12 Ağustos 2010, Perşembe 16:34:26

AZAL'DAN İLK AÇIKLAMA

Azerbaycan Havayolları Bakü - İstanbul seferini yapan A319 yolcu uçağının Atatürk Havalimanı 05/23 pistinden çıkması ile ilgili basın açıklaması yaptı.
  • Arkadaşlar Azalı savunan arkadaşların daha önce hiç Azalla uçmadıkları kesin.ben yılda 7-8 defa biniyorum ya tek kelime ile berbat ötesi ya.uçakdaki tüm azerilerin telefonları açık hiç biri kapatmıyor.hostes uyarıyor ama nafile.uçaklar çok eski yenisi var deniyor ama ben ve arkadaşlarıma sürekli binmemize ragmen daha hic denk gelmedı.ya bı kere bındımde koltuk kırık yaslanıyosun koltukda gerıye gıdıyor.hostesı cagırdım dedım bole dedı baska yer yok mecbur gıdeceksınız.3 saat ıkı buklum gıttım.kısacası berbat.ama napalım mecburiyetten biniyoz.bı ucakda guzel bırseymı olmaz ya.tuplu tv.suratsız hostes.rahatsız koltuklar.gecıkmelı uçuşlar.bakımsız uçaklar.çakılın tabi buna dua edin iyi havaya kalkıyor o uçaklar.
  • evet..ancak siz de matematiksel bir gaflette bulunarak kesme işareti kullanmışsınız.Ben bundan bahsetmiyorum.Ajitasyona gerek yok! gurbetmiş,hasretmiş..geçelim bunları..Ancak ; Pilotu eleştirirken konuya hakim olunmalıdır.insanlar hemen haklı ya da haksız eleştiride bulunmamalı.Gelelim Türkçe'ye:ben de 30 yıl yurt dışındaydım ama ben gurbetçi değilim.
  • Azerbaycan havasını koklamadığınız ne kadar belli oluyor. Ben harfleri sıralamalarından yorum yazanlardan hangilerinin Azeri olduğunu anlayabililecek nitelikteyim. Kendi milletinin içerisinde bulunduğu vahim durumu gözardı ederek özelikle Türk vatandaşlar başta olmak üzere tüm yabancı milletlere kendilerini dünyanın en akıllı, becerikli ve saygın milletiymişcesine göstermeye çalışmak malesef alışkanlık olmuş, çaresiz bir hastalık gibi yayılmış tüm bireylerine. Gurbetçi Türk'lerden bahsetmiyorsunuz arkadaşar Azerbaycan vatandaşlarından. Senin filon ne THY'nın filosu ne de sen kaza kırım karşılaştırması yapmaya çalışıyorsun,eğer pilotunu öveceksen; Azal ne bakım yapıyor ne onarım, ona rağmen pilot o uçağı durdurmuş sağasalim de, o zaman baş
  • arkadaşlar, bu pistte birçok havayollunun uçağı pistten çıktı. Dünyada en iyi havayollarının bile uçakları pistten çıkmıştır.AZAL 'ın pistten çıkması ile ilgili soruşturma başlatıldı ,bilip bilmeden konuşmamak gerekir ve sonuç beklenilmelidir..Ayrıca Azerbaycan Havayollarının bütün uçakları Airbus ve Boeing 'dir yani birçok iyi havayollarının kullandığı uçakları kullanıyorlar ve pilotlarda çok iyi eğitim almadan görevlerine gelemezler ,herhangi bir rüşvet söz konusuda hiçbir havayolunda olmadığı gibi AZAL da da olamaz..Sivil Havacılık hiçbir şekilde rüşvet kabul etmez sizleri aydınlatmak isterim.iyi günler
  • ben de Türkçe konusunda kendini birşey sanan gurbetçi vatandaşları hedef alan şahsa "Yazık!" diyorum. Saygılar.
  • Gurbette yaşayan vatandaşlarımızın Türkçe'ye hakim olmaması gayet doğaldır. Bir hususta eleştiride bulunuyorsanız öncelikle sizin örnek olmanız gerekmektedir. Nitekim cümlelerinizin sonundaki iki nokta kullanımı ve küçük/büyük harf tercihiniz yanlıştır. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk konması icap eder. Büyüklük gösterip hiç gerekmediği halde özür dileyen gurbetçi arkadaşımızın karşısında ancak size "Yazık!" diyebilirim. Size öğrenmeniz gereken derslerinizde başarılar dilerim.
  • Kardeshim rushvet falan sozlerini bir kenara birakin.O pilot uzman oldugu icin 119 kishi ve 8 murettibati kurtarmish. Azal 2-3 yil onceye kadar eski sovyet ucaklari ile ucan ama kazasi en az olan bir havayolu. THYde ve diger havayollarinda da kalmakallar mevcud. Azalin pilotlari ucagin kalkish ve enishini cok basharili shekilde yerine yetiriyor.Azalin pilotlari hepsi sivil pilot oldugu icindir.Askeri pilotlar alan hava yollarinda kalkish ve enish zamani insan o biri dunyani gorub geliyor. Saygilarla
  • Yahu adam Azeri olamazmi ? yazdigi dil Azeri Turkcesi ne cok da seviyosunuz ahkam kesmeyi hicbirseyden haberiniz olmadan...bi de firca atmis anadilini konusamiyorsun diye..
  • kardeş türkçem zayıfsa ben napayım ?? öyretenmi vardı ?? Gurbette yetişdik. belirttiyim fikir ve yazımım için ve yurtdışında yetişmiş olduğum için özür dilederim.
  • öncelikle, siz Türkçe'yi doğru yazmayı öğrenin.açıkçası akıllara durgunluk veren Türkçe'yle alakası olmayan bir dilde yazmışsınız..gelelim o muhteşem yorumunuza..demek pilot ihrac edilmeli?Nasıl da hoşlanıyorsunuz,nasıl da ego tatmini yapıyorsunuz..Tebrikler..Sizin komutanızda bir uçak düşünemiyorum doğrusu! Ana dilinizi yazmaktan acizsiniz..Ama sıra ahkam kesmeye gelince ön sıradan saf tutarsınız! Yazık..
Azal’ın Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi; Azerbaycan Havayollarına ait 4K-AZ04 tescilli Airbus A319 tipi yolcu uçağı Azerbaycan yerel saati ile 10.06’da Bakü’den İstanbul’a hareket etti.

