasina ragmen gene havalimaninda bir karakola goturduler, bu sirada babami arayarak durumu anlattim. karakolda birde ozur dilediler, guvenlikciyi de sikayet ettim. ucagima da zamaninda yetistim. Bize oradaki guvenligi anlatmayin.
  • Ya bu ne komedi .. Hatalı olan zaten ne olduğu belli olan Bahadır.. Gözaltına alınan Bahadır.. Burda kavga eden yok emekli polsi yok pilot polis !! Bırakın kendi aranızda debelenmeyi.. !!
  • Sen Polis okulları ile Bazı ülkelerdeki Türk okullarını karıştırmışsın. Ayrıca Polis okulları cümle alem tarafından bilinemez ama .sanırım SEN POLİS TARAFINDAN BİLİNİYORSUN. MALUM ŞAHIS. Hala cevap vermedin.Sana tavsiye Özür dile ve bir daha kimseye iftira atma.
  • Emekli Emn. Md.ne yazdığınız yazı dikkatimi çekti.Konu hakkında hiçbir yorum yapmadan soruyorum. Ben Polis Pilotum. Her iki grubu da senden fazla bildiğimi düşünüyorum. Peki senin ünvanın ne açıklarmısın, dürüstçe.
  • BAK EFENDİ, BU OLAYLA İLGİLİ BAHADIR ALTAN HAKKINDA (gözaltında,B.Altan için geldiler ve serbest bırakıldımı başlıklarında 3 tane haber var) ve o haberlerle ilgili SENİN ZİHNİYETİNDE OLANLARIN TAMAMINA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUM. VE HİÇBİRİNDEN HALA CEVAP GELMEDİ. O ÇAMURUN ATTIĞINIZ YERDE DEĞİL ELİNİZDE İZİ KALACAK... Em.Emn. Md.
  • 1-Bir de siz söylermisiniz mesleğinizi ve eğitim seviyenizi. 2- Hala sallamaya devam ediyorsun.polis lehinde yorum yazanlardan hangisi polis olduğunu söyledi.(benim haricimde).Biraz önce polisi haklı görenler yalakalıkla suçlanıyordu.Şimdi onlar senin tarafından "HIRSLI,SALDIRGAN,TEHDİTKAR" oldu.NEREDEN BİLİYORSUN BUNLARIN POLİS OLDUĞUNU ? HALA SALLIYORSUN. 3-Polis Okullarının kimin etkisinde olduğunu gösteren bir araştırman mı var? veya elinde bir araştırma - istihbarat belgesi mi var.SALLAMA 3-Sen kimsin ki kardeşim, polisin sadece okuldaki eğitimden başka bir eğitim almadığını biliyorsun.NASIL BİR İNSAN BİLMEDİĞİ BİR KURUMUN HAKKINDA BU KADAR YALAN YANLIŞ YORUM YAZABİLİR 4-Lütfen tahrik etmeyi bırak. LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM.
  • Polisin kimin etkisinde olduğunu biliyoruz ..diye yorum yazan kişiye... TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNDEN VE ÖZELLİKLE HAVA KUVVETLERİNDEN YAŞ KARARLARI NETİCESİNDE İRTİCAİ FAALİYETLERİ NEDENİYLE ATILANLAR NERDE İŞ BULDU HANGİ ŞİRKETE ALINDILAR DERSİNİZ ?? TAB Kİ THY..!!POLİSİN KİMİN ETKİSİNDE OLDUĞUNU BİLEMEYİZ AMA PİLOTLARIN KİMİN ETKİSİİNDE OLDUĞU ALENEN MEYDANDA.. BİRİ ATIYOR , SİYASİLER SAYESİNDE BİRİ ALIYOR.. iRTİCAYA DEVAM !!!

Atatürk Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan Bahadır Altan, yaklaşık 20 dakika önce serbest bırakıldı.

Bahadır Altan'ın haksız yere gözaltına alındığını gerekçe göstererek emniyet güçleri hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

BAHADIR ALTAN SERBEST BIRAKILDI MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

