05 Haziran 2012, Salı 20:25:34

AYÇİN: "AYRIŞTIĞIMIZ NOKTA BUDUR"

Emekli-Sen üyeleri, eylemlerinin 8'inci gününü dolduran Hava-İş Sendikası'na destek vermek amacıyla Atatürk Havalimanı'na geldi.
  • sen atilay efendinin konuşmalarını hiç dinlemedin galiba. maşallah kendisi istanbul beyefendisi. merak etme biz alma demeyide biliriz elma demeyide... bak ağan yukarda baya seviyeli konuşmuş "ya yola gelecekler ya yola gelecekler" bunu kim söylemiş. senin koruduğun seviyesi belli başkanın. böyle mi aldıracak bu insanları geriye.
  • bu sendikaya laf atanları cok merak ediyorum kimler adına calısıyor nerelerde görev yapıyorlar. kimseyi kolundan sürükleyip götürmüyor kimse. eger ssendika olmayıp işimiz bu yöneticilere kalsaydı vay halimizeydi o zaman. adam bırak sana zam yapmayı elindeki kazandıgını da alırdı. adamların amacı sektörü daraltmak maasları düsürmek. gözleri hep thy yi bu gunlerre getiren calısanların kazandıklarında. kimse müdürün baskanın maasını sorgulamıyor. elini sallasan müdüre degiyor. ne gerek var bu mkadar mudure. adamlar birde gecmişlerine baksan bir sekilde girmiş ve 10ar adım atarak müdürlüge baskanlıga seflige cıkmıs baskalarının sırtına basarak. hiçbirinin de birseyden haberi yok. birileri yırtınırken onlar bakınmakta ve kendilerine pay cıkarmakta....
  • bu sendikaya güvenip de bakkala bile gitmem ben :) esas mevzu aycin değil şirkette ucan fakat kendini sendika temsilcisi diye tanıtıp hava atan kişiler..
  • Sn. Baskan ben istifa ediyorum ama kizlar isine donsun de. Mert bir lider oldugunu anlayalim. thy de bunu kabul eder belki.
  • sayın ayçin karşında koskoca t.c devleti var yeter artık ortalığı germeye devam etme o emeklileri oraya çağırıpta abuk subuk konuşturma işten atılan pırıl pırıl gençlerin tekrar işe döndürebilmek için gerekli girişimleri yap atlan çoçukların ağlıyan resimlerini gördükçe içimiz parçalanıyor
  • hava iş 2011 yılında binbir oyunla verimsizlik ve diğer sudan bahanelerle eylem dahi yapmadıkları,hiçbir kabahatleri halde THY yöentimi tarafından işten atılan yüzlerce çalışanına ne yaptın ki atılan kabin memurlarına sözde destek destek olmaya çalışıyorsun?şirk etten göz göre suçsuz masum insanlar atılıyor sendika yasalar maalesef böyle yapacak bir şey yok diyor,konuyu kapatıyor.nasıl olsa atılanaların yerine yeni insanlar işe girecek sendika yine tıkır tıkır aidatlarını almaya devam edecek ve herhangi bir kaybı da yok.ayıptır yahu atılanlardan bir de utanmadan mahkeme için avukatlık parası istiyorsunuz.biz sizlere yıllarca aidat,para ödedik.işsiz kaldığımızda bizlere 1 kuruş destek olmadığınız halde hala avukatlık parası talep ettiniz.yazıklar olsun böyle sendikaya.
  • SEN ORDA OTURUYORDUN OĞLUN DA SYDNEY DE BONDİ PLAJINDA !!!!!!
  • hala olan bitenin ne olduğunu görmeden konuşan sen acaba neyin kafası bu kafa vergisiyle yksek maaşmış kaç mesleğin şehitliği var ne uğruna yapılıyor bu iş bunu bir anla olurmu sen . sana çok laf var söyencek ama hiç lazım değil nasıl olursa ne anlatsam senin anladığın kadar olucak
  • NE KADAR CAHILCE BIR YORUM ARKADASIM, SENDE OKU SENDE EGITIMINI AL ISTENILEN SARTLARI YERINE GETIR GEL SENDE UC ISE BASLA , SANA NIYE BASVURMADIN NIYE SENDE OLMADIN DIYENMI VAR ,CIKARINLAR KENDI HAKLARINI ARIYAMIYORSA ,BIZ ARIYORUZ DIYE SUCMU.,, HAVACILIK HAKINNDA BILMEDEN YORUM YAPMAYIN DAHA DUN BASBAKAN KENDI DEDI.... '' KOSKOCA NUKLEER SANTRALI NDEN DAHA TEHLIKELI UCAKTA ALINAN RADYOSYON DEDI, HERKES TAKMIS ALDIGIMIZ MAASA ,SEN BENIM KAC SAAT MESAI YAPTIGIMI BILIYORMUSUN SEN EVINE DONEBILIYORSUN ISTEN CIKTIKTAN SONRA., BEN OTEL ODALARINDA KALIYORUM, EVIMI 1 HAFTA GELMEDIGIM OLUYOR. YORUMLARI BILEN INSANLAR YAPSIN ONCE HAVACILIGI OGREN OYLE GEL YORUMUNU YAP BURAYA..
  • sendika indirmenin derdine akıllı olan kazanır

