27 Eylül 2014, Cumartesi 10:51:57

B747 VE A350'NİN YERİ DOLDURULAMIYOR!

Yeni adıyla ilk kez düzenlenen Istanbul Airshow'un üçüncü gününde hava şartlarının kötü olması ziyaretçi sayısını da etkiledi. Şu sıralarda Airshow'a katılım oldukça az.
  • dünyanın sayılı fuarı falan deniyor ama tamamen yalan! birde böyle fuarlar neden bu mevsimde yaparlar oda ayrı bir organizasyon yanlışlığı
  • Fuar mı? Şaka yapıyor olmalısınız! Orlando'da Universal stüdyolarını ziyaret edin daha çok öğrenir ve zevk alırsınız!
  • gerçekten fiyasko
  • Fuara vatandaşın girmesini engellemek için herşey yapılırsa haliyle boş kalır. Dubai Airshow dediğin dünya havacılığının en önemli fuarı olur bizimkinin esamesi bile okunmaz. Fuarın dünya markası olmadan nasıl dünyanın havacılık üssü olacağız diyebiliriz? Ayrıca havacılık sektöründe çalışanların bile girememesi, girince de fuara uçak gelmeye gelen insanlara uçakları gezdirmezlerse sonuç bu olur.
  • 1. İhtimalin fuarın havacılara yönelik olduğunu düşünelim; 350 ve 747 dışında ilgi çeken uçak yoktu ve girişlerde oldukça zordu ayrıca c.tesi pazar uçaklar fuarda yok. Bir havacı nın her gün gördüğü kıytırık uçaklar. İçerde firmaların mini etekli yabancı stnd hstesleri... iki üç tane turbofan motor maketi... normalden pahalı satılan boyunluk anahtarlık vb gibi ıvır zıvırlar. Eşantiyonlar dandik zaten. 2. İhtimal havacı olmayanları gitmesi ; Gidin havacılık müzelerinden birini gezin daha iyi hiç olmazsa kültür etkinliği olur diyor konuyu kapatıyırum :)
  • Fiyasko !!! Bir mühendis olarak airex'e giremiyorum !!! Gitmedim. gitmem de..
  • senelerdir airex e gitmiyordum, bu sene gidim dedim. Hicbirsey degismemis. Bence tamamen fiasko bir fuar, ne otopark var dogru duzgun, ne bir wc, ucaklarin coguna zaten sokmuyorlar, yada kilitli cocuklu aileleri kapidan ceviriyorlar, bir dahada hayatta gitmem..
  • THY A380 alacak ve ilk A380 eski "Pijama" livery" ile boyanacak.
  • Hic gidip bosa zaman harcamayin.sabah gitim 30dk surmedi dolasmam.bu kadar sonuk bir fuar hic gormedim.katilan firmalar sanki zoraki ordamiys gibi havalari var.a350 ve 747 ler gitmis zaten gerci olsada girmek mumkun degilmis duydugum kadar.bu arada yagmuru bahane etmeyin :) olmamis .
  • Okullar açılmış, havalar yağışlı, iş dünyası hızlanmış. Bu kadar kötü zamanlama olmaz. Bu işi haziranda yapmalarınlazımdı

Mint Fuarcılık tarafından 1996 yılından itibaren, her iki yılda bir İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apron’unda düzenlenen Airex fuarı, bu yıl itibariyle Istanbul Airshow olarak yaılmaya başlandı.

Istanbul Airshow'un özellikle ilk iki gününde oldukça yoğun olan fuar alanı, fuarın üçüncü günü olan bugün boş kaldı.

Özellikle son dönemin en gözde iki yeni nesil uçağı Boeing B747-8 International ve Airbus A350 XWB'nin Istanbul Airshow'a katılması ve fuarın ilk iki gününü kullanmaları nedeniyle fuar alanı oldukça kalabalıktı.

Dün akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlı hava nedeniyle Istanbul Airshow'un üçüncü gününde katılım oldukça az. Şu an fuara gelen ziyaretçiler, çeşitli firmaların standlarını gezerken en büyük ilgiyi ise simülatörü olan standlar görüyor.

Fuardaki uçakların sergilendiği apron alanı ise özellikle B747 ve A350'nin gitmesiyle iş jetlerine kaldı. 









B747 VE A350'NİN YERİ DOLDURULAMIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

abartmayın ~ 10 yıl önce
dünyanın sayılı fuarı falan deniyor ama tamamen yalan! birde böyle fuarlar neden bu mevsimde yaparlar oda ayrı bir organizasyon yanlışlığı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fuar mı? Şaka yapıyor olmalısınız! Orlando'da Universal stüdyolarını ziyaret edin daha çok öğrenir ve zevk alırsınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berbat ~ 10 yıl önce
gerçekten fiyasko

Yanıtla

Kalan karakter 1000
interpretor ~ 10 yıl önce
Fuara vatandaşın girmesini engellemek için herşey yapılırsa haliyle boş kalır. Dubai Airshow dediğin dünya havacılığının en önemli fuarı olur bizimkinin esamesi bile okunmaz. Fuarın dünya markası olmadan nasıl dünyanın havacılık üssü olacağız diyebiliriz? Ayrıca havacılık sektöründe çalışanların bile girememesi, girince de fuara uçak gelmeye gelen insanlara uçakları gezdirmezlerse sonuç bu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gitmeye gerek yok ~ 10 yıl önce
1. İhtimalin fuarın havacılara yönelik olduğunu düşünelim; 350 ve 747 dışında ilgi çeken uçak yoktu ve girişlerde oldukça zordu ayrıca c.tesi pazar uçaklar fuarda yok. Bir havacı nın her gün gördüğü kıytırık uçaklar. İçerde firmaların mini etekli yabancı stnd hstesleri... iki üç tane turbofan motor maketi... normalden pahalı satılan boyunluk anahtarlık vb gibi ıvır zıvırlar. Eşantiyonlar dandik zaten. 2. İhtimal havacı olmayanları gitmesi ; Gidin havacılık müzelerinden birini gezin daha iyi hiç olmazsa kültür etkinliği olur diyor konuyu kapatıyırum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalık ~ 10 yıl önce
Fiyasko !!! Bir mühendis olarak airex'e giremiyorum !!! Gitmedim. gitmem de..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gezgin ~ 10 yıl önce
senelerdir airex e gitmiyordum, bu sene gidim dedim. Hicbirsey degismemis. Bence tamamen fiasko bir fuar, ne otopark var dogru duzgun, ne bir wc, ucaklarin coguna zaten sokmuyorlar, yada kilitli cocuklu aileleri kapidan ceviriyorlar, bir dahada hayatta gitmem..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A380 ~ 10 yıl önce
THY A380 alacak ve ilk A380 eski "Pijama" livery" ile boyanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cf6 ~ 10 yıl önce
Hic gidip bosa zaman harcamayin.sabah gitim 30dk surmedi dolasmam.bu kadar sonuk bir fuar hic gormedim.katilan firmalar sanki zoraki ordamiys gibi havalari var.a350 ve 747 ler gitmis zaten gerci olsada girmek mumkun degilmis duydugum kadar.bu arada yagmuru bahane etmeyin :) olmamis .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zamanlama ~ 10 yıl önce
Okullar açılmış, havalar yağışlı, iş dünyası hızlanmış. Bu kadar kötü zamanlama olmaz. Bu işi haziranda yapmalarınlazımdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000