Türkiye saati ile 10.40’da Atatürk Havalimanı’na indikten sonra, hızlı çıkış taksi yoluna dönerken pistten çıktı, uçağın ön dikmesi kırıldı ve uçak toprağa oturdu. Uçakta bulunan 119 yolcudan hiç biri yara almadı.

Olayın meydana geliş nedenlerinin araştırılması üzerine Azerbaycan havayolları ve Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından kaza ile ilgili komisyon kuruldu.

İlk araştırmalara göre uçağın piste indikten sonra, kaptanın hızını ayarlayamadığı bildirildi.
AZAL'DAN İLK AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar Azalı savunan arkadaşların daha önce hiç Azalla uçmadıkları kesin.ben yılda 7-8 defa biniyorum ya tek kelime ile berbat ötesi ya.uçakdaki tüm azerilerin telefonları açık hiç biri kapatmıyor.hostes uyarıyor ama nafile.uçaklar çok eski yenisi var deniyor ama ben ve arkadaşlarıma sürekli binmemize ragmen daha hic denk gelmedı.ya bı kere bındımde koltuk kırık yaslanıyosun koltukda gerıye gıdıyor.hostesı cagırdım dedım bole dedı baska yer yok mecbur gıdeceksınız.3 saat ıkı buklum gıttım.kısacası berbat.ama napalım mecburiyetten biniyoz.bı ucakda guzel bırseymı olmaz ya.tuplu tv.suratsız hostes.rahatsız koltuklar.gecıkmelı uçuşlar.bakımsız uçaklar.çakılın tabi buna dua edin iyi havaya kalkıyor o uçaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet..ancak siz de matematiksel bir gaflette bulunarak kesme işareti kullanmışsınız.Ben bundan bahsetmiyorum.Ajitasyona gerek yok! gurbetmiş,hasretmiş..geçelim bunları..Ancak ; Pilotu eleştirirken konuya hakim olunmalıdır.insanlar hemen haklı ya da haksız eleştiride bulunmamalı.Gelelim Türkçe'ye:ben de 30 yıl yurt dışındaydım ama ben gurbetçi değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Azerbaycan havasını koklamadığınız ne kadar belli oluyor. Ben harfleri sıralamalarından yorum yazanlardan hangilerinin Azeri olduğunu anlayabililecek nitelikteyim. Kendi milletinin içerisinde bulunduğu vahim durumu gözardı ederek özelikle Türk vatandaşlar başta olmak üzere tüm yabancı milletlere kendilerini dünyanın en akıllı, becerikli ve saygın milletiymişcesine göstermeye çalışmak malesef alışkanlık olmuş, çaresiz bir hastalık gibi yayılmış tüm bireylerine. Gurbetçi Türk'lerden bahsetmiyorsunuz arkadaşar Azerbaycan vatandaşlarından. Senin filon ne THY'nın filosu ne de sen kaza kırım karşılaştırması yapmaya çalışıyorsun,eğer pilotunu öveceksen; Azal ne bakım yapıyor ne onarım, ona rağmen pilot o uçağı durdurmuş sağasalim de, o zaman baş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar, bu pistte birçok havayollunun uçağı pistten çıktı. Dünyada en iyi havayollarının bile uçakları pistten çıkmıştır.AZAL 'ın pistten çıkması ile ilgili soruşturma başlatıldı ,bilip bilmeden konuşmamak gerekir ve sonuç beklenilmelidir..Ayrıca Azerbaycan Havayollarının bütün uçakları Airbus ve Boeing 'dir yani birçok iyi havayollarının kullandığı uçakları kullanıyorlar ve pilotlarda çok iyi eğitim almadan görevlerine gelemezler ,herhangi bir rüşvet söz konusuda hiçbir havayolunda olmadığı gibi AZAL da da olamaz..Sivil Havacılık hiçbir şekilde rüşvet kabul etmez sizleri aydınlatmak isterim.iyi günler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ismayil Samedov ~ 10 yıl önce