Emekli-Sen de destek vermek amacıyla, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde 8'inci eylem gününü geçiren Hava İş Sendikası'yla birleşti.

Atatürk Havalimanı metrosunun girişinde gruplar halinde birleştikten sonra sloganlar atarak Hava-İş Sendikası'nın eylemlerini gerçekleştirdiği Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş katında bulunan metro iniş bölgesine doğru hareket ettiler.

Emekli-Sen'in de gelmesiyle gruplar kısa birer basın açıklaması yaptı.

Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin yaptığı konuşmada: "Onlar güvensiz uçuşlar oluşturmaya çalışıyor. Biz ise güvenli şartlarda emniyetli uçuşlar oluşturmaya çalışıyoruz. Ayrıştığımız nokta budur. Bizi bu ayrışma noktasında hiçbir güç bir araya getiremedi. Ya yola gelecekler, ya yola gelecekler. Bunun başka çaresi yok" dedi.

Ayçin'den sonra konuşan Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen ise: "Bir iktidar düşünün ki şirketi marka yapmış insanları bir çırpıda gözden çıkarabiliyor. Hani son günlerde bir tartışma var ya: kürtaj için cinayet diyor ya: işte cinayet. İnsanların çalışma hakkını elinden alarak cinayet işliyorsun. Bizim 40 bin üyemiz var. Hepsi sizin yanınızda" dedi.



AYÇİN: "AYRIŞTIĞIMIZ NOKTA BUDUR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

saygı ve seviye diyen arkadaş ~ 12 yıl önce
sen atilay efendinin konuşmalarını hiç dinlemedin galiba. maşallah kendisi istanbul beyefendisi. merak etme biz alma demeyide biliriz elma demeyide... bak ağan yukarda baya seviyeli konuşmuş "ya yola gelecekler ya yola gelecekler" bunu kim söylemiş. senin koruduğun seviyesi belli başkanın. böyle mi aldıracak bu insanları geriye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik a.ş. ~ 12 yıl önce
bu sendikaya laf atanları cok merak ediyorum kimler adına calısıyor nerelerde görev yapıyorlar. kimseyi kolundan sürükleyip götürmüyor kimse. eger ssendika olmayıp işimiz bu yöneticilere kalsaydı vay halimizeydi o zaman. adam bırak sana zam yapmayı elindeki kazandıgını da alırdı. adamların amacı sektörü daraltmak maasları düsürmek. gözleri hep thy yi bu gunlerre getiren calısanların kazandıklarında. kimse müdürün baskanın maasını sorgulamıyor. elini sallasan müdüre degiyor. ne gerek var bu mkadar mudure. adamlar birde gecmişlerine baksan bir sekilde girmiş ve 10ar adım atarak müdürlüge baskanlıga seflige cıkmıs baskalarının sırtına basarak. hiçbirinin de birseyden haberi yok. birileri yırtınırken onlar bakınmakta ve kendilerine pay cıkarmakta....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne ayaksınız lee siz..! ~ 12 yıl önce
bu sendikaya güvenip de bakkala bile gitmem ben :) esas mevzu aycin değil şirkette ucan fakat kendini sendika temsilcisi diye tanıtıp hava atan kişiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
takas ~ 12 yıl önce
Sn. Baskan ben istifa ediyorum ama kizlar isine donsun de. Mert bir lider oldugunu anlayalim. thy de bunu kabul eder belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankaralı ~ 12 yıl önce
sayın ayçin karşında koskoca t.c devleti var yeter artık ortalığı germeye devam etme o emeklileri oraya çağırıpta abuk subuk konuşturma işten atılan pırıl pırıl gençlerin tekrar işe döndürebilmek için gerekli girişimleri yap atlan çoçukların ağlıyan resimlerini gördükçe içimiz parçalanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendika ~ 12 yıl önce
hava iş 2011 yılında binbir oyunla verimsizlik ve diğer sudan bahanelerle eylem dahi yapmadıkları,hiçbir kabahatleri halde THY yöentimi tarafından işten atılan yüzlerce çalışanına ne yaptın ki atılan kabin memurlarına sözde destek destek olmaya çalışıyorsun?şirk etten göz göre suçsuz masum insanlar atılıyor sendika yasalar maalesef böyle yapacak bir şey yok diyor,konuyu kapatıyor.nasıl olsa atılanaların yerine yeni insanlar işe girecek sendika yine tıkır tıkır aidatlarını almaya devam edecek ve herhangi bir kaybı da yok.ayıptır yahu atılanlardan bir de utanmadan mahkeme için avukatlık parası istiyorsunuz.biz sizlere yıllarca aidat,para ödedik.işsiz kaldığımızda bizlere 1 kuruş destek olmadığınız halde hala avukatlık parası talep ettiniz.yazıklar olsun böyle sendikaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEN ORDA OĞLUN SYDNEY DE!!!! ~ 12 yıl önce
SEN ORDA OTURUYORDUN OĞLUN DA SYDNEY DE BONDİ PLAJINDA !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok lazım değil ~ 12 yıl önce
hala olan bitenin ne olduğunu görmeden konuşan sen acaba neyin kafası bu kafa vergisiyle yksek maaşmış kaç mesleğin şehitliği var ne uğruna yapılıyor bu iş bunu bir anla olurmu sen . sana çok laf var söyencek ama hiç lazım değil nasıl olursa ne anlatsam senin anladığın kadar olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAHIL ~ 12 yıl önce
NE KADAR CAHILCE BIR YORUM ARKADASIM, SENDE OKU SENDE EGITIMINI AL ISTENILEN SARTLARI YERINE GETIR GEL SENDE UC ISE BASLA , SANA NIYE BASVURMADIN NIYE SENDE OLMADIN DIYENMI VAR ,CIKARINLAR KENDI HAKLARINI ARIYAMIYORSA ,BIZ ARIYORUZ DIYE SUCMU.,, HAVACILIK HAKINNDA BILMEDEN YORUM YAPMAYIN DAHA DUN BASBAKAN KENDI DEDI.... '' KOSKOCA NUKLEER SANTRALI NDEN DAHA TEHLIKELI UCAKTA ALINAN RADYOSYON DEDI, HERKES TAKMIS ALDIGIMIZ MAASA ,SEN BENIM KAC SAAT MESAI YAPTIGIMI BILIYORMUSUN SEN EVINE DONEBILIYORSUN ISTEN CIKTIKTAN SONRA., BEN OTEL ODALARINDA KALIYORUM, EVIMI 1 HAFTA GELMEDIGIM OLUYOR. YORUMLARI BILEN INSANLAR YAPSIN ONCE HAVACILIGI OGREN OYLE GEL YORUMUNU YAP BURAYA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atilla karaçin ~ 12 yıl önce
sendika indirmenin derdine akıllı olan kazanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000