Misafir ~ 15 yıl önce
benim yaşadığım olay da öyle YILLAR ÖNCE FALAN DEĞİLDİ. Boarding tamamlanmış ve push-back bekleniyordu.bir vatandaş boş olan birbaşka yere geçmek için kabin görevlisine yanımda kibar bir dille ricada bulundu.Kabin görevlisi çok ters bir edayla kendisini reddetti.Adamcağız sadece kısık bir ses tonuyla "nedenki?" diye sordu.Hostes,Bir hışımla kabin amirinin bulunduğu yere doğru gitti.2-3 dakika sonra koskoca kaptan geldi kabin memuru tarafından gösterilen vatandaşa sinirli bir tavırla "nedir sorun beyefendi?" dedi.Adamcağız dondu kaldı "yani şey"gibi bir laf çıktı ağzından o kadar. Biraz bekledikten sonra ön kapı açıldı.Polisler geldi.Adam "SORUNLU YOLCU" olmuştu çoktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havalimanındaki bir özel güvenliğin KOMPLEKSİ belli ki seni çok üzmüş.Ama en azından senden sonuçta özür dilenmiş. Peki Bazı kaptanların F/O lara davranışlarındaki kompleksleri, (kendi eşine bile davranmayacağı davranışları) bayan kabin amirlerine karşı sergiledikleri kompleksleri de bu camiayı çok üzüyor.Ama özür dileyen de yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AL BİR ÇOK BİLEN DAHA............ Asıl komik olan sensin.Belli ki "Ya olay hakkında hiç yorumları okumamışsın,yada okuduklarını da anlamamışsın" Sen git Döviz ne olmuş ona bak,muhtemelen senin de gelirin dövizle.........Bir de senin kompleksin mi var türkçeden yana da COOL muş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yillar once Ataturk havalimani ic hatlar giriste uniformaliyken ozel guvenlikcinin kompleksli davranisina maruz kalan bir yolcuya yardimci oldum. is buyudu, polis mudahale etti ama derdimi anlatamadim. beni ucusum olmasina ragmen gene havalimaninda bir karakola goturduler, bu sirada babami arayarak durumu anlattim. karakolda birde ozur dilediler, guvenlikciyi de sikayet ettim. ucagima da zamaninda yetistim. Bize oradaki guvenligi anlatmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya bu ne komedi .. Hatalı olan zaten ne olduğu belli olan Bahadır.. Gözaltına alınan Bahadır.. Burda kavga eden yok emekli polsi yok pilot polis !! Bırakın kendi aranızda debelenmeyi.. !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen Polis okulları ile Bazı ülkelerdeki Türk okullarını karıştırmışsın. Ayrıca Polis okulları cümle alem tarafından bilinemez ama .sanırım SEN POLİS TARAFINDAN BİLİNİYORSUN. MALUM ŞAHIS. Hala cevap vermedin.Sana tavsiye Özür dile ve bir daha kimseye iftira atma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emekli Emn. Md.ne yazdığınız yazı dikkatimi çekti.Konu hakkında hiçbir yorum yapmadan soruyorum. Ben Polis Pilotum. Her iki grubu da senden fazla bildiğimi düşünüyorum. Peki senin ünvanın ne açıklarmısın, dürüstçe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BAK EFENDİ, BU OLAYLA İLGİLİ BAHADIR ALTAN HAKKINDA (gözaltında,B.Altan için geldiler ve serbest bırakıldımı başlıklarında 3 tane haber var) ve o haberlerle ilgili SENİN ZİHNİYETİNDE OLANLARIN TAMAMINA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUM. VE HİÇBİRİNDEN HALA CEVAP GELMEDİ. O ÇAMURUN ATTIĞINIZ YERDE DEĞİL ELİNİZDE İZİ KALACAK... Em.Emn. Md.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1-Bir de siz söylermisiniz mesleğinizi ve eğitim seviyenizi. 2- Hala sallamaya devam ediyorsun.polis lehinde yorum yazanlardan hangisi polis olduğunu söyledi.(benim haricimde).Biraz önce polisi haklı görenler yalakalıkla suçlanıyordu.Şimdi onlar senin tarafından "HIRSLI,SALDIRGAN,TEHDİTKAR" oldu.NEREDEN BİLİYORSUN BUNLARIN POLİS OLDUĞUNU ? HALA SALLIYORSUN. 3-Polis Okullarının kimin etkisinde olduğunu gösteren bir araştırman mı var? veya elinde bir araştırma - istihbarat belgesi mi var.SALLAMA 3-Sen kimsin ki kardeşim, polisin sadece okuldaki eğitimden başka bir eğitim almadığını biliyorsun.NASIL BİR İNSAN BİLMEDİĞİ BİR KURUMUN HAKKINDA BU KADAR YALAN YANLIŞ YORUM YAZABİLİR 4-Lütfen tahrik etmeyi bırak. LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Polisin kimin etkisinde olduğunu biliyoruz ..diye yorum yazan kişiye... TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNDEN VE ÖZELLİKLE HAVA KUVVETLERİNDEN YAŞ KARARLARI NETİCESİNDE İRTİCAİ FAALİYETLERİ NEDENİYLE ATILANLAR NERDE İŞ BULDU HANGİ ŞİRKETE ALINDILAR DERSİNİZ ?? TAB Kİ THY..!!POLİSİN KİMİN ETKİSİNDE OLDUĞUNU BİLEMEYİZ AMA PİLOTLARIN KİMİN ETKİSİİNDE OLDUĞU ALENEN MEYDANDA.. BİRİ ATIYOR , SİYASİLER SAYESİNDE BİRİ ALIYOR.. iRTİCAYA DEVAM !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000