efendim azalin ucaklari ici bakimsiz olsada motorloru bakimli gerekli olan bu yoksa sizin gibi 41bin fitden yere cakilmiyoruz
Misafir ~ 14 yıl önce
ben de Türkçe konusunda kendini birşey sanan gurbetçi vatandaşları hedef alan şahsa "Yazık!" diyorum. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gurbette yaşayan vatandaşlarımızın Türkçe'ye hakim olmaması gayet doğaldır. Bir hususta eleştiride bulunuyorsanız öncelikle sizin örnek olmanız gerekmektedir. Nitekim cümlelerinizin sonundaki iki nokta kullanımı ve küçük/büyük harf tercihiniz yanlıştır. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk konması icap eder. Büyüklük gösterip hiç gerekmediği halde özür dileyen gurbetçi arkadaşımızın karşısında ancak size "Yazık!" diyebilirim. Size öğrenmeniz gereken derslerinizde başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kardeshim rushvet falan sozlerini bir kenara birakin.O pilot uzman oldugu icin 119 kishi ve 8 murettibati kurtarmish. Azal 2-3 yil onceye kadar eski sovyet ucaklari ile ucan ama kazasi en az olan bir havayolu. THYde ve diger havayollarinda da kalmakallar mevcud. Azalin pilotlari ucagin kalkish ve enishini cok basharili shekilde yerine yetiriyor.Azalin pilotlari hepsi sivil pilot oldugu icindir.Askeri pilotlar alan hava yollarinda kalkish ve enish zamani insan o biri dunyani gorub geliyor. Saygilarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu adam Azeri olamazmi ? yazdigi dil Azeri Turkcesi ne cok da seviyosunuz ahkam kesmeyi hicbirseyden haberiniz olmadan...bi de firca atmis anadilini konusamiyorsun diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardeş türkçem zayıfsa ben napayım ?? öyretenmi vardı ?? Gurbette yetişdik. belirttiyim fikir ve yazımım için ve yurtdışında yetişmiş olduğum için özür dilederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öncelikle, siz Türkçe'yi doğru yazmayı öğrenin.açıkçası akıllara durgunluk veren Türkçe'yle alakası olmayan bir dilde yazmışsınız..gelelim o muhteşem yorumunuza..demek pilot ihrac edilmeli?Nasıl da hoşlanıyorsunuz,nasıl da ego tatmini yapıyorsunuz..Tebrikler..Sizin komutanızda bir uçak düşünemiyorum doğrusu! Ana dilinizi yazmaktan acizsiniz..Ama sıra ahkam kesmeye gelince ön sıradan saf tutarsınız! Yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musatafa ~ 7 yıl önce
Yazıklar olsun sana sende Türksün o karşındakide Türk yabancı muamelesi yapıyorsunuz kardeşlerimize